- 7 Şubat 2019
- 750
- 360
- 103
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Amin canım hepimize inşallahRabbim hakkında hayırlı olan neyse onu versin canım sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım hepimize inşallahRabbim hakkında hayırlı olan neyse onu versin canım sana
Ya rüyamda deprem oldu baya büyük bir deprem sesleniyorum ama sesim çıkmıyor gerçekten yaşıyormuş gibi hissediyorum o an, sonra görümcemlere tatile gidiyoruz ama çok farklı şeyler oluyor değişik değişik anlam veremiyorum uyanınca ne alaka diyorum, sonra ikinci evlilik falan yapıyordum rüyamda bu da çok saçmaydı öğretmenim falan rüya da ama benle hiç bir alakası yok ben ebeyim normaldeBiliyo musun benim bi arkadaşım var ama yaşca benden büyük biraz o hamile olduğunu rüyalarından anlıyor anlamıyorum şimdi ikinci çocuğuna hamile 5 aylık falan bunu da çok sık garip rüyalar görmeyebaşladığında bak ben hamileyim dedi ilkinde de aynisi olmuş çünkü ve gerçekten hamile çıktı acaba diyorum bende ondan mı etkilendim saçma sapan rüyalar görüyorum çok anlamsız yani aklıma gelemicek şeyler afedersin bi başka erkekle beraber oldugumu görüyorum mesela garip garip anlamadım
Hadi hakkımızda hayırlısı olsun canım Rabbim murad edeñ herkese nasip etsin beni de bilgilendir lütfen pek anlamadığım için sonuçlarını da merak ediyorum bende yazarım tabi ki bu ay güzel haberler alsın bekleyen herkes![]()
Aynen başka eş başka birisi falan görüyosun sana söylüyorum bak hamile cikcaksin sendeYa rüyamda deprem oldu baya büyük bir deprem sesleniyorum ama sesim çıkmıyor gerçekten yaşıyormuş gibi hissediyorum o an, sonra görümcemlere tatile gidiyoruz ama çok farklı şeyler oluyor değişik değişik anlam veremiyorum uyanınca ne alaka diyorum, sonra ikinci evlilik falan yapıyordum rüyamda bu da çok saçmaydı öğretmenim falan rüya da ama benle hiç bir alakası yok ben ebeyim normaldeçok garip garip şeyler babaannemlerin yanına gidiyoruz memlekete eşimle ama ev babaannemlerin evi değil yaşadıkları yerle hiç bir alakası yok çok saçma bir sürü rüya görüyorum Bi gecede
Hadi hayırlısı bakalım insaAllah öyledir bende buraya yazacağım InsaAllah:)İnşallah canım benim içime hamileymişim gibi doğuyor ama bakalımmamiiinn
İnşaAllah canım ya o kadar çok istiyorum ki rabbim imtihan eylemesin evlat hasreti ile kimseyi. Birde yediklerimi çıkarıyorum neden bilmiyorum test yaptım 2 gün önce erkendi biliyorum ama dayanamadım negatif çıktı test yapmaya da korkar oldum yarın sabah ya da cuma sabah kan versem mi diye düşünüyorumAynen başka eş başka birisi falan görüyosun sana söylüyorum bak hamile cikcaksin sende
Hadi hayırlısı bakalım insaAllah öyledir bende buraya yazacağım InsaAllah:)
Bat 22 si mi canmCanım aynılarını yaşadım işte bende çok önceden başladı adet belirtisinden biraz hafif diyebilirim bakalım beklemedeyim biraz sabırlı olalım bakalım olur mu stres yapma çokta düşünme bence benimde 6 gün kaldı birbirimizi haberdar edelim :)
Hahah bende eşime takılıyorum. Oğluşum Oğluşum diye karnımı seviyorum oda bana kendini kaptırma nerden biliyorsun hamile olduğunu diyo. Ben hissediyorum hamileyim diyorum oda gülüyorİnşallah canımm bekliyorumm ben evde hamileyim ben diye dolanmaya başladım
Başım döndü eşime diuorum hamileyim ben ondan dönüyor ben hamileyim ama kimse bana inanmıyor diyorum![]()
Senle ayniyiz cnm benimde 20-21 olmasi lazim yumurtlama günün ne zamandi ?Buda benden kızlar bat Ekim 20 si hayırlısı inşallah![]()
5 Ekim canımSenle ayniyiz cnm benimde 20-21 olmasi lazim yumurtlama günün ne zamandi ?
Benimde6 ekim cnm. Bügün 10. Gün yumurtlamadan sonra. Dün yaptim cikmadi5 Ekim canım
Aynen canım ama ben net görmeden kesin var diyemem o yüzden net çıkmasını beklerim varsa zaten çıkacak yoksa bat artık ne çıkarsa bahtımızaBenimde6 ekim cnm. Bügün 10. Gün yumurtlamadan sonra. Dün yaptim cikmadiseninkinde cizki gözüküyo hafiften demi
Öyle cnm allah gönlüne göre versin insallah. Yarin yine yap benceAynen canım ama ben net görmeden kesin var diyemem o yüzden net çıkmasını beklerim varsa zaten çıkacak yoksa bat artık ne çıkarsa bahtımıza![]()
Sence yapmalıymıyım canım son gün yapmayı düşünüyordum halbuki ki amin bu arada cümlemizeÖyle cnm allah gönlüne göre versin insallah. Yarin yine yap bence