• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 19-20-21-22 ekim olanlar gelin konuşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 25 ekim merakla bekliyorum :KK49: bu ay ovulasyon testim elimde yoktu tam yumurtlama zamanımda alıp yapıyım dedim pozitife yakın koyuluktaydı. Hah çatlayacak pozitif oluyor diye ertesi gün yaptım silikleşmeye başlamıştı pozitifi testte yakalayamadım ama o günlerde çatladığını biliyorum en azından. Çalışmalarada devam ediyordum o esnada iyi oldu stres olmamış oldum ama şuan heycanlıyım :eek: kasık ağrılarım var 3-4 gündür ve hafif bi göğüs hassasiyeti. Kısmet bekliyorum :KK52: hamile arkadaşlarım hayırlı olsun bizide dualarınızdan eksik etmeyin nolur :anne:

Buarada ben haftamı takip amaçlı şu gebelik takvimini yapmıştım ama hamile değilim nasıl kaldırabilirim bu şeyi :bicak:

Kızlar bikaç yerde progestan kullanarak hamile kalmanın kolaylaştığını okudum. Hamilelikte düşük tehlikesi olanlar kullanıyorlar rahim kalınlaşsın bebek tutunsun diye. Ama hamile kalmak içinde rahmi kalınlaştırmak için kullananda varmış. Benim doktorum söylememişti sadece folik asit d vitamini ve balık hapı verdi ama 6 aydır tık yok. Ve adet düzenim çok değişti yumurtlama sonrası sürekli kasık ağrım var. Rahim bebek arıyor derlermiş bu duruma. Ve son 2 reglim kahverengi çamur gibi ve çok az oluyor. Buda döllenen yumurta rahme tutunamadığında atılırken olurmuş nekadar doğru bilmem. 1 haftam var bata. Eğer yine olmazsa doktorumu arayıp progestan kullanmayı soracağım

Kızlar bikaç yerde progestan kullanarak hamile kalmanın kolaylaştığını okudum. Hamilelikte düşük tehlikesi olanlar kullanıyorlar rahim kalınlaşsın bebek tutunsun diye. Ama hamile kalmak içinde rahmi kalınlaştırmak için kullananda varmış. Benim doktorum söylememişti sadece folik asit d vitamini ve balık hapı verdi ama 6 aydır tık yok. Ve adet düzenim çok değişti yumurtlama sonrası sürekli kasık ağrım var. Rahim bebek arıyor derlermiş bu duruma. Ve son 2 reglim kahverengi çamur gibi ve çok az oluyor. Buda döllenen yumurta rahme tutunamadığında atılırken olurmuş nekadar doğru bilmem. 1 haftam var bata. Eğer yine olmazsa doktorumu arayıp progestan kullanmayı soracağım
Benim de yıllardır günü şaşmayan adetim geçen ay 5 gün gecikti ve dediğin gibi çamur gibi ve az geldi. Bugün de normalde adet günüm ama daha olmadı. Sabah test yaptim o da negatif. Dollenen yumurta atilirken falan demişsin içime de kurt düştü acaba ondan mı gecikme oldu diye :KK17:

Benim de yıllardır günü şaşmayan adetim geçen ay 5 gün gecikti ve dediğin gibi çamur gibi ve az geldi. Bugün de normalde adet günüm ama daha olmadı. Sabah test yaptim o da negatif. Dollenen yumurta atilirken falan demişsin içime de kurt düştü acaba ondan mı gecikme oldu diye :KK17:
Ben korunmayı bıraktığımdan beri çok düzensizim. Tüm kontrollerimde yapıldı sıkıntı yok. Bu ayda yakalayamassam progestan ilacını soracağım doktora ve eşim içinde test isteyeceğim. Bu bekleyiş yıpratıyor insanı

Back