Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesin tüp bebek mi olacak
Yok kuzum kesin değil ama yumurta geliştirmek için desteğe ihtiyacım var ilaçla yumurta takibi aşılama vs önce bir görüşelim bu aşamaları geçelim ki İnşallah gerek kalmaz sonrası tüp bebek. Mümkünse tüp bebek için yaza kadar beklemek istiyorum. Şuan hormonlarım maalesef normal değil ilk başta onların düzelmesi lazım Hayıt ve Aslan pençesi çayı içiyorum önümüzdeki ay da on gün soğan kürü yapacağım tekrar hayırlısı bakalım inşallah Rabbim yüzümü güldürür

İnşallah canım bende hormonlarıma baktırmak istiyorum inşallah Ocakda gidicem bende
Aslanpençesi aldım ama nolur nolmaz diye içmiyorum bu aralar

İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan gelir yavrunuz

İnşallah canım bende hormonlarıma baktırmak istiyorum inşallah Ocakda gidicem bende
Aslanpençesi aldım ama nolur nolmaz diye içmiyorum bu aralar
İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan gelir yavrunuz
Amin canım Allah razı olsun inşallah gelir
Aslında Saraçoğlu diyor ki normal siyah çay içmeyin Aslan pençesi demleyip için bu ot kadınların otu ama yine de sen bilirsin tabii.
Tahlillerin çok güzel çıkar İnşallah

Evet her şeyi biliyorsun ama gönlüme söz geciremedim allaha sığınıyorum o vereceği zamanı bilir ne diyeyi

Merhaba Arkadaslar
Adetime 4 gün var yaklasik 10 gündür kasik yumurtalik sanki icten icten yanma oluyor sol da bazen sagda oluyor bi ara kesiliyor tekrar basliyor akindim surekli var bazen seffaf bazen acik sari gibi bu aralar inceden hafif bel agrim oluyor oda kalcama vuruyor 1 seneyi geckin evliyim bebis dusunuyorum benim durumumda olupta hamilelelik belirtisi mi bilemiyorum yasayan varmi bu arada bacaklarim sanki gunluk spor yapiyorum da hamlamisim gibi agriyor yardimlarinizi bekliyorum

Birde yumurtlama takvimi yorumlayın

Eklentiler

• 6596EC96-FBDF-42B7-8EDC-CBD6746541A3.png
    266,8 KB · Görüntüleme: 35
Kalçam ağrıyor bugün bide belim

Bacağımda iltihap oldu onun ağrısı da var
Eve yeni geldim yemek yapmam lazım ev çok dağınık
Napıcammm
elhamdülillah her halimize
Kuzum yine bildirim gelmedi tesadüfen mesajını gördüm şimdi geçmiş olsun nasıl oldu bacağın Bi Dr a gitseydin enfeksiyon kapmış demekki geçen günden işler kaçmıyor ya sağlığın önemli canm

Güzel haberlerini bekliyoruz kuzum

Dün gittim canım doktorum doğum iznine ayrılmış başka doktoru da ben istemedim hemşireye gösterdim o da iltihap olmuş anbiyotikli bi krem kullanman gerekir hatta belki antibiyotik ilaçda gerekir dedi bende dedim bir güb gecikmem var hani yoktur da bebiş ola ki varsa diye
O da gebelik varsa son ana kadar içilmemesi en güzeli dedi
Bi krem aldım antibiyotikli onu srüyorum dünden beri iyi geldi biraz
İnşallah geçer

Canım olabilirde olmayabilir de
Benimdr bi sene olacak nerdeyse
Şuan bacak ağrısı var bendede ama başka sebepten inşallah sen hamişsindir
Günün geçerse test yaparsın

Canım evet antibiyotik kullanmamakla iyi etmişsin nasıl oldun krem işe yaradı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…