Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar ilk defa yazıyorum bende rabbim tüm isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah sorum şu adetime 3 gün var test yaptm 5 dkka içinde çok silik ikinci çizgi çıktı dünde aynısı çıkmıştı bugünde silik çıktı

Eklentiler

• 15718583370041021275802.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 60
Canim ben goremedim fotograf kalitesinden olabilir sen ciplak gozle goruyorsan ve dedigin gibi ilk 5dkda ciktiysa birkac gune tekrarla yada direk kan ver :) hayirlisi olsun
Teşekkürler canm cevap verdiğin için spiral imi yeni çıkarttrdm bu ayın 8 de adetmn bittiği gün ama yınede insan merak ediyo

Dualarım seninle canım güzel haberlerle gel banada umut ol arkadaşım
Sağol kuzum bugün sağlık ocağına gittim hemşire ile biraz konuştum anlatınca yarın hemen geliyosn kan alıcam dedi dedim test yaptm yok olsa çıkardı dedi ki hayır çıkmaz çıkmayabilir kan en garantisi sen bana hamile gibi geldin inşallah güzel haber alacağız dedi dr dan çekindiğimi söyledim barkodu ben alırım sen gel yeterki dedi beni umutlandırdı bakalım kuzum yarn herşey belli olcak umudum var gibide yok gibide bilmiyorum ne olacak

Yaşadım aynısını hatta paylaştığım konudaki testleri gördün canım
Tam tersi durumda oldu bende ama nasıl belli çift çizgi ama kan 0.1 1 hafta sonra değer 97 düşün artık gerisini doktor laboratuvar hepsi olası durum dedi o yüzden hep bir umut var

Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…