Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi kan verseydin en azından oraya kadar girmişsin canm

Geçmiş olsun canm ikinizede geldimi üst üste geliyor zaten. Dün kendini çok yorduysan olur canm magnezyum eksikliğinden oluyomuş o zamanlar benim ağrım belki sendende eksiktir

Geçmiş olsun canm ikinizede geldimi üst üste geliyor zaten. Dün kendini çok yorduysan olur canm magnezyum eksikliğinden oluyomuş o zamanlar benim ağrım belki sendende eksiktir

Evet dün çok yorucu bi gündü hatta iki gündür koştur koşturum

Benimki iltihaptanda ağrımış olabilir belki gerçi yara ayağımın bi karış yukarsında bile değil ama kalçama vurdu ağrısı

Ondan da olabilir kuzum o zaman kalça ağrısı geri gelirse bebistendir muhakkak

en son aldığım yere gitmicem zaten ama diğerine de gittim geçen ay kaç kere öbürleri de çok uzak
Aman utanıcak bişey yok tanıdık eczane değilse al boşver Bi eczane bizim tanıdık geçen ay alırken bütün gözler üstümde imalı bakışlar falan çok utanmıştm

Aman utanıcak bişey yok tanıdık eczane değilse al boşver Bi eczane bizim tanıdık geçen ay alırken bütün gözler üstümde imalı bakışlar falan çok utanmıştm

Aldım yine bu çocuk beni çok uğraştıroyo
Ben biliyırum yine olucam adet bugün yarın öbür gün ama yine pızitif görmeyeceğime adım kadar eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…