işte daha atamamıs vücudun onuyenı bıttı hastalık cnm
inşallah canım son 2 gün dün gece rüyamda kız çocuğu gördüm eşimde uyanınca kızımız olmuş gördüm dedihadi bakalım hayırlısı yumurtan catladıysa sıkıntı yok olama ihtimali yüksek
bana gün aşırı demişti doktorum bende öyle yapmıstım her gün ilişki spermin kalitesini düşürüyor.çkızlar yumurtlama dönemi hergün mü yoksa gün aşırı mı ilişki olması lazım
canım sen kan testi yapsan cıkar senin stresini atarsrın en azından eger stres yapmam dersen sakin bekleBenimde 14 ekim bende geldimnormalde 32 günde bir oluyorum ama geçen ay 3 gün erken oldum yani bugün olmam gerekiyo adet ama olmadım o yzden bat 14 ekim hadi hayırlısı
canım sen kan testi yapsan cıkar senin stresini atarsrın en azından eger stres yapmam dersen sakin bekle
canım sen kan testi yapsan cıkar senin stresini atarsrın en azından eger stres yapmam dersen sakin bekle
Beklemeyi düşünüyorum kızlar adetim geciksin öyle yapıcam diğer türlü ne evde ne kanda yapmicamİdrarda da baksa kesin çıkar şuan.
Baya güzel çıkmış canım daha adetine var Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 2 gün sonra tekrarlakızlar hepinize mrb
ben dün akşam doktora gittim
beta bakıldı degerlerim 39.45 cıktı
gebelik varmı sizce
bat:15 ekim benim
saskınlık içindeym
hamilelik varmı sizce
kızlar hepinize mrb
gebelik varmı sizce
saskınlık içindeym
hamilelik varmı sizce
Beklemeyi düşünüyorum kızlar adetim geciksin öyle yapıcam diğer türlü ne evde ne kanda yapmicam
Var tabi canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallAhkızlar hepinize mrb
gebelik varmı sizce
saskınlık içindeym
hamilelik varmı sizce
Gozunaydin cnm evt var yarin tekrar kan ver yükselmis mi bakılsin tatlimkızlar hepinize mrb
gebelik varmı sizce
saskınlık içindeym
hamilelik varmı sizce
Yok canım beklemek değil adet günüm zaten olursam yokmuş derim olmazsa ya vardır belki diyip test yaparım. Bitane kimyasal geçirdim ilk kan verdiğimde değerm güzeldi bi sevindik eşimle 2 gün sonra verdim değerim 1.2 oldu hayal kırıklığı. En azından şimdi umutlanmıcam kendime söz verdim adetim geçene kadar hiç bişi yapmicamNeden bekliyorsun ki okadar bekledikten sonra çıkmayınca daha çok üzülüyor insan
tşkler allah razı olsun darısı sizeVar tabi canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallAh
tskler insalhh saglıklı bir gebelik olur darısı sizeGozunaydin cnm evt var yarin tekrar kan ver yükselmis mi bakılsin tatlim
tşkler kızlar ben saskoloz oldum ne yapacagımı bilmiyorm benH Hayat ne garip canım belirtin varmıydı benimde bat 14 ekim senden birgün önce. Ne gibi belirtilerin var farkkettiğin söylermisin
evet canım var ama biraz düşük betakızlar hepinize mrb
gebelik varmı sizce
saskınlık içindeym
hamilelik varmı sizce
canım benim belirti olmuyor zaten bende de olmamıstı sasırma o yüzden hayırlı olsun dua et hayrlısı ile yükselsin diyetşkler allah razı olsun darısı size
tskler insalhh saglıklı bir gebelik olur darısı size
tşkler kızlar ben saskoloz oldum ne yapacagımı bilmiyorm ben
sasırdım hiçbir belirti yoktu ondan cok sasırdım
sadece 2 gündür idrarda tortu gördüm dikkatli baktım
birde beni en süphelendiren sey merdiven cıkınca kasıkta baskılama oldu bu cokkkkk ilğimi cekti varmı yoksa yaaa diye içimde hep süphe olustu
canım sende mi düşük yaptın ?Benim beta 70 kusurdu ikinci gidişimde 1.2 olduinşallah yükselir seninki canım ama benimki adetim 2 gün geçmişti senin daha adet günün gelmeden 39 olmuş yükselir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?