Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç çıktı değerin canım ya çok şaşırdım kendi adıma üzüldüm de ama vardır bunda da bir hayır diyoruz tamam mı kuzum
Tabiki kuzum Bi kez daha anladm ki takıntı yapmamam gerekiyor rahat olmalıyız bu ay ilk aydı ve ben sonlara doğru takıntı haline getirdim sanırım kaç olduğunu bilmiyorum ama değerin yanında yüksek yazmıyomş

Hayırlısı bitanem ya Rabbim inşallah tez vakitte verir

Canım rüyan hayr olsun bende bu ay bebeğimi emzirdiğimi görmüştüm
Allahım hayırlara çıkarsın

Canım merhaba
Evet bende ayın 21 inde oldum sabah lekelenme öğleden sonra çok yoğum başladı pıhtılı ve kıvamlı normalde adetim daha sıvı olur
22 sinde de aşırı yoğundü sürekli tedirgindim otururken falan
23 ü yani dün azaldı ama kanama vardı yine
Akşamsa birden kesildi
Şuan da az az kahverengi leke geliyor
Banada bi değişik geldi bu ay
Yeni girebildim foruma canım şimdi gördüm mesajları
Kızlar progesteron hakkında bilgisi olan yazabilir mi değer Kaç olmalı normalde??/
Canım o bir hormon mu ? Benim bilgiö yok ona benzer bi ilaç adı duyuyırum

Bide soğan kürünü ben bekarken yapmıştım adet düzeni için ve şifa oldu geröekten de geçen bi topik de arkadaşın biri de 5 cm mi ne kisti olduğunı öğrenmiş sonra kürü uygulayıp doktora gitti ve kist kaybolmuş yani işe yaramış
İnşallah bizde düzenli yapalım bizdede işe yarar inşallah i.sraçoğlu yüzlerce kadın bu şkilde hamile kaldı diyor

Selam tatlım çizgi görüyorum inşallah sağlıklı bir gebeliktir

Canım kesinlikle biz bu ay çok taktık
Bu ay daha rahat olalım
Siz bu ayda düşünüyor musunuz bilmiyorum ama bi kere mecbur kalamdıkça test yapmayalım mecburdan kasıtta ani bi şey olır ilaç vs gibi
Ve üstüne düşmeyelim bu ay

Allahımız en güzelini bilir
Biz çok aceleciyiz

sonunda görebildin canım İnşallah hayırlısıyla canım

sonunda görebildin canım İnşallah hayırlısıyla canım

Belirtilerin varmı ?

Benim sol kasıkta ki batmalarım hala devam ediyor
Dün yemek yedikten sonra aniden başım döndü
Başım dönmez benim normalde
Başıma da ince ince ağrılar saplanıyor bugün
Bana noluyor anlamadım
Bide sol bacağım uyuşur gibi oluyor
Allahım hayırlara çıkarsın

Zaten ben ne diye umutlandım anlamadm ilişkim 2 3 kere oldu yumurtlamadan çok önce oldu ondada yatıp beklemedim kalkıp hemen duş aldm ben düşünmüyorum şahsen eşime bağlıyım bakalım

Zaten ben ne diye umutlandım anlamadm ilişkim 2 3 kere oldu yumurtlamadan çok önce oldu ondada yatıp beklemedim kalkıp hemen duş aldm ben düşünmüyorum şahsen eşime bağlıyım bakalım ☺

Bence senden bizden etkilendin yoksa ilk başlarda hatırlıyırum sen üstüne düşmemiştin bu kadar seni de bozduk

Kuzum soğan kürüne başladım biliyorsun yalnız benim yumurtlama günlerime de denk geliyor o yüzden tedirginim ya tutunma olmazsa diye.
Progesteron bir hormon evet yumurtanın catlayip çatlamadigini gösteriyor 21. gün ölçülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…