Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 19-20-21-22 ekim olanlar gelin konuşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geldimi senin canım. Benim gelmedi ama kırmızı akıntı olurdu adet gelmeden önce o da gelmedi. Ama test yaptım negatif. Bugun regