- 7 Ağustos 2019
- 666
- 436
- 33
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Insallahh canimm yaptikca at resimBallar damlıyor ağzından kuzum bende görüyoruminşallah vardır
Tamam canımInsallahh canimm yaptikca at resim
Ben yaptım benimde 13.gün ama negatifAy bence yapp bugün benim de 12.gün bende öğleden sonra yapıcam testm yok çünküü
Ya bende diyom yenilen pehlivan güreşe doymaz misali tamam yaa cikmiyo iste diyorum bi saat geciyo evde de test var elim gidip geliyo ve o galip geliyoYarinda yapicam hatta birazdan yapsammiki diye düsündüm yine haha iyice kafayi yedim
Cnm beklemiş sonucmu bunlarKızlar bu testler 1 saat arayla yapıldı ikisi de bugüne ait sizce durum nedir adete 3 gün var haydi yorumlarınızı bekliyorum Kk güzel hatunları
Allahim kimseyi caresiz birakmasin ne yapcagimizi sasirdik iyice vallaYa bende diyom yenilen pehlivan güreşe doymaz misali tamam yaa cikmiyo iste diyorum bi saat geciyo evde de test var elim gidip geliyo ve o galip geliyo
Seviyorum yaa eglencesine yapıyorum isteAllahim kimseyi caresiz birakmasin ne yapcagimizi sasirdik iyice valla
Canım hemen 5 saniyede beliriyor fakat fotoğrafta görünecek kadar net olmuyor kurunca netleşiyorCnm beklemiş sonucmu bunlar
Süper cnm ozamanCanım hemen 5 saniyede beliriyor fakat fotoğrafta görünecek kadar net olmuyor kurunca netleşiyor
Canım bu ilk saniyelerde çektiğim fotoğraf ancak böyle görünüyordu ikisinde de sonra belirginleşti bekledikçeSüper cnm ozaman
Biraz idrar tüt testin varsa bikac saat sonra tekrar yaparsın yada yrin cnm bende grdum ins vardirCanım bu ilk saniyelerde çektiğim fotoğraf ancak böyle görünüyordu ikisinde de sonra belirginleşti bekledikçe
Tamam canım biraz beklerim yine yaparım var testimBiraz idrar tüt testin varsa bikac saat sonra tekrar yaparsın yada yrin cnm bende grdum ins vardir
Zaten eczaneler zengin oluyor sayemizdeTamam canım biraz beklerim yine yaparım var testim
Aynen kafa dagitip stres atiyoruz isteSeviyorum yaa eglencesine yapıyorum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?