Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah bitanem nasil da hevesle bekliyoruz insallah bos cikmaz geneSıkıntı stres yok cnm relaks olucaz tatlım benim gelick inşallah bu ay kuzucuklarimiz
Seninde yumurtlama zamanın o zaman canım çalışmalara başladın mı?Benimde 14 Kasım
Canım koyuluk olmuş değerlendir mutlaka yat dinlen sonraSon durum bu canlar ne dersiniz aksam testim
Evt cnm çok hevesliyim valla bnde ah bi de anne olsam değme keyfimë benimİnsallah bitanem nasil da hevesle bekliyoruz insallah bos cikmaz gene
Evt cnm bugun 12.günüm 8.günü yaptm 11.gün yaptm yarın da dusunuyorum bakalım gün aşırı yapıcam cuma gününe kadar.sen de durumlar nasıl tatlım kaçıncı günün desinSeninde yumurtlama zamanın o zaman canım çalışmalara başladın mı?
Oluruz insallahEvt cnm çok hevesliyim valla bnde ah bi de anne olsam değme keyfimë benim
Canim yumurtlaman oldumu senin ayni zamanlardayiz baksana :)Evt cnm bugun 12.günüm 8.günü yaptm 11.gün yaptm yarın da dusunuyorum bakalım gün aşırı yapıcam cuma gününe kadar.sen de durumlar nasıl tatlım kaçıncı günün desin
Tamam canim sabah yapmayi dusunuyorum daha iyi oluyormus bakalim :)Canım koyuluk olmuş değerlendir mutlaka yat dinlen sonra
Cnm dün yaptm sabah aksam silikti bugün yapmadım 1 saate kadr yapıcam test.ama 2.3 gündür sol tarafim da ve belimde çok ağrı var.8.günü ve 11.günü ilişki oldu.bugün 12.günüm bakalmCanim yumurtlaman oldumu senin ayni zamanlardayiz baksana :)
Anladim kuzum artik koyulasir seninkideCnm dün yaptm sabah aksam silikti bugün yapmadım 1 saate kadr yapıcam test.ama 2.3 gündür sol tarafim da ve belimde çok ağrı var.8.günü ve 11.günü ilişki oldu.bugün 12.günüm bakalm
Cnm yaptm şimdi bide dün kini de koycam bi bakarmisin bana bi akıl ver çok anlamiyorm bu testler denAnladim kuzum artik koyulasir seninkide
Cnm yaptm şimdi bide dün kini de koycam bi bakarmisin bana bi akıl ver çok anlamiyorm bu testler den
Anladim kuzum artik koyulasir seninkide
Cnm esim birqz hasta mide si kötü usutmus yarın yapalım dedi dün yapmıştık yarın yapsak kaçırmış olurmuyum acabaPik yapmis canim bu degerlendirmelere basla
Cnm esim birqz hasta mide si kötü usutmus yarın yapalım dedi dün yapmıştık yarın yapsak kaçırmış olurmuyum acabaPik yapmis canim bu degerlendirmelere basla
Olmazsiniz canim zaten pikten 24 saat sonra catliyorCnm esim birqz hasta mide si kötü usutmus yarın yapalım dedi dün yapmıştık yarın yapsak kaçırmış olurmuyum acaba
Sagol cnm içim rahatladi belim çok agriyo ya sol taraftaki ağrı geçti birazOlmazsiniz canim zaten pikten 24 saat sonra catliyor