• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biliyo musun benim bi arkadaşım var ama yaşca benden büyük biraz o hamile olduğunu rüyalarından anlıyor anlamıyorum şimdi ikinci çocuğuna hamile 5 aylık falan bunu da çok sık garip rüyalar görmeyebaşladığında bak ben hamileyim dedi ilkinde de aynisi olmuş çünkü ve gerçekten hamile çıktı acaba diyorum bende ondan mı etkilendim saçma sapan rüyalar görüyorum çok anlamsız yani aklıma gelemicek şeyler afedersin bi başka erkekle beraber oldugumu görüyorum mesela garip garip anlamadım
Ya rüyamda deprem oldu baya büyük bir deprem sesleniyorum ama sesim çıkmıyor gerçekten yaşıyormuş gibi hissediyorum o an, sonra görümcemlere tatile gidiyoruz ama çok farklı şeyler oluyor değişik değişik anlam veremiyorum uyanınca ne alaka diyorum, sonra ikinci evlilik falan yapıyordum rüyamda bu da çok saçmaydı öğretmenim falan rüya da ama benle hiç bir alakası yok ben ebeyim normalde 😂 çok garip garip şeyler babaannemlerin yanına gidiyoruz memlekete eşimle ama ev babaannemlerin evi değil yaşadıkları yerle hiç bir alakası yok çok saçma bir sürü rüya görüyorum Bi gecede

Hadi hakkımızda hayırlısı olsun canım Rabbim murad edeñ herkese nasip etsin beni de bilgilendir lütfen pek anlamadığım için sonuçlarını da merak ediyorum bende yazarım tabi ki bu ay güzel haberler alsın bekleyen herkes 🤭😍

İnşallah canım benim içime hamileymişim gibi doğuyor ama bakalımm 🤗🤗 amiiinn

Ya rüyamda deprem oldu baya büyük bir deprem sesleniyorum ama sesim çıkmıyor gerçekten yaşıyormuş gibi hissediyorum o an, sonra görümcemlere tatile gidiyoruz ama çok farklı şeyler oluyor değişik değişik anlam veremiyorum uyanınca ne alaka diyorum, sonra ikinci evlilik falan yapıyordum rüyamda bu da çok saçmaydı öğretmenim falan rüya da ama benle hiç bir alakası yok ben ebeyim normalde 😂 çok garip garip şeyler babaannemlerin yanına gidiyoruz memlekete eşimle ama ev babaannemlerin evi değil yaşadıkları yerle hiç bir alakası yok çok saçma bir sürü rüya görüyorum Bi gecede
Aynen başka eş başka birisi falan görüyosun sana söylüyorum bak hamile cikcaksin sende

Aynen başka eş başka birisi falan görüyosun sana söylüyorum bak hamile cikcaksin sende
İnşaAllah canım ya o kadar çok istiyorum ki rabbim imtihan eylemesin evlat hasreti ile kimseyi. Birde yediklerimi çıkarıyorum neden bilmiyorum test yaptım 2 gün önce erkendi biliyorum ama dayanamadım negatif çıktı test yapmaya da korkar oldum yarın sabah ya da cuma sabah kan versem mi diye düşünüyorum

Merhaba bende pazar gun adet olmam gerekiyordu ama olmadım 3gun gecıktı ve göğüslerim aşırı ağrıyo ve kasıklarımdada ara sıra agrı gelıyo sık sık tuvalete cıkıyorum 1 haftadan beri hep boyle sizce hamile olabılırmıyım

20191016_233648.jpg
kuzum bak bunları sabah yaptım çizgili olan sabah ilk idrar ama bu saatler sonra çıkan çizgi iki testte aynı marka ama birinde çıktı yani ben inanmiyorum bicok kez karşılaştım bu durumla adete 6 gunum vardı bugün
Ama ins senin vardır kuzum
Yarın birlikte tekrar yapariz😆😆

Canım aynılarını yaşadım işte bende çok önceden başladı adet belirtisinden biraz hafif diyebilirim bakalım beklemedeyim biraz sabırlı olalım bakalım olur mu stres yapma çokta düşünme bence benimde 6 gün kaldı birbirimizi haberdar edelim :)
Bat 22 si mi canm 😊 bende aynı gün belirtiler oldukça paylaşalım bakalım hamile miyiz bu ay 🤗

İnşallah canımm bekliyorumm ben evde hamileyim ben diye dolanmaya başladım 😁
Başım döndü eşime diuorum hamileyim ben ondan dönüyor ben hamileyim ama kimse bana inanmıyor diyorum 😄😄
Hahah bende eşime takılıyorum. Oğluşum Oğluşum diye karnımı seviyorum oda bana kendini kaptırma nerden biliyorsun hamile olduğunu diyo. Ben hissediyorum hamileyim diyorum oda gülüyor 😁 bu arada ben kızıma hamileyken de Oğluşum diye sesleniyordm öyle hissediyordm ama kızım oldu. Hislerim son derece kuvvetli görüldüğü gibi 🤔😃😃

Benimde6 ekim cnm. Bügün 10. Gün yumurtlamadan sonra. Dün yaptim cikmadi :KK43: seninkinde cizki gözüküyo hafiften demi
Aynen canım ama ben net görmeden kesin var diyemem o yüzden net çıkmasını beklerim varsa zaten çıkacak yoksa bat artık ne çıkarsa bahtımıza 😉🙏

Back