- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.361
Kuzum sen 7 tane mi düşük yaptın peki genetik tahlil falan yaptırdın mı neden böyle oluyormuşAmin kuzum inşallah
Bana özelden yaz okuyamıyorum derste oluyorum sonucunu paylaşınca etiketlesende olur unutma tatlım beniAmin kuzum inşallah
Unutmam kuzum inşallah vardır da sana da umut olurumBana özelden yaz okuyamıyorum derste oluyorum sonucunu paylaşınca etiketlesende olur unutma tatlım beni
Kuzum sen 7 tane mi düşük yaptın peki genetik tahlil falan yaptırdın mı neden böyle oluyormuş
Benimde ilk bebeğim 9 haftalık düştü her hafta acildeydim şiddetli ağrı oluyodu sonraki 3 aylık tı Bi türlü gelişmedi ama düşmedide almak zorunda kaldılar sonraki gebeliğim de iğne vuruldum kan sulandırıcı iğneler haplar çeşit çeşit vitaminler kullandım fitil progestan kullandım öyle çok şükür kızıma kavuştum rabbim sanada nasip etsin inşallahEvet kanda pıhtılaşma harici hiçbir sorun yok canım tüm tahliller yapıldı banada eşime de doktor 10 da 1 olacak diyor tüp bebek falan önermiyor bakalım bekleyeceğiz canım
Aminnnn inşallah Allah evladına uzun ömür sağlık versin birde tez vakitte kardeşBenimde ilk bebeğim 9 haftalık düştü her hafta acildeydim şiddetli ağrı oluyodu sonraki 3 aylık tı Bi türlü gelişmedi ama düşmedide almak zorunda kaldılar sonraki gebeliğim de iğne vuruldum kan sulandırıcı iğneler haplar çeşit çeşit vitaminler kullandım fitil progestan kullandım öyle çok şükür kızıma kavuştum rabbim sanada nasip etsin inşallah
Amin canm inşallah hepimize inşallahAminnnn inşallah allah evladına uzun ömür sağlık versin birde tez vakitte kardeş
Yumurtlamamın tam 14. Günü bugün adet oldum. Neyse en azından kendimi çözüyorum macun kullanmaya başlamıştım geçen ay. 50günde olan adetim 30güne indi ben seviniyorum kızlar. Umutlar gelecek aya Kasım da bebiş başkadırBende yarın kan vericem bakalım canm bu gidişle kimse hamiş değil bizden
Sen kesin kimyasal geçirdin ben toplam 7 düşüpüm var sadece 1 -2değil kikimseye yaşatmasın Rabbim
Saraçoğlu adet bitiminden 3-7 gün arası başlatın diyor sitesinde. Benim adet biteli ikinci günüm olacak yarın ve başlayacağım bir defaya mahsus 15 gün yapmayı düşünüyorum istersen birlikte takip edelim
Insallah canim benim konusmalarinizi surekli takip ediyorum sizin adiniza burda bende heyecanlaniyorum uzaktanaslinda bir kizim var 2yasinda korunmayi yeni biraktik tecrubeli sayilirim ama her yeni gebelik heyecan uyandiriyo iste guzel haberler alacagimiz bir ay olsun insallah
Amiiinn inşallah canım ne güzel dua ettin bence konuşucaz Allahın izniyleBu grupta inşallah herkes bebeğine kavuşur da onların mamalarını bezlerini konuşuruz
Canım umutsuz olma Rabbim hayırlı zamanı en iyi bilendirBende yarın kan vericem bakalım canm bu gidişle kimse hamiş değil bizden
selam herkese.inşaallah isteyen herkes tez zamanda sağlıkla hamile kalabilir.Bir baştan bir sondan konuyu okuyorum selam edeyim dedim.Bende test heyecanını geçen ay yaşadım.Sonu hüsran oldu ama zaten benimki tüp bebek rabbim inşallah bu sefer nasip eder.
Test konusundaki tecrübelerimde bence gebelik varsa ucuz testte dahi olsa çıkıyor.İstisnai durumlar elbet olabilir.Yüksek hcg ye rağmen çıkmaması nadirdir diye düşünüyorum.Ucuz testlerde albi bence kötü şakalar yapan bir marka.Aynı anda 2 tanede çizgi çıktı ama sonucum negatif oldu.eczaneden test almak maliyetli ben bu ay ovulasyon ve gebelik testini internetten sipariş ettim.daha ekonomik oldu.Bu ay dinlenmedeyim ama belki rabbim nasip eder.Denemek için ovulasyon testi yapacağım.Bende sizleyim bu ay hadi hayırlısı :)
Yumurtlamamın tam 14. Günü bugün adet oldum. Neyse en azından kendimi çözüyorum macun kullanmaya başlamıştım geçen ay. 50günde olan adetim 30güne indi ben seviniyorum kızlar. Umutlar gelecek aya Kasım da bebiş başkadır
Evet canım testere dişli aslan pençesine başlayacağım soğan kuru bitince. Benim de adetim tam seninki gibi oluyor bugün sekizinci günüm ve sabah ilk soğan kürünu yapıp içtim hadi bakalım sağlıklı gebeliklere sebep olsun inşAllahAmin canımm ve kanamam bitti biliyo musun dün akşam yani 3 gün sürdü bakayım devam edecek mi bugün
Bende 15 gün yapmak istiyorum canım adetimin 4.günü bugün normal de 7 gün sürüyor lekelenmelerle birlikte sen başka içince buraya yaz ki kaçırmadan dğzenli yapalım :)
Soğan kürü bitince de testere dişli aslan pençesini öneriyor hormon dengeleyici olarak
Amiin canım inşallah ben inanıyorum herkesin güzel haberler alcağına
Amiiinn inşallah canım ne güzel dua ettin bence konuşucaz Allahın izniyle
Canım umutsuz olma Rabbim hayırlı zamanı en iyi bilendir
Güzel haberlerini bekliyorumm
Hemşireniz ne tatlıymış kız maşallah gel demesi rahatlatması çok güzel
Evet canım keşke bende netten alsaymışım diyorum ama bu aydan sonra teste ciddi mana da ara vermeyi düşünüyorum umarım kararlı olurum
Aramıza hoşgeldin
Birbirimize umut olalım
Sende soğan kürü denedin mi
Biz bi arkadaşla denicez bu ay
Sebeplere sarılıyoruuuzz
Canım adetin düzene girmesi çook önemli çok sevindim adına
Macunu kullanmaya devam etmelisin
Bide ne macunu acaba ?
