Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 19-20-21-22 ekim olanlar gelin konuşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son durum bu canlar ne dersiniz aksam testim

Eklentiler

• IMG_20171029_203709_918.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 15
Seninde yumurtlama zamanın o zaman canım çalışmalara başladın mı?
Evt cnm bugun 12.günüm 8.günü yaptm 11.gün yaptm yarın da dusunuyorum bakalım gün aşırı yapıcam cuma gününe kadar.sen de durumlar nasıl tatlım kaçıncı günün desin

Evt cnm bugun 12.günüm 8.günü yaptm 11.gün yaptm yarın da dusunuyorum bakalım gün aşırı yapıcam cuma gününe kadar.sen de durumlar nasıl tatlım kaçıncı günün desin
Canim yumurtlaman oldumu senin ayni zamanlardayiz baksana :)

Canim yumurtlaman oldumu senin ayni zamanlardayiz baksana :)
Cnm dün yaptm sabah aksam silikti bugün yapmadım 1 saate kadr yapıcam test.ama 2.3 gündür sol tarafim da ve belimde çok ağrı var.8.günü ve 11.günü ilişki oldu.bugün 12.günüm bakalm

Cnm dün yaptm sabah aksam silikti bugün yapmadım 1 saate kadr yapıcam test.ama 2.3 gündür sol tarafim da ve belimde çok ağrı var.8.günü ve 11.günü ilişki oldu.bugün 12.günüm bakalm
Anladim kuzum artik koyulasir seninkide

G gulsahali88 bu sitede birkac kisidede ve sendede farkettim aniden pik yapiyor testiniz. Mesela senin 11.gun simsilikken 12. Gun kopkoyi ama benimki dalga dalga yukseliyor acaba kotu bisimi bu

Eklentiler

• IMG_20171028_232023_694.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…