Inş canim herşey dilediğimiz gibi olsunSende bendensin benimde 21 i . Heyecanlıyım üzülmek istemiyorum bebeğimi kaybettikten sonra allah acısını bir an önce dindirir inşallah diyorum
Benim iki çocuğum var hiç belirtisiz sorunsuz iki gebeligim oldu bunye meselesi galibaBenim göğüs hassasiyetim hiç yok canım arada sızlıyo ama öyle acıma yok. Bazılarında hiç belirti olmuyomuş aslında bi belirtide aramamak lazım
Sen 2.yi mi istiyosun canım
Anladım canım inşallah bizlerede nasip olur bekleyelim bakalımBenim iki çocuğum var hiç belirtisiz sorunsuz iki gebeligim oldu bunye meselesi galiba
İnşallah olur canım dua edelim bolca kürler kullanın keçiboynuzu özü kullanan varmış eczanede satılıyormuş etkisi olabilriEvet ikinci evlililigim oldu 1 yıldır deniyoruz olmuyor eşim de sorun var
adetin 12.gunu gidiyorum canim doktor yumurtalama durumunu soyluyo sonra gitmiyorum tekrardan adetin gecerse gel diyo.insAllah canimCanım ben yumurta takibi mi yaptırıyosun? Ben yaptırdım ama inşallah tutar
gun asirida 2 gunde bir demek valla bebek icin kedi olmaya raziyimGün aşırı nedir ya ,kedi miyiz biz
Ediyorum ama 3 gün'de bir olarak ayarladık biz
Ben yumurta takibi yaptırdım 2 günde bir çağırdı yumurta büyüklüğüne göre en son gittiğimde yumurtan çatlamış dedi. Gerçi benim bu ay tuttu mu bilmiyorum ilk kez bu ay yumurta takibi yaptırdım eğerki olmazsa nasip dicem yumurtanın çatladığı ana denk getirmek flan hepsi fıs dicemadetin 12.gunu gidiyorum canim doktor yumurtalama durumunu soyluyo sonra gitmiyorum tekrardan adetin gecerse gel diyo.insAllah canim
gun asirida 2 gunde bir demek valla bebek icin kedi olmaya raziyim
3 aydır kullanıyoruz birsürü kur vitaminİnşallah olur canım dua edelim bolca kürler kullanın keçiboynuzu özü kullanan varmış eczanede satılıyormuş etkisi olabilri
3 aydır kullanıyoruz birsürü kur vitaminİnşallah olur canım dua edelim bolca kürler kullanın keçiboynuzu özü kullanan varmış eczanede satılıyormuş etkisi olabilri
İnşallah şifa olur canım elden geleni yapıyoruz gerisi Allah’a kaldı3 aydır kullanıyoruz birsürü kur vitamin
canim bnim zaten catlama anina denk getirerek ortami olusturuyosun yani bizim elimizden gelen en fazla bu gerisi Allaha kalmis Allah omur bictiyse dollenir bebis olur insAllah ama olmasa bile yumurtaBen yumurta takibi yaptırdım 2 günde bir çağırdı yumurta büyüklüğüne göre en son gittiğimde yumurtan çatlamış dedi. Gerçi benim bu ay tuttu mu bilmiyorum ilk kez bu ay yumurta takibi yaptırdım eğerki olmazsa nasip dicem yumurtanın çatladığı ana denk getirmek flan hepsi fıs dicem
zaman gecıyor gecmez mi bak bugün ayın 12 si oldu bile bi bakmısız bat tarihi gelmiş .Benim de 20 ekimama zaman geçmiyor tabiki
bunlar grip baslangıcı belirtileri tatlım bol bol meyve yedun aksamdan berı üşüme tıtrıyorum yorgunluk kasık bölgem hassas batmalar var ıdrarım koyu bırde vucudumda hassasıyet var cnm bılmıyorum cokta baglamak istemıyorum adettetıme 9 gun var
aynen belirti olanlar yazsın gerci aslında gebelik oldugu zaman bzaen hiç belirti de vermiyor sahsen bende vermemişti hiç umudum yoktu test yaptıgımda sonra adet günü test yaptım silikl çizgi çıktı hatta muhtemelen geç yumurtladım o yüzden böyle çıktı .belirti aramayın kızlar tavsiye moralinizi yüksek tutun.Günaydın kızlar ,zamanı yaklaşanlar var mı belirtiler
hadi bakalım hayırlısı yumurtan catladıysa sıkıntı yok olama ihtimali yüksekBen yumurta takibi yaptırdım 2 günde bir çağırdı yumurta büyüklüğüne göre en son gittiğimde yumurtan çatlamış dedi. Gerçi benim bu ay tuttu mu bilmiyorum ilk kez bu ay yumurta takibi yaptırdım eğerki olmazsa nasip dicem yumurtanın çatladığı ana denk getirmek flan hepsi fıs dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?