- 4 Şubat 2017
- 2.309
- 2.364
- 53
- 32
benimde öyle hiçbir blirti yok ama bu kadar erken belirti de olmaz galibakızlar bat 21 ekim hiç belirti yok kan testi 1.2 negatif umutlar bende bir sonraki aya blablablabla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde öyle hiçbir blirti yok ama bu kadar erken belirti de olmaz galibakızlar bat 21 ekim hiç belirti yok kan testi 1.2 negatif umutlar bende bir sonraki aya blablablabla![]()
Erken olmuşsun canım hayırlısı bir başka ay yaşayacaksın inşallah o mutluluğu ❤Kızlar ben kırmızı kartı yedim bat oldu 16 kasım ne yazık ki olmadı bu ayda
Yaptın mı test canımKizlar ben galiba hamileyim bat 22 ekim![]()
Yaptim canim dun ve onceki gun cook silikler ama hemen cikiyo cizgiler bugun ara verdim yarin yeniden yapacam insallah koyulasirYaptın mı test canım
Olsun ama silikse vardırYaptim canim dun ve onceki gun cook silikler ama hemen cikiyo cizgiler bugun ara verdim yarin yeniden yapacam insallah koyulasir![]()
Canım kanda da baktır o zman en azından doktor varsa da bakarBencede varda canim insallah gucluce tutunuyordur, insallah erken sevinmiyorum![]()
Benim de yıllardır günü şaşmayan adetim geçen ay 5 gün gecikti ve dediğin gibi çamur gibi ve az geldi. Bugün de normalde adet günüm ama daha olmadı. Sabah test yaptim o da negatif. Dollenen yumurta atilirken falan demişsin içime de kurt düştü acaba ondan mı gecikme oldu diyeKızlar bikaç yerde progestan kullanarak hamile kalmanın kolaylaştığını okudum. Hamilelikte düşük tehlikesi olanlar kullanıyorlar rahim kalınlaşsın bebek tutunsun diye. Ama hamile kalmak içinde rahmi kalınlaştırmak için kullananda varmış. Benim doktorum söylememişti sadece folik asit d vitamini ve balık hapı verdi ama 6 aydır tık yok. Ve adet düzenim çok değişti yumurtlama sonrası sürekli kasık ağrım var. Rahim bebek arıyor derlermiş bu duruma. Ve son 2 reglim kahverengi çamur gibi ve çok az oluyor. Buda döllenen yumurta rahme tutunamadığında atılırken olurmuş nekadar doğru bilmem. 1 haftam var bata. Eğer yine olmazsa doktorumu arayıp progestan kullanmayı soracağım
Ben korunmayı bıraktığımdan beri çok düzensizim. Tüm kontrollerimde yapıldı sıkıntı yok. Bu ayda yakalayamassam progestan ilacını soracağım doktora ve eşim içinde test isteyeceğim. Bu bekleyiş yıpratıyor insanıBenim de yıllardır günü şaşmayan adetim geçen ay 5 gün gecikti ve dediğin gibi çamur gibi ve az geldi. Bugün de normalde adet günüm ama daha olmadı. Sabah test yaptim o da negatif. Dollenen yumurta atilirken falan demişsin içime de kurt düştü acaba ondan mı gecikme oldu diye![]()
Merhabalar sizlerle paylaşmak istedim hamileyimmmmmmmm grip değilmişim yani belirtiler vardı burada paylaşmıştım yeni öğrendim.:)))Anladım canım inşallah bizlerede nasip olur bekleyelim bakalımbuarada sende 3. Çocuğu istiyosun snaırm maşallah
![]()
Oyy maşallah canım benim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin tebrik ederimmMerhabalar sizlerle paylaşmak istedim hamileyimmmmmmmm grip değilmişim yani belirtiler vardı burada paylaşmıştım yeni öğrendim.:)))
Sagol canim teşekürler ıns herkese nasip eder yolunda giderse herşey allah'ın izniyle insOyy maşallah canım benim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin tebrik ederimm![]()
İnşallah canım inşallahSagol canim teşekürler ıns herkese nasip eder yolunda giderse herşey allah'ın izniyle ins