- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
- #1.401
Bilmiyorum ki kuzum sağlık ocağına gittim yarına kadar öğrenirim inşallahEvet dünkü testlerinde vardı tatlımkaçta çıkacak mış sonuçların
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki kuzum sağlık ocağına gittim yarına kadar öğrenirim inşallahEvet dünkü testlerinde vardı tatlımkaçta çıkacak mış sonuçların
Bende gördümSelam kızlar![]()
canm merhaba been de 2 ay önce kimyasal geçirdim adetima 5 gün var belirtilerin var mı seninAmin cnm inş
Kuzum değilmişimBugün yapmadm kuzum dünkü böyleydi dün baya delirdim test üstüne test bugün hepsini attm![]()
Kaç çıktı değerin canım ya çok şaşırdım kendi adıma üzüldüm de ama vardır bunda da bir hayır diyoruz tamam mı kuzumKuzum değilmişim
Tabiki kuzum Bi kez daha anladm ki takıntı yapmamam gerekiyor rahat olmalıyız bu ay ilk aydı ve ben sonlara doğru takıntı haline getirdim sanırımKaç çıktı değerin canım ya çok şaşırdım kendi adıma üzüldüm de ama vardır bunda da bir hayır diyoruz tamam mı kuzum![]()
Hayırlısı bitanem ya Rabbim inşallah tez vakitte verirTabiki kuzum Bi kez daha anladm ki takıntı yapmamam gerekiyor rahat olmalıyız bu ay ilk aydı ve ben sonlara doğru takıntı haline getirdim sanırımkaç olduğunu bilmiyorum ama değerin yanında yüksek yazmıyomş
Kızlar gece rüyamda sağ tarafımda Fasulye kadar Bi bebişim vardı incecik elini ayağını uzatıyodu sanki hemen derinin altındaymış gibi suratını falan çıkarıyordu hatta kızım olacakmış kayram diye sesleniyorum anneme diyorm eşime benziyo ama suratı aynı ben yinedelirmeye doğru gidiyorm bu 4. Rüya
![]()
Meraba gönül meyvesi sana bişey sorucam canm bu ay ikimizde benzer durum yaşamamız ayın 20 leke geldi ertesi gün öğlene doğru kanamam başladı iki gün kanama oldu yani ayın 21 22 si dün az az geldi bugün de leke gelyr kahverengi sanki normal değil ya seninde böyle mi adetin şuan ne durumdasın benim bu şekil olmuyordu adet kanamam garip geldi bana
Yeni girebildim foruma canım şimdi gördüm mesajlarıGönül meyvesi![]()
Canım o bir hormon mu ? Benim bilgiö yok ona benzer bi ilaç adı duyuyırumKızlar progesteron hakkında bilgisi olan yazabilir mi değer Kaç olmalı normalde??/
Selam kızlar![]()
Canım kesinlikle biz bu ay çok taktıkTabiki kuzum Bi kez daha anladm ki takıntı yapmamam gerekiyor rahat olmalıyız bu ay ilk aydı ve ben sonlara doğru takıntı haline getirdim sanırımkaç olduğunu bilmiyorum ama değerin yanında yüksek yazmıyomş
Canım rüyan hayr olsun bende bu ay bebeğimi emzirdiğimi görmüştüm
Allahım hayırlara çıkarsın
Canım merhaba
Evet bende ayın 21 inde oldum sabah lekelenme öğleden sonra çok yoğum başladı pıhtılı ve kıvamlı normalde adetim daha sıvı olur
22 sinde de aşırı yoğundü sürekli tedirgindim otururken falan
23 ü yani dün azaldı ama kanama vardı yine
Akşamsa birden kesildi
Şuan da az az kahverengi leke geliyor
Banada bi değişik geldi bu ay
Yeni girebildim foruma canım şimdi gördüm mesajları
Canım o bir hormon mu ? Benim bilgiö yok ona benzer bi ilaç adı duyuyırum
