- 6 Ekim 2019
- 454
- 789
- 103
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.421
Hoş buldum canım.Sogan suyu bir iki kere icmisligim var ama öyle kur olarak icmedim.herseyın hayırlısı bu hayatta bu ay bakalım rabbim nasip eder belki ol derse olurAmin canımm ve kanamam bitti biliyo musun dün akşam yani 3 gün sürdü bakayım devam edecek mi bugün
Bende 15 gün yapmak istiyorum canım adetimin 4.günü bugün normal de 7 gün sürüyor lekelenmelerle birlikte sen başka içince buraya yaz ki kaçırmadan dğzenli yapalım :)
Soğan kürü bitince de testere dişli aslan pençesini öneriyor hormon dengeleyici olarak
Amiin canım inşallah ben inanıyorum herkesin güzel haberler alcağına
Amiiinn inşallah canım ne güzel dua ettin bence konuşucaz Allahın izniyle
Canım umutsuz olma Rabbim hayırlı zamanı en iyi bilendir
Güzel haberlerini bekliyorumm
Hemşireniz ne tatlıymış kız maşallah gel demesi rahatlatması çok güzel
Evet canım keşke bende netten alsaymışım diyorum ama bu aydan sonra teste ciddi mana da ara vermeyi düşünüyorum umarım kararlı olurum
Aramıza hoşgeldin
Birbirimize umut olalım
Sende soğan kürü denedin mi
Biz bi arkadaşla denicez bu ay
Sebeplere sarılıyoruuuzz
Canım adetin düzene girmesi çook önemli çok sevindim adına
Macunu kullanmaya devam etmelisin
Bide ne macunu acaba ?
Ay ne güzel dedin yaa KASIMDA BEBİŞ BAŞKADIR ❤❤
KIZLAR KASIMDAA HAMİLE KALIRSAK BEBİŞLERİMİZ NE ZAMAN DOĞAR
TEMMUZ DAAA
YAZ BEBİŞLERİİİ
ÜŞÜMEZLER HEM
Cmani bbencevar. Benimki silik cikti 1 hadta sonra tekrar yaptim 2. Czgi koyu cikti hayirli olsun simdiden
Hoş buldum canım.Sogan suyu bir iki kere icmisligim var ama öyle kur olarak icmedim.herseyın hayırlısı bu hayatta bu ay bakalım rabbim nasip eder belki ol derse olur
Ben zaten sabah kalktım tuvalete gittim sonra çıktım gittim test almaya. O arada şu içtim 10 dk lık idrardi. Ama erken gebelik testiydi ya. Bu ay ilk defa icimde his vardı yemek bile yememdim üzüntüdenKuzum idrar testinde çıkmayabiliyomş. Hemşire bugün dedi ki sen çok su içiyorsun idrarı en az 6 8 saat tutman gerekiyor tutabiliyomusun dedi hayır nerdeee o kadar nasıl tutayım gece bile kalkıp wc ye gidiyorm dedim beta idrarda birikemiyoki boşuna test yapma çünkü senin idrarda çok geç çıkar dedi kan verdim bende senin tek testin kan testi dedi seninde su içmen 3 litrenin altındaysa idrarı 6 8 saat tutup yapabileceksen test yap
Bu kayinvaldeler vala bazen insanı resmen sınıyoBu akşam kaynanam tutturmuş ikinciyi yapın ikinciyi yapın senden sonra doğum yapanlar doğuracak sen tembel dedi. Bende kimseyle yarışmıyorm düşünmüyorum daha biraz büyüsün dedim yap ikisi birden büyür daha rahat olur dedi bende oğlun bitti sen başladn dedim sanki hadi yapalım deyince oluyo da dedim niye olmasın eviniz ayrı yapın işte dedi bende güldüm dedim tamam dur gidip yapıp getiriyormAllahm zaten hamile olmadığımı öğrenmişim kendimi vermişim temizliğe evi dip köşe temizlemişim yorgunluktan ölüyorum bide bana çocuk diyo zaten yeni unuttum dur sokma aklıma dedim ben daha düzenli adet olmuyorum nasıl edim 2.yi az daha dursun kendimi hazır hissetmiyorum
Ahaha negatifler sayesinde evler bak dök yala olduBu kayinvaldeler vala bazen insanı resmen sınıyobende negatifi görünce kendimi 2 gündür temizliğe verdim durdurmalıyım kendimi
Wala ya hiç sorma canm kaç gündür acaba die hic bisey yapmıyorum ohh eli yüzü acildiAhaha negatifler sayesinde evler bak dök yala oldunegatifi gören temizliğe atıyo kendini
Aynen bende aman bişey olmasın dedim ama benim hala ağrılarım var hamile gibi belirtilerim var tabiki değilimde Bi sıkıntı var demekki vucutta hala ağrı bulantı akıntı devam ediyor enfeksiyon mu geçiriyorum acaba,Wala ya hiç sorma canm kaç gündür acaba die hic bisey yapmıyorum ohh eli yüzü acildi
Aynenn canm doktorum söktürücü verdi icesim yoktu hala sanki hamile belirtim war hissediyorum ama dedim bÖle olmaz akşam ıctim hayırlısı olsun inşallahAynen bende aman bişey olmasın dedim ama benim hala ağrılarım var hamile gibi belirtilerim var tabiki değilimde Bi sıkıntı var demekki vucutta hala ağrı bulantı akıntı devam ediyor enfeksiyon mu geçiriyorum acaba,
Ben gitmedim Dr a ne zaman gelirse artık beklemedeyim. Hayırlısı canmAynenn canm doktorum söktürücü verdi icesim yoktu hala sanki hamile belirtim war hissediyorum ama dedim bÖle olmaz akşam ıctim hayırlısı olsun inşallah
Aynen ole canm hayırlısı yaşayıp gorucezBen gitmedim Dr a ne zaman gelirse artık beklemedeyim. Hayırlısı canm
Kızlar ya ben şimdi gidiyorum bu sabah ki test
Bu akşam kaynanam tutturmuş ikinciyi yapın ikinciyi yapın senden sonra doğum yapanlar doğuracak sen tembel dedi. Bende kimseyle yarışmıyorm düşünmüyorum daha biraz büyüsün dedim yap ikisi birden büyür daha rahat olur dedi bende oğlun bitti sen başladn dedim sanki hadi yapalım deyince oluyo da dedim niye olmasın eviniz ayrı yapın işte dedi bende güldüm dedim tamam dur gidip yapıp getiriyormAllahm zaten hamile olmadığımı öğrenmişim kendimi vermişim temizliğe evi dip köşe temizlemişim yorgunluktan ölüyorum bide bana çocuk diyo zaten yeni unuttum dur sokma aklıma dedim ben daha düzenli adet olmuyorum nasıl edim 2.yi az daha dursun kendimi hazır hissetmiyorum
Hadi inşallah güzel haberlerle gel kuzumKızlar ya ben şimdi gidiyorum bu sabah ki test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?