Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoş buldum canım.Sogan suyu bir iki kere icmisligim var ama öyle kur olarak icmedim.herseyın hayırlısı bu hayatta bu ay bakalım rabbim nasip eder belki ol derse olur

Cmani bbencevar. Benimki silik cikti 1 hadta sonra tekrar yaptim 2. Czgi koyu cikti hayirli olsun simdiden

Canım malesef kimyasal geçirdim sanırım adet oldum

Hoş buldum canım.Sogan suyu bir iki kere icmisligim var ama öyle kur olarak icmedim.herseyın hayırlısı bu hayatta bu ay bakalım rabbim nasip eder belki ol derse olur

Rabbim hayırlısınu nasip etsin canım inşallah olur

Ben zaten sabah kalktım tuvalete gittim sonra çıktım gittim test almaya. O arada şu içtim 10 dk lık idrardi. Ama erken gebelik testiydi ya. Bu ay ilk defa icimde his vardı yemek bile yememdim üzüntüden

Bu akşam kaynanam tutturmuş ikinciyi yapın ikinciyi yapın senden sonra doğum yapanlar doğuracak sen tembel dedi. Bende kimseyle yarışmıyorm düşünmüyorum daha biraz büyüsün dedim yap ikisi birden büyür daha rahat olur dedi bende oğlun bitti sen başladn dedim sanki hadi yapalım deyince oluyo da dedim niye olmasın eviniz ayrı yapın işte dedi bende güldüm dedim tamam dur gidip yapıp getiriyorm Allahm zaten hamile olmadığımı öğrenmişim kendimi vermişim temizliğe evi dip köşe temizlemişim yorgunluktan ölüyorum bide bana çocuk diyo zaten yeni unuttum dur sokma aklıma dedim ben daha düzenli adet olmuyorum nasıl edim 2.yi az daha dursun kendimi hazır hissetmiyorum

Bu kayinvaldeler vala bazen insanı resmen sınıyo bende negatifi görünce kendimi 2 gündür temizliğe verdim durdurmalıyım kendimi

Bu kayinvaldeler vala bazen insanı resmen sınıyo bende negatifi görünce kendimi 2 gündür temizliğe verdim durdurmalıyım kendimi
Ahaha negatifler sayesinde evler bak dök yala oldu negatifi gören temizliğe atıyo kendini

Wala ya hiç sorma canm kaç gündür acaba die hic bisey yapmıyorum ohh eli yüzü acildi
Aynen bende aman bişey olmasın dedim ama benim hala ağrılarım var hamile gibi belirtilerim var tabiki değilimde Bi sıkıntı var demekki vucutta hala ağrı bulantı akıntı devam ediyor enfeksiyon mu geçiriyorum acaba,

Aynenn canm doktorum söktürücü verdi icesim yoktu hala sanki hamile belirtim war hissediyorum ama dedim bÖle olmaz akşam ıctim hayırlısı olsun inşallah

Aynenn canm doktorum söktürücü verdi icesim yoktu hala sanki hamile belirtim war hissediyorum ama dedim bÖle olmaz akşam ıctim hayırlısı olsun inşallah
Ben gitmedim Dr a ne zaman gelirse artık beklemedeyim. Hayırlısı canm

Kızlar ya ben şimdi gidiyorum bu sabah ki test

Eklentiler

• CBB03F28-C098-44E9-9107-1E1BBCC8201E.webp
    131,7 KB · Görüntüleme: 57
  • 55A716BD-0BAE-44C0-A481-AD1570F7035D.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 48

Bu insanlar niye bu kadar tatminsiz yahu şükret ! illa muhalefet okacaklar memnuniyetsizlik başka şey değil
Ve bence ayıp diye düşünüyorum bunu söylemesi
Sen takılma boşver

Bu arada temizlik konusunda katılıyorum
Ama haftaiçi hiç boş vaktim yoktu bi kere süpürebildim sadece
Bugün detaylı temizlik istiyor evim

Günaydın kızlar bende grip ve öksürükle savasiyorm hiç bişe yapamıyorum bende temizlikle kafaya dagitanlardanim ama hastayım sürekli yatiyrm kertemeyenkelebelek inşallah hayırlı bı sonuçla dönersin canım

Bu arada gönül meyvesi ben bu ay erken bitti adetim bugun yikncam adetim iki günde leke şeklinde gelyrdu zaten akintim başladı şeffaf acaba bu ay erknemj yumurtlicam bugün ovu test yapicam bakalım anlarız

Ateş ölçme yöntemi deneyen varmı bende yarından sonra denemeye başlıcam bakalım ateş seyrim nasıl ilerliyor gönül meyvesi sende dene bu ay Ateş ölçme yöntemini bide dil altından olmasi gerekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…