• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 gündür moralim yerlerde sürekli ağlıyorum 😭

Ağlama lütfen
Geçen ay bende ilk gün çok kötü oldum normalde ağlamazdım ama geçen ay ağladım baya içim gitti
Çünkü çok hazırlamıştım kendimi
Bu ay gönlüm rahat
Herşey Allahtan
O dilerse tutunur
Dilemezse ne yaparsam yapayım olmaz 🤗

Hayırlısı olsun hakkımızda

Kızlar bir süredir sessiz takip ediyorum. Bu ay çok da takılmadım. 1 kez korunmasız ilişkim oldu sanırım yumurtlama zamanımdı. Şimdi 3 gün var adetime. Olmam gereken gün olmazsam kan vericem hayırlısı artık

Evet canım ama yapınca hemen çıkmadı
Geçen ay da böyle oldu o yüzden sevinemiyorum 🤗

Diğerlrini sabah çekmiştim bunu da şimdi çektim efektsiz hali
Canim bu beklemis test ve fazla idrar yariya gelio cizgi gibi gorunuyor bendedecok oluyor bu arada merhaba herkeze benimde 28 kasım regl günüm bakalmm

AMİN canım Ben şu kahverengi akıntı dan bıktım ya doktora da gidiyorum bir şey yok diyor. Neden olabilir acaba bu ay kahverengi akıntısız on gün ancak olmuştur

Allah Allah sürekli mi geliyor
Üşütme falan olabilir mi dicem ama ondanda yeşik yada sarı gelir
Tam araştırma yapıldı mı

Yerleşme falan olabilir mi peki

Canim bu beklemis test ve fazla idrar yariya gelio cizgi gibi gorunuyor bendedecok oluyor bu arada merhaba herkeze benimde 28 kasım regl günüm bakalmm

Evet canım banada öyle geldi ama bi çizgi oluşmuş fotpğrafı negatif yapınca gördüm
Artık hayırlısı

Eklentiler

• 2019-11-20 17.04.15.jpg
    2019-11-20 17.04.15.jpg
    108,2 KB · Görüntüleme: 37
Evet canım banada öyle geldi ama bi çizgi oluşmuş fotpğrafı negatif yapınca gördüm
Artık hayırlısı

Canım bu çizgi bekleyince hepsinde çıkıyor ya. Dün yaptım merak edip bende de çıktı. Beyaz bir çizgi oluyor ya asıl orasının pembe olması lazım ben artık o sonucu çıkardım.

Artık hayırlısı
Insallah hamilesindir bu ay regln ne zaman benim 8 gün var ama kasiklarim agriyor imce sizi var ve batma oluo ama bunlar 10 gun onceden basladi hatta yumurtlamadan sonra hic kasik agrim gecmedi niyeuse

Canım bu çizgi bekleyince hepsinde çıkıyor ya. Dün yaptım merak edip bende de çıktı. Beyaz bir çizgi oluyor ya asıl orasının pembe olması lazım ben artık o sonucu çıkardım.

Sende atsana canım

Benim anlamadığım bir senedir test yapıyırum beklese de asla çizgi göremezdim ne yaparsam yapayım ama sadece bi gölge belirirdi
2 aydır çizginin olmasına şaşırıyorum 🤔

Allah Allah sürekli mi geliyor
Üşütme falan olabilir mi dicem ama ondanda yeşik yada sarı gelir
Tam araştırma yapıldı mı

Yerleşme falan olabilir mi peki

Canım çok uzun süreli oldu ya normalde de olur ama bu kadar uzun süre olmazdı. Kahverengi kesildiğinde de yumurtlama akıntısı gibi akıntı geldi sonra yoğun akıntıya döndü krem rengi gibi. Soğuk algınlığı da oldu biraz rahatsızdım ama 3 günde atlattım. Enfeksiyon mu diye düşündüm ama yanma koku yok.

Sende atsana canım

Benim anlamadığım bir senedir test yapıyırum beklese de asla çizgi göremezdim ne yaparsam yapayım ama sadece bi gölge belirirdi
2 aydır çizginin olmasına şaşırıyorum 🤔
Kuzum azcık daha sabır bi bakmışsın soğan kürü bebişe sebep olmuş 🤗

Insallah hamilesindir bu ay regln ne zaman benim 8 gün var ama kasiklarim agriyor imce sizi var ve batma oluo ama bunlar 10 gun onceden basladi hatta yumurtlamadan sonra hic kasik agrim gecmedi niyeuse

İnşallah canım
Benim bat günüm bugündü olmadım hnüz
Gçen ayda 2 gün gecikmeyle olmuştum
Ama ağrım vardı hep
Şimdilik ağrım başlamadı
Bugün belim ve kalçam ağrıdı
Onun harici bi yerim ağrımıyor
Arada kasıığma sancı girer gibi.oluyor o kadar

Canım çok uzun süreli oldu ya normalde de olur ama bu kadar uzun süre olmazdı. Kahverengi kesildiğinde de yumurtlama akıntısı gibi akıntı geldi sonra yoğun akıntıya döndü krem rengi gibi. Soğuk algınlığı da oldu biraz rahatsızdım ama 3 günde atlattım. Enfeksiyon mu diye düşündüm ama yanma koku yok.

Canım adrtine ne kadar var gebelik olabilir belki

Back