Bide soğan kürünü ben bekarken yapmıştım adet düzeni için ve şifa oldu geröekten de geçen bi topik de arkadaşın biri de 5 cm mi ne kisti olduğunı öğrenmiş sonra kürü uygulayıp doktora gitti ve kist kaybolmuş yani işe yaramış
İnşallah bizde düzenli yapalım bizdede işe yarar inşallah i.sraçoğlu yüzlerce kadın bu şkilde hamile kaldı diyor
Selam tatlım çizgi görüyorum inşallah sağlıklı bir gebeliktir![]()
sonunda görebildin canım
İnşallah hayırlısıyla canım
![]()
Zaten ben ne diye umutlandım anlamadm ilişkim 2 3 kere oldu yumurtlamadan çok önce oldu ondada yatıp beklemedim kalkıp hemen duş aldmCanım kesinlikle biz bu ay çok taktık
Bu ay daha rahat olalım
Siz bu ayda düşünüyor musunuz bilmiyorum ama bi kere mecbur kalamdıkça test yapmayalım mecburdan kasıtta ani bi şey olır ilaç vs gibi
Ve üstüne düşmeyelim bu ay
Allahımız en güzelini bilir
Biz çok aceleciyiz![]()
Zaten ben ne diye umutlandım anlamadm ilişkim 2 3 kere oldu yumurtlamadan çok önce oldu ondada yatıp beklemedim kalkıp hemen duş aldmben düşünmüyorum şahsen eşime bağlıyım bakalım ☺
Kız sizin testlere özendim sankiBence senden bizden etkilendin yoksa ilk başlarda hatırlıyırum sen üstüne düşmemiştin bu kadar seni de bozduk![]()
Kız sizin testlere özendim sankigaza geldim bende. Aman zaten kimsede güzel haber alamadı çok üzgünüm
![]()
İnsallah guzel haberlerinizi bekliyorum hepinizinAynen bende çok şaşkınım bu ay sanki herkes kimyasal geçirdi
Belki bi daha ki ayada hepimiz hamiş oluruz
İnşallah![]()
Kuzum soğan kürüne başladım biliyorsun yalnız benim yumurtlama günlerime de denk geliyor o yüzden tedirginim ya tutunma olmazsa diye.Canım rüyan hayr olsun bende bu ay bebeğimi emzirdiğimi görmüştüm
Allahım hayırlara çıkarsın
Canım merhaba
Evet bende ayın 21 inde oldum sabah lekelenme öğleden sonra çok yoğum başladı pıhtılı ve kıvamlı normalde adetim daha sıvı olur
22 sinde de aşırı yoğundü sürekli tedirgindim otururken falan
23 ü yani dün azaldı ama kanama vardı yine
Akşamsa birden kesildi
Şuan da az az kahverengi leke geliyor
Banada bi değişik geldi bu ay
Yeni girebildim foruma canım şimdi gördüm mesajları
Canım o bir hormon mu ? Benim bilgiö yok ona benzer bi ilaç adı duyuyırum
Bide soğan kürünü ben bekarken yapmıştım adet düzeni için ve şifa oldu geröekten de geçen bi topik de arkadaşın biri de 5 cm mi ne kisti olduğunı öğrenmiş sonra kürü uygulayıp doktora gitti ve kist kaybolmuş yani işe yaramış
İnşallah bizde düzenli yapalım bizdede işe yarar inşallah i.sraçoğlu yüzlerce kadın bu şkilde hamile kaldı diyor
Selam tatlım çizgi görüyorum inşallah sağlıklı bir gebeliktir![]()
Benim adetim tarihim yarin belim ağrıyo adet olacakmışım gibicanm merhaba been de 2 ay önce kimyasal geçirdim adetima 5 gün var belirtilerin var mı senin
Cmani bbencevar. Benimki silik cikti 1 hadta sonra tekrar yaptim 2. Czgi koyu cikti hayirli olsun simdidenSabah ilk yaptığım gibi bişey yok ama bekledikçe çıkacak mı onu merak ediyorum