Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım sen yined3 dikkat et havalar birden soğudu
Bugün bwnimd3 yanlarım ağrıyor
Tuhaf bi halsizlik var üzerimde

Resim at demeye korkuyorum

Atayım canım bugün bat günüm dün gece yaptım
Bu marka mı böyle diye düşğndüm ama geçen ay tam çizgi beliren labonundu
Bu one step diye bi marka

Eklentiler

• 2019-11-20 17.05.25.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 48
  • 2019-11-20 17.04.15.jpg
    108,2 KB · Görüntüleme: 54
Bu arada belki biliyosunuzdur bende hamile oldugunu bilmeden ilac kullananlardanim her belirtiyi gribe yordum meger hamileymisim bence bi kan verin

Bu arada belki biliyosunuzdur bende hamile oldugunu bilmeden ilac kullananlardanim her belirtiyi gribe yordum meger hamileymisim bence bi kan verin

Canım sen nasılsın

Benim bacağım iltihap oldu şişti biraz bugün çok yoğundım sağlık ocağına gidemedim ama ağrıyor
Yarın sabah gidicem
Bide çok takınayorum öksürüyorum

Canım sen nasılsın

Benim bacağım iltihap oldu şişti biraz bugün çok yoğundım sağlık ocağına gidemedim ama ağrıyor
Yarın sabah gidicem
Bide çok takınayorum öksürüyorum
Valla doktora gittiginde kesinlikle gebelik suphem var de ilk zamanlar cok uzuldum ilac kullanimi yuzunden sen ayni hatayi yapma benim enfeksiyon cok tekrarliyo agrilarim cok oluyodu meger bobreklerimde 3 tane tas varmiss insallah guzel gidicek hersey ikinci cizgi hemen cikmadiysaa hemen umitlenme bekle biraz daha gecen ayi hatirliyorum ben cok umitlenmistin ama niyeyse sanki hamilesin diye dogdu bu sefer icime

Kapağı açık olan yaptıktan bi saat sonra falan
Kapalı olanı da yeni çektim
Adetine 4 gün kala böyle çıkıp hamile olan varmı ?

Çok heyecanlıyımm
Cnm inşallah vardır ama kesinlikle erken adetinden 10 gün geçtikten sonra kan ver net belli olur.ben acele ettim adetim 2 gün gecince kan verdim beta bhcg 12 cıktı çok mutlu oldum hamişim diye kahverengi kanama oldu beta düştü kimyasal gebelik geçirmişım bir daha asla ne gebelik nede adetimin üstünden 10 gün geçmeyince kanda vermem gebelik testide yapmam

2 gündür moralim yerlerde sürekli ağlıyorum

İnşallah canım
Çizgi hemen çıkmadığı için ümitlenmiyırum
Dediğin gibi geçen ay baya üzülmüştüm
Bu ay öyle değilim her an kırmızıyı görmeye hazırladım kendimi

Canım benim seni çok iyi anlıyorum üzülme Allah hayırlısını nasip etsin hrpimize
Bi zamanı vardır bizimde bebeklerimizin

İnşallah bekleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…