- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.341
Evet canım diğer konudaki testleri soruyorsan evetSelanikMuhaciri kuzum değerin 200lerdeyken mi bu testleri yapmıştın
Aynen canm onu sordm peki sen kan vermeye ne zaman gideceksin kaç gün gecikme var şuanEvet canım diğer konudaki testleri soruyorsan evet
Ben göremedim canmFotoğrafta belli olmuoyo tam kameramdan kaynaklı olablr ama çıplak gözle bakınca var gibi sizde bi baksanız
Canim ben goremedim fotograf kalitesinden olabilir sen ciplak gozle goruyorsan ve dedigin gibi ilk 5dkda ciktiysa birkac gune tekrarla yada direk kan ver :) hayirlisi olsunFotoğrafta belli olmuoyo tam kameramdan kaynaklı olablr ama çıplak gözle bakınca var gibi sizde bi baksanız
Teşekkürler canm cevap verdiğin için spiral imi yeni çıkarttrdm bu ayın 8 de adetmn bittiği gün ama yınede insan merak ediyoCanim ben goremedim fotograf kalitesinden olabilir sen ciplak gozle goruyorsan ve dedigin gibi ilk 5dkda ciktiysa birkac gune tekrarla yada direk kan ver :) hayirlisi olsun
Ben göremedim canm
Ben göremedim canm
3 gün canım gecikme 1 hafta olsun öyle giderimAynen canm onu sordm peki sen kan vermeye ne zaman gideceksin kaç gün gecikme var şuan
3 gün canım gecikme 1 hafta olsun öyle giderimAynen canm onu sordm peki sen kan vermeye ne zaman gideceksin kaç gün gecikme var şuan
Gel yarın ikimizde kan verelim ikimizinde testleri aynı çıkıyo benimde yarn 2 gün olacak gecikme3 gün canım gecikme 1 hafta olsun öyle giderim
Bende bu ay korunmayi biraktim adet gunum bugun bakalim gelen giden yokTeşekkürler canm cevap verdiğin için spiral imi yeni çıkarttrdm bu ayın 8 de adetmn bittiği gün ama yınede insan merak ediyo
Yarın dersim var saat 5 çıkıyorum bu hafta Salı günü boş günüm kuzum yaGel yarın ikimizde kan verelim ikimizinde testleri aynı çıkıyo benimde yarn 2 gün olacak gecikme
Anladım kuzum olsun sen musait olduğunda yaparsın artık ben yarn gidicem inşallah bana dua et olur muYarın dersim var saat 5 çıkıyorum bu hafta Salı günü boş günüm kuzum ya
Dualarım seninle canım güzel haberlerle gel banada umut ol arkadaşımAnladım kuzum olsun sen musait olduğunda yaparsın artık ben yarn gidicem inşallah bana dua et olur mu
Sağol kuzumDualarım seninle canım güzel haberlerle gel banada umut ol arkadaşım
Yaşadım aynısını hatta paylaştığım konudaki testleri gördün canımSağol kuzumbugün sağlık ocağına gittim hemşire ile biraz konuştum anlatınca yarın hemen geliyosn kan alıcam dedi dedim test yaptm yok olsa çıkardı dedi ki hayır çıkmaz çıkmayabilir kan en garantisi sen bana hamile gibi geldin inşallah güzel haber alacağız dedi dr dan çekindiğimi söyledim barkodu ben alırım sen gel yeterki dedi beni umutlandırdı bakalım kuzum yarn herşey belli olcak umudum var gibide yok gibide bilmiyorum ne olacak
Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah kuzumYaşadım aynısını hatta paylaştığım konudaki testleri gördün canım
Tam tersi durumda oldu bende ama nasıl belli çift çizgi ama kan 0.1 1 hafta sonra değer 97 düşün artık gerisini doktor laboratuvar hepsi olası durum dedi o yüzden hep bir umut var
Amin kuzum inşallahRabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?