Ay ne güzel dedin yaa KASIMDA BEBİŞ BAŞKADIR ❤❤
KIZLAR KASIMDAA HAMİLE KALIRSAK BEBİŞLERİMİZ NE ZAMAN DOĞAR
TEMMUZ DAAA
YAZ BEBİŞLERİİİ
ÜŞÜMEZLER HEM
Evet canım testere dişli aslan pençesine başlayacağım soğan kuru bitince. Benim de adetim tam seninki gibi oluyor bugün sekizinci günüm ve sabah ilk soğan kürünu yapıp içtim hadi bakalım sağlıklı gebeliklere sebep olsun inşAllah♥
Nasipse İnşAllah canım, sekizinci ay da boşa çıktı hayırlısı bakalım Rabbim doldursun kucaklarımızı sağlıklı evlatlar ileAmiinn şifa olsun canımm seninde ilk bebiş mi olacak
Nasipse İnşAllah canım, sekizinci ay da boşa çıktı hayırlısı bakalım Rabbim doldursun kucaklarımızı sağlıklı evlatlar ile
Kuzum zaten kafamıza takmasak olacak da işte insanın elinde değil. Benim ilk ayında gebe kalan çok arkadaşım olduğu gibi üç yıl sonra gebe kalan da çok arkadaşım var nasip ne zaman bizi bulursa artık inşAllah bu ay vardır nasibimizdeBizim de 10.ay geride kaldı
Amin canım bi arkadaşım 2 sene sonra hamile kaldım dedi çok takma kafana seninde olur dedi
Hiç doktora gittin mi dedim hayır dedi
Biz de henüz doktora gitmedik ama 12 ay dolunca gitmeyi düşünüyoruz bakalım
Kuzum zaten kafamıza takmasak olacak da işte insanın elinde değil. Benim ilk ayında gebe kalan çok arkadaşım olduğu gibi üç yıl sonra gebe kalan da çok arkadaşım var nasip ne zaman bizi bulursa artık inşAllah bu ay vardır nasibimizde
Ağızlarına kaşıkla vurasım var onlarınİnşallah canım aynen öyle benim bi arkadaşım da istemiyordu drek hamile kaldı
İstemeyenler daha çabuk kalıyor
Bu gidişle benimde öyle öyle olacakYumurtlamamın tam 14. Günü bugün adet oldum. Neyse en azından kendimi çözüyorum macun kullanmaya başlamıştım geçen ay. 50günde olan adetim 30güne indi ben seviniyorum kızlar. Umutlar gelecek aya Kasım da bebiş başkadır
Evet yaaa canım Allah razı olsun ondnAmin canımm ve kanamam bitti biliyo musun dün akşam yani 3 gün sürdü bakayım devam edecek mi bugün
Bende 15 gün yapmak istiyorum canım adetimin 4.günü bugün normal de 7 gün sürüyor lekelenmelerle birlikte sen başka içince buraya yaz ki kaçırmadan dğzenli yapalım :)
Soğan kürü bitince de testere dişli aslan pençesini öneriyor hormon dengeleyici olarak
Amiin canım inşallah ben inanıyorum herkesin güzel haberler alcağına
Amiiinn inşallah canım ne güzel dua ettin bence konuşucaz Allahın izniyle
Canım umutsuz olma Rabbim hayırlı zamanı en iyi bilendir
Güzel haberlerini bekliyorumm
Hemşireniz ne tatlıymış kız maşallah gel demesi rahatlatması çok güzel
Evet canım keşke bende netten alsaymışım diyorum ama bu aydan sonra teste ciddi mana da ara vermeyi düşünüyorum umarım kararlı olurum
Aramıza hoşgeldin
Birbirimize umut olalım
Sende soğan kürü denedin mi
Biz bi arkadaşla denicez bu ay
Sebeplere sarılıyoruuuzz
Canım adetin düzene girmesi çook önemli çok sevindim adına
Macunu kullanmaya devam etmelisin
Bide ne macunu acaba ?
Ay ne güzel dedin yaa KASIMDA BEBİŞ BAŞKADIR ❤❤
KIZLAR KASIMDAA HAMİLE KALIRSAK BEBİŞLERİMİZ NE ZAMAN DOĞAR
TEMMUZ DAAA
YAZ BEBİŞLERİİİ
ÜŞÜMEZLER HEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?