- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
- #2.141
İnsallah Allah herkese diledigini versinCanım olabilirde olmayabilir de
Benimdr bi sene olacak nerdeyse
Şuan bacak ağrısı var bendede ama başka sebepten inşallah sen hamişsindir
Günün geçerse test yaparsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah Allah herkese diledigini versinCanım olabilirde olmayabilir de
Benimdr bi sene olacak nerdeyse
Şuan bacak ağrısı var bendede ama başka sebepten inşallah sen hamişsindir
Günün geçerse test yaparsın
Bi kan verseydin en azından oraya kadar girmişsin canmDün gittim canım doktorum doğum iznine ayrılmış başka doktoru da ben istemedim hemşireye gösterdim o da iltihap olmuş anbiyotikli bi krem kullanman gerekir hatta belki antibiyotik ilaçda gerekir dedi bende dedim bir güb gecikmem var hani yoktur da bebiş ola ki varsa diye
O da gebelik varsa son ana kadar içilmemesi en güzeli dedi
Bi krem aldım antibiyotikli onu srüyorum dünden beri iyi geldi biraz
İnşallah geçer![]()
Yaaa ne cabukBenim Kırmızılar geldi canım![]()
Bi kan verseydin en azından oraya kadar girmişsin canm![]()
Canım evet antibiyotik kullanmamakla iyi etmişsin nasıl oldun krem işe yaradı mı?
Keşke dimiDoktora girmeden sadece hemşire alsaydı kanı verirdim valla![]()
Kalça ağrısı devam ediyo mu canmEvet canım yaradı gibi daha iyi bugün
Sadecw iltihap yayıldıysa içime diye endişeliyim biraz
Adet ağrım da var hafif bu ay geç olucam sanırım
Keşke dimi![]()
Kalça ağrısı devam ediyo mu canm![]()
Bi daha demicem dedim ama Bi tane daha al istersenBiraz karnımda ağrı var gibi test almaya gitsem mi acaba
Geçmiş olsun canm ikinizede geldimi üst üste geliyor zaten. Dün kendini çok yorduysan olur canm magnezyum eksikliğinden oluyomuş o zamanlar benim ağrım belki sendende eksiktirYok canım şuan iyiyim gece çok ağrıdı
Yeni uyandım şimdi
Günlerdir ilk kez bu kadar çok uyumuşum
Eşimde gece ateşlendi düşürmeye çalıştım
Biraz daha düşmeseydi uyandıracaktım
Neyse ki düştü çok şükür![]()
Bi daha demicem dedim ama Bi tane daha al istersen![]()
Başka eczaneye gitYaa varya eczaneye gitmeye çekiniyorum artık![]()
Geçmiş olsun canm ikinizede geldimi üst üste geliyor zaten. Dün kendini çok yorduysan olur canm magnezyum eksikliğinden oluyomuş o zamanlar benim ağrım belki sendende eksiktir![]()
Başka eczaneye gitgeçen ay ben kaç eczane gezdim hepsini farklı yerlerden aldm
![]()
Ondan da olabilir kuzum o zaman kalça ağrısı geri gelirse bebistendir muhakkakEvet dün çok yorucu bi gündü hatta iki gündür koştur koşturum
Benimki iltihaptanda ağrımış olabilir belki gerçi yara ayağımın bi karış yukarsında bile değil ama kalçama vurdu ağrısı
Aman utanıcak bişey yok tanıdık eczane değilse al boşveren son aldığım yere gitmicem zaten ama diğerine de gittim geçen ay kaç kere öbürleri de çok uzak![]()
Aman utanıcak bişey yok tanıdık eczane değilse al boşverBi eczane bizim tanıdık geçen ay alırken bütün gözler üstümde imalı bakışlar falan çok utanmıştm
![]()
İnsallah pozitifi görürsünAldım yine bu çocuk beni çok uğraştıroyo
Ben biliyırum yine olucam adet bugün yarın öbür gün ama yine pızitif görmeyeceğime adım kadar eminim![]()