- 13 Mart 2019
- 14.261
- 50.749
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #2.101
2 gündür moralim yerlerde sürekli ağlıyorum
Kızlar bir süredir sessiz takip ediyorum. Bu ay çok da takılmadım. 1 kez korunmasız ilişkim oldu sanırım yumurtlama zamanımdı. Şimdi 3 gün var adetime. Olmam gereken gün olmazsam kan vericem hayırlısı artık
Hayırlısı olsun canım
Canim bu beklemis test ve fazla idrar yariya gelio cizgi gibi gorunuyor bendedecok oluyor bu arada merhaba herkeze benimde 28 kasım regl günüm bakalmmEvet canım ama yapınca hemen çıkmadı
Geçen ay da böyle oldu o yüzden sevinemiyorum
Diğerlrini sabah çekmiştim bunu da şimdi çektim efektsiz hali
AMİN canım Ben şu kahverengi akıntı dan bıktım ya doktora da gidiyorum bir şey yok diyor. Neden olabilir acaba bu ay kahverengi akıntısız on gün ancak olmuştur
Canim bu beklemis test ve fazla idrar yariya gelio cizgi gibi gorunuyor bendedecok oluyor bu arada merhaba herkeze benimde 28 kasım regl günüm bakalmm
Evet canım banada öyle geldi ama bi çizgi oluşmuş fotpğrafı negatif yapınca gördüm
Artık hayırlısı
Insallah hamilesindir bu ay regln ne zaman benim 8 gün var ama kasiklarim agriyor imce sizi var ve batma oluo ama bunlar 10 gun onceden basladi hatta yumurtlamadan sonra hic kasik agrim gecmedi niyeuseEvet canım banada öyle geldi ama bi çizgi oluşmuş fotpğrafı negatif yapınca gördüm
Artık hayırlısı
Canım bu çizgi bekleyince hepsinde çıkıyor ya. Dün yaptım merak edip bende de çıktı. Beyaz bir çizgi oluyor ya asıl orasının pembe olması lazım ben artık o sonucu çıkardım.
Allah Allah sürekli mi geliyor
Üşütme falan olabilir mi dicem ama ondanda yeşik yada sarı gelir
Tam araştırma yapıldı mı
Yerleşme falan olabilir mi peki
Kuzum azcık daha sabır bi bakmışsın soğan kürü bebişe sebep olmuşSende atsana canım
Benim anlamadığım bir senedir test yapıyırum beklese de asla çizgi göremezdim ne yaparsam yapayım ama sadece bi gölge belirirdi
2 aydır çizginin olmasına şaşırıyorum
Insallah hamilesindir bu ay regln ne zaman benim 8 gün var ama kasiklarim agriyor imce sizi var ve batma oluo ama bunlar 10 gun onceden basladi hatta yumurtlamadan sonra hic kasik agrim gecmedi niyeuse
Kuzum azcık daha sabır bi bakmışsın soğan kürü bebişe sebep olmuş
Canım çok uzun süreli oldu ya normalde de olur ama bu kadar uzun süre olmazdı. Kahverengi kesildiğinde de yumurtlama akıntısı gibi akıntı geldi sonra yoğun akıntıya döndü krem rengi gibi. Soğuk algınlığı da oldu biraz rahatsızdım ama 3 günde atlattım. Enfeksiyon mu diye düşündüm ama yanma koku yok.
Sende atsana canım
Benim anlamadığım bir senedir test yapıyırum beklese de asla çizgi göremezdim ne yaparsam yapayım ama sadece bi gölge belirirdi
2 aydır çizginin olmasına şaşırıyorum
Hiç beklemediğin zamanlarda bile oluyor gebelik nasipAyy inşallah canım faydası olduğuna inanıyırum ama bebişi bu ay beklemiyordum değerlendirmedik çünkü Ama Allah herşeye kadir
Canım adrtine ne kadar var gebelik olabilir belki
Bat 23kasım sanmıyorum ya sol kasığım acayip yanıyor bugün. Mide bulantısı desen 3-4 gündür var gaz var kabızlık var bel ağrısı var var oğlu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?