- 13 Mart 2019
- 14.260
- 50.737
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #2.081
Canım gittim doktora 4hafta artı 1günlük hamileyim değerlerin çok iyi sağlıklı bir gebelik geçirecekain gibi duruyor dwdi alttan baktı yeni oluşmaya başlamış keseyi gördü perşembe yine tahlil için çağırdı
Kızlar bi sorum olacak. Benim idrarım açık renkte ve parlak bulanık değil suyumu içmeye çalışıyorum enfeksiyon olmasın diye ama şişkinliğim var kasığımda ağrıyo sanki böbreğimin o kısımla kasığım ın üstüne alt karına sızı giriyo altta yanma yok enfeksiyon olabilir mi yinedeenfeksiyon olduğu zaman idrarım bulanıklaşıyo altta rahatsızlık hissediyordm onlar yok ama başlangıç olabilir mi çünkü böbrek kısmına da sızı vuruyo
Yaa aynen bende de canım çok yorgun hissediyorum kendimi belim ağrıyor sanki bideCanım sen yined3 dikkat et havalar birden soğudu
Bugün bwnimd3 yanlarım ağrıyor
Tuhaf bi halsizlik var üzerimde
Yaa aynen bende de canım çok yorgun hissediyorum kendimi belim ağrıyor sanki bide
Amin canım inşallahYaa canımm çok sevindim maşallah sağlıkla ilelesinn
Öksürük başladı bide bende
Testte yin çizgi oluşmuş hafif
Biz yine soğuk aldk bu ay hepsi buÖksürük başladı bide bende
Testte yin çizgi oluşmuş hafif
Resim at demeye korkuyorum
Biz yine soğuk aldk bu ay hepsi bu
Ee cizgi var bundaAtayım canım bugün bat günüm dün gece yaptım
Bu marka mı böyle diye düşğndüm ama geçen ay tam çizgi beliren labonundu
Bu one step diye bi marka
Evet canım ama yapınca hemen çıkmadıEe cizgi var bunda
Bu arada belki biliyosunuzdur bende hamile oldugunu bilmeden ilac kullananlardanim her belirtiyi gribe yordum meger hamileymisim bence bi kan verin
Atayım canım bugün bat günüm dün gece yaptım
Bu marka mı böyle diye düşğndüm ama geçen ay tam çizgi beliren labonundu
Bu one step diye bi marka
Valla doktora gittiginde kesinlikle gebelik suphem var de ilk zamanlar cok uzuldum ilac kullanimi yuzunden sen ayni hatayi yapma benim enfeksiyon cok tekrarliyo agrilarim cok oluyodu meger bobreklerimde 3 tane tas varmiss insallah guzel gidicek hersey ikinci cizgi hemen cikmadiysaa hemen umitlenme bekle biraz daha gecen ayi hatirliyorum ben cok umitlenmistin ama niyeyse sanki hamilesin diye dogdu bu sefer icimeCanım sen nasılsın
Benim bacağım iltihap oldu şişti biraz bugün çok yoğundım sağlık ocağına gidemedim ama ağrıyor
Yarın sabah gidicem
Bide çok takınayorum öksürüyorum
Cnm inşallah vardır ama kesinlikle erken adetinden 10 gün geçtikten sonra kan ver net belli olur.ben acele ettim adetim 2 gün gecince kan verdim beta bhcg 12 cıktı çok mutlu oldum hamişim diye kahverengi kanama oldu beta düştü kimyasal gebelik geçirmişım bir daha asla ne gebelik nede adetimin üstünden 10 gün geçmeyince kanda vermem gebelik testide yapmamKapağı açık olan yaptıktan bi saat sonra falan
Kapalı olanı da yeni çektim
Adetine 4 gün kala böyle çıkıp hamile olan varmı ?
Çok heyecanlıyımm
2 gündür moralim yerlerde sürekli ağlıyorumCnm inşallah vardır ama kesinlikle erken adetinden 10 gün geçtikten sonra kan ver net belli olur.ben acele ettim adetim 2 gün gecince kan verdim beta bhcg 12 cıktı çok mutlu oldum hamişim diye kahverengi kanama oldu beta düştü kimyasal gebelik geçirmişım bir daha asla ne gebelik nede adetimin üstünden 10 gün geçmeyince kanda vermem gebelik testide yapmam
Belli 2. Çizgi görüyorum ama korkuyorum umut vermeye
inşallah vardır bu kez
Valla doktora gittiginde kesinlikle gebelik suphem var de ilk zamanlar cok uzuldum ilac kullanimi yuzunden sen ayni hatayi yapma benim enfeksiyon cok tekrarliyo agrilarim cok oluyodu meger bobreklerimde 3 tane tas varmiss insallah guzel gidicek hersey ikinci cizgi hemen cikmadiysaa hemen umitlenme bekle biraz daha gecen ayi hatirliyorum ben cok umitlenmistin ama niyeyse sanki hamilesin diye dogdu bu sefer icime
Cnm inşallah vardır ama kesinlikle erken adetinden 10 gün geçtikten sonra kan ver net belli olur.ben acele ettim adetim 2 gün gecince kan verdim beta bhcg 12 cıktı çok mutlu oldum hamişim diye kahverengi kanama oldu beta düştü kimyasal gebelik geçirmişım bir daha asla ne gebelik nede adetimin üstünden 10 gün geçmeyince kanda vermem gebelik testide yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?