Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 19-20-21-22 ekim olanlar gelin konuşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım negatif hala inanamıyorum p kadar emindim ki tek taraflı kasılma ağrı bel ağrısı aşırı iştah sürekli idrara çıkma bsş dönmesi koku hassasiyeti 3 aydır deniyoruz ve 1 yıldır adet düzenimi takip ediyorum böyle yanıltma görmedim ama yumurtlama sırasında gelen akıntım adete 1 hafta kala geldi ve o günden beri gelmeye devam ediyor ilk kez böyle oldu geç döllenme şüphesi oluştu kafamda çünkü en ufak bir adet belirtisi yok hamileyim yaa test bozuk

hayırlısı olsun canım hakkında .

hayırlısı olsun canım hakkında .
Hala adet olmadım canım ve şeffaf akıntım hala var nette araştırdım sadece yumurtlama ve hamilelikte olur diyor kesin seri yumurtlamaya bağladım

Hala adet olmadım canım ve şeffaf akıntım hala var nette araştırdım sadece yumurtlama ve hamilelikte olur diyor kesin seri yumurtlamaya bağladım
Olabilir canım olursun en yakın zamanda inşallah

Kızlar çatlamıs mu yumurtam bugün sizce ?

Eklentiler

• 8043F7F3-746C-405A-8511-7B6E5D757597.jpeg
    29,2 KB · Görüntüleme: 27
Hayir canim bu boyle ciktiktan 24 saat icinde catlama oluyormus. Kacinci gunun bugun? Benimde catladi catlicak ama pik yapmadi testim daha
Canım 12.günüm bugün . Çalışmalara devam ediyorum inşallah tutar ya

Canım 12.günüm bugün . Çalışmalara devam ediyorum inşallah tutar ya
İnsallah kuzum benim 15. Gunum daha tik yok sinir oldum iyice bu sabahkide siilik daha kopkoyu olmadi

Eklentiler

• IMG_20171028_232023_694.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 25
İnsallah kuzum benim 15. Gunum daha tik yok sinir oldum iyice bu sabahkide siilik daha kopkoyu olmadi
Cnm bnce senin bu gece catlar gece iliski olsun bide gün aşırı devam et bugunden sonra her gün yapma sakin spermler kalitesiz oluyomus

Cnm bnce senin bu gece catlar gece iliski olsun bide gün aşırı devam et bugunden sonra her gün yapma sakin spermler kalitesiz oluyomus
Catlasin artik onada taktim kafayi kiziyorum kendime calismalara devam ediyoruz insallah gelir bebeklerimizde bizde kurtuluruz bu sikintili gunlerden

Ahh
Catlasin artik onada taktim kafayi kiziyorum kendime calismalara devam ediyoruz insallah gelir bebeklerimizde bizde kurtuluruz bu sikintili gunlerden
inşallah her ay çalışıyoruz çabalıyoruz ama sonuç negatif

Sıkıntı stres yok cnm relaks olucaz tatlım benim gelick inşallah bu ay kuzucuklarimiz

Kızlar yeni batlarınızı yazın hadi bakalım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…