Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum sen 7 tane mi düşük yaptın peki genetik tahlil falan yaptırdın mı neden böyle oluyormuş

Evet kanda pıhtılaşma harici hiçbir sorun yok canım tüm tahliller yapıldı banada eşime de doktor 10 da 1 olacak diyor tüp bebek falan önermiyor bakalım bekleyeceğiz canım

Evet kanda pıhtılaşma harici hiçbir sorun yok canım tüm tahliller yapıldı banada eşime de doktor 10 da 1 olacak diyor tüp bebek falan önermiyor bakalım bekleyeceğiz canım
Benimde ilk bebeğim 9 haftalık düştü her hafta acildeydim şiddetli ağrı oluyodu sonraki 3 aylık tı Bi türlü gelişmedi ama düşmedide almak zorunda kaldılar sonraki gebeliğim de iğne vuruldum kan sulandırıcı iğneler haplar çeşit çeşit vitaminler kullandım fitil progestan kullandım öyle çok şükür kızıma kavuştum rabbim sanada nasip etsin inşallah

Aminnnn inşallah Allah evladına uzun ömür sağlık versin birde tez vakitte kardeş

Bende yarın kan vericem bakalım canm bu gidişle kimse hamiş değil bizden
Yumurtlamamın tam 14. Günü bugün adet oldum. Neyse en azından kendimi çözüyorum macun kullanmaya başlamıştım geçen ay. 50günde olan adetim 30güne indi ben seviniyorum kızlar. Umutlar gelecek aya Kasım da bebiş başkadır

Sen kesin kimyasal geçirdin ben toplam 7 düşüpüm var sadece 1 -2değil ki kimseye yaşatmasın Rabbim

Amin canımm ve kanamam bitti biliyo musun dün akşam yani 3 gün sürdü bakayım devam edecek mi bugün

Bende 15 gün yapmak istiyorum canım adetimin 4.günü bugün normal de 7 gün sürüyor lekelenmelerle birlikte sen başka içince buraya yaz ki kaçırmadan dğzenli yapalım :)
Soğan kürü bitince de testere dişli aslan pençesini öneriyor hormon dengeleyici olarak

Amiin canım inşallah ben inanıyorum herkesin güzel haberler alcağına
Bu grupta inşallah herkes bebeğine kavuşur da onların mamalarını bezlerini konuşuruz
Amiiinn inşallah canım ne güzel dua ettin bence konuşucaz Allahın izniyle
Bende yarın kan vericem bakalım canm bu gidişle kimse hamiş değil bizden
Canım umutsuz olma Rabbim hayırlı zamanı en iyi bilendir
Güzel haberlerini bekliyorumm
Hemşireniz ne tatlıymış kız maşallah gel demesi rahatlatması çok güzel

Evet canım keşke bende netten alsaymışım diyorum ama bu aydan sonra teste ciddi mana da ara vermeyi düşünüyorum umarım kararlı olurum
Aramıza hoşgeldin
Birbirimize umut olalım
Sende soğan kürü denedin mi
Biz bi arkadaşla denicez bu ay
Sebeplere sarılıyoruuuzz

Canım adetin düzene girmesi çook önemli çok sevindim adına
Macunu kullanmaya devam etmelisin
Bide ne macunu acaba ?

Ay ne güzel dedin yaa KASIMDA BEBİŞ BAŞKADIR ❤❤

KIZLAR KASIMDAA HAMİLE KALIRSAK BEBİŞLERİMİZ NE ZAMAN DOĞAR

TEMMUZ DAAA
YAZ BEBİŞLERİİİ
ÜŞÜMEZLER HEM

Evet canım testere dişli aslan pençesine başlayacağım soğan kuru bitince. Benim de adetim tam seninki gibi oluyor bugün sekizinci günüm ve sabah ilk soğan kürünu yapıp içtim hadi bakalım sağlıklı gebeliklere sebep olsun inşAllah

Amiinn şifa olsun canımm seninde ilk bebiş mi olacak

Nasipse İnşAllah canım, sekizinci ay da boşa çıktı hayırlısı bakalım Rabbim doldursun kucaklarımızı sağlıklı evlatlar ile

Bizim de 10.ay geride kaldı
Amin canım bi arkadaşım 2 sene sonra hamile kaldım dedi çok takma kafana seninde olur dedi
Hiç doktora gittin mi dedim hayır dedi
Biz de henüz doktora gitmedik ama 12 ay dolunca gitmeyi düşünüyoruz bakalım

Kuzum zaten kafamıza takmasak olacak da işte insanın elinde değil. Benim ilk ayında gebe kalan çok arkadaşım olduğu gibi üç yıl sonra gebe kalan da çok arkadaşım var nasip ne zaman bizi bulursa artık inşAllah bu ay vardır nasibimizde

İnşallah canım aynen öyle benim bi arkadaşım da istemiyordu drek hamile kaldı
İstemeyenler daha çabuk kalıyor

Bu gidişle benimde öyle öyle olacak

Evet yaaa canım Allah razı olsun ondn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…