• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün gittim canım doktorum doğum iznine ayrılmış başka doktoru da ben istemedim hemşireye gösterdim o da iltihap olmuş anbiyotikli bi krem kullanman gerekir hatta belki antibiyotik ilaçda gerekir dedi bende dedim bir güb gecikmem var hani yoktur da bebiş ola ki varsa diye
O da gebelik varsa son ana kadar içilmemesi en güzeli dedi
Bi krem aldım antibiyotikli onu srüyorum dünden beri iyi geldi biraz
İnşallah geçer 😌
Bi kan verseydin en azından oraya kadar girmişsin canm ☺️

Yok canım şuan iyiyim gece çok ağrıdı
Yeni uyandım şimdi
Günlerdir ilk kez bu kadar çok uyumuşum
Eşimde gece ateşlendi düşürmeye çalıştım
Biraz daha düşmeseydi uyandıracaktım
Neyse ki düştü çok şükür 😌
Geçmiş olsun canm ikinizede geldimi üst üste geliyor zaten. Dün kendini çok yorduysan olur canm magnezyum eksikliğinden oluyomuş o zamanlar benim ağrım belki sendende eksiktir 🤔

Geçmiş olsun canm ikinizede geldimi üst üste geliyor zaten. Dün kendini çok yorduysan olur canm magnezyum eksikliğinden oluyomuş o zamanlar benim ağrım belki sendende eksiktir 🤔

Evet dün çok yorucu bi gündü hatta iki gündür koştur koşturum 😉

Benimki iltihaptanda ağrımış olabilir belki gerçi yara ayağımın bi karış yukarsında bile değil ama kalçama vurdu ağrısı

Evet dün çok yorucu bi gündü hatta iki gündür koştur koşturum 😉

Benimki iltihaptanda ağrımış olabilir belki gerçi yara ayağımın bi karış yukarsında bile değil ama kalçama vurdu ağrısı
Ondan da olabilir kuzum o zaman kalça ağrısı geri gelirse bebistendir muhakkak 🤭😊

en son aldığım yere gitmicem zaten ama diğerine de gittim geçen ay kaç kere öbürleri de çok uzak 😣
Aman utanıcak bişey yok tanıdık eczane değilse al boşver 🤭 Bi eczane bizim tanıdık geçen ay alırken bütün gözler üstümde imalı bakışlar falan çok utanmıştm ☺️

Aman utanıcak bişey yok tanıdık eczane değilse al boşver 🤭 Bi eczane bizim tanıdık geçen ay alırken bütün gözler üstümde imalı bakışlar falan çok utanmıştm ☺️

Aldım yine bu çocuk beni çok uğraştıroyo 😄
Ben biliyırum yine olucam adet bugün yarın öbür gün ama yine pızitif görmeyeceğime adım kadar eminim 🤗

Back