Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Okudukça gaza geldim evde sadece ovu testi var bugün iki tane yaptım onu atayım bari. Bu ovuya göre bir şey olabilir mi yorum yaparsanız sevinirim Bat22ekim

Eklentiler

• IMG_20191017_083556.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 53
İnşallah sende alacaksın guzel haberler

İnşallah canımm

Col sagol canm benim insallah sizinde en kisa zamanda tutar size bebislerniz

Amin inşallah canım
Aynen canım belirtilerimiz aynı valla

Ayy hadi inşallah

[/QUOTE]
kızçelerrr napıyosunuzzz
@Dostumdostum Gonulmeyvesi @Zekta
kaderdaşlarım napıyosunuz varmı gelişme olan test yapan belirti yaşayan

Kızlar ben daha yeni eve geldim test yaptım bişey çıkmadı ama umudumu yitirmiyorumm

Geldim tatlımm test yaptım 10 dk falan önce bişey çıkmadı bakışıyoruz şuan beyaz beyaz
Ama bugün başım döndü oturduğum yerdeyken bile umudum var yaniii

benimde 2 gün var canım belirtilerin varmı

Seninle aynı gün batlarımız
Valla belirti olarak mı bilmiyorım
Kirpiklerim bi haftadır birbirine girdi üst üste
Sırtım ağrıyor
Gecelrri bacaklarım ağrıyor
Akıntım dün çok fazla geldi
Ara ara adet ağrım var
Erken uyumaya başladım 2 3 gündür
Sende neler var

Kız bende seni bekledim habire

Benimki negatif kizlar yumurtlamam ayın 7siydi 8inde çatladı
Geçen ay adete 6 kala hemen çıkmıştı olsaydı çıkardı bence tabi hayirlisi herseyin

Benimde negatif ama üzülmedim çünkü hamileyim bence ben testler bozuk
Ben bu ay kafayı bızdum kızlar yaa deli gibi istiyorumm hiç böylesine bi istek gelmemişti içime

Ovulasyon testi yapan arkadaşım bazen bu testlerle hamile olduğunu öğrenen var ama en sağlıklısı gebelik testi kuzum tabi ikinci kere yumurtlamiyorsan hamile olma ihtimali de var ay kafayı oynatmaya az kaldı hepimizde

benim zaten yumurtlama günümden beri kasık ve bel ağrım hiç geçmedi.. bugün ağrım dahada arttı sanırım erken adet olucam hayırlısı artık

Cnm var gibi sende benimde 22 ekim bunu 2 saat idrar tutarakmi yaptin

Sabah kalktığımda hiç su içmeden 3.idrarımda saat sekiz buçuk gibi falan yaptım. Dünden beri adet sancım vardı bu sabah lavaboya gittiğimde açık kahve gibi jel tarzı bir akıntı geldi. Ben de bir de ovu deneyeyim dedim 3. İdrarda falan yaptım böyle çıktı canım. Dün kan testi verdim 0.1 çıktı ama yumurtlamamın 8.günü çatlama İn 7.günüydü dün. O yüzden hala umudum var inşallah bebeğim benimledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…