Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kesinlikle öyle canım bende aynı şekilde 4 5 aydır test yaomadım hiç bu ayın başında test aldım yine sonra baktım eşim de almış haberimiz yok birbirimizden hayırdır dedim öyle içine gelmiş almış böylelikle evde olunca illa ki yapılıyot bende yapmış bulundım

Dün de çizgi görünce gittim 2 tane daha aldım geldim yaptım negatşf
Bu sabahki de negatif :/ şimdi beklicem artık dediiin gibi varsa zaten belli olacak Allah murad ettiyse nasip olacak
İnşallah hayırlısı ile hamileyizdir bu ay

Kızlar merhabalar sol bacagıma kramp giriyor belimde de agrı var sanki bata 10gün var bunlar belirti olabilirmi ki :)

Hadi hakkımızda hayırlısı olsun canım Rabbim murad edeñ herkese nasip etsin beni de bilgilendir lütfen pek anlamadığım için sonuçlarını da merak ediyorum bende yazarım tabi ki bu ay güzel haberler alsın bekleyen herkes

Kızlar merhabalar sol bacagıma kramp giriyor belimde de agrı var sanki bata 10gün var bunlar belirti olabilirmi ki :)
Canım aynılarını yaşadım işte bende çok önceden başladı adet belirtisinden biraz hafif diyebilirim bakalım beklemedeyim biraz sabırlı olalım bakalım olur mu stres yapma çokta düşünme bence benimde 6 gün kaldı birbirimizi haberdar edelim :)

Kızlar merhaba. Benimde yumurtlama 4 ekimde oldu 2 gün sürdü 3.gün çatladı. Yumurtlamadan 15 gün sonra adet olurum genelde bugün yumurtlamadan sonra 12.günüm dün test yaptım negatifti bugün yapmadım. Bekleyeyim diyorum ama sürekli aklımda aklımdan çıkaramıyorum var mı yok mu diye. Yumurtlama gününden beri göğüslerim çok hassas ve sert 1 haftadır da midem bulanıyor artık bu belirtilerin psikolojik olduğunu düşünüyorum her ay hayal kırıklığı yaşadığım için. 1.5 yıl önce düşük yaptım 5 haftalıkken yaklaşık 10 aydır da korunmuyoruz ama henüz olumlu bir sonuç almadım Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Bu ay hamile olalım inşaAllah hepimiz

Oyy düşünmediğim tek saniye yokki :)

Hayırlısıyla gelsin bebislerimiz canım okadar strese girmenin ne anlamı var yahu bi sal sen olmazsan hiç bisi olmaz bunu unutma belirtilerin psikolojik olduğuna aslında ben inanmıyorum ama çokta oldum olucam işte kesin hamileyim düşüncesi insana bi takım farklılıklar yaşatabilir bence düşüğün için çok.gecmis olsun diyorum tatlım Rabbim zamanını biliyor belki de o zaman bu aydır haberdar et adetine kaç gün var şimdi:)

Yani adet olursam cumartesi günü ayın 19 unda olmam lazım inşaAllah olmam

Evet saçma saçma rüyalar görüyorum 2 3 gündür
Biliyo musun benim bi arkadaşım var ama yaşca benden büyük biraz o hamile olduğunu rüyalarından anlıyor anlamıyorum şimdi ikinci çocuğuna hamile 5 aylık falan bunu da çok sık garip rüyalar görmeyebaşladığında bak ben hamileyim dedi ilkinde de aynisi olmuş çünkü ve gerçekten hamile çıktı acaba diyorum bende ondan mı etkilendim saçma sapan rüyalar görüyorum çok anlamsız yani aklıma gelemicek şeyler afedersin bi başka erkekle beraber oldugumu görüyorum mesela garip garip anlamadım

Benm bu ay 11.deneme ama diğer aylarda çokta dikkat etmedim bu ay yumurtlama yı takip ettm falan öle bakalm ne olacak hakkımzfa hayırlısı

Bende yaptım benimki de negatif canım adet ağrımda başladı
Benimde 3 gün kaldı ama adet olucam muhtemelen adet günüm yaklaşınca ne dışarı cikasim ne bişey yapasim geliyor hayattan soguyorum yumurtlama haftası adet sonrası iyi ama ne zaman adet yaklassa hep böyle korku kaygi

Kapağı açık olan yaptıktan bi saat sonra falan
Kapalı olanı da yeni çektim
Adetine 4 gün kala böyle çıkıp hamile olan varmı ?

Çok heyecanlıyımm
Merhaba canım sanki çok silik bir çizgi var gibi ikincisinde. Bende şimdiye kadar çok testler yapıyordum adetim gecikmeden çünkü bazı belirtiler yaşıyodum ama artık psikolojik oldugunu anladım vücudum benimle oyun oynuyordu sanki. Artık testler yapıp hiç üzmüyorum kendimi oluruna bıraktım adet takvimime bile bakmıyorumbirkeresinde ilk defa 1 gün gecikmişti normalde adetim hiç gecikmez ya tam zamanında olurdum ya da birkaç gün erken ama yinede test yapmadım sonra oldum zaten. Kaç kere hayal kırıklıgı yaşadım ama çok takmamaya çalışıyorum çok düşününce de oluru varsa da olmuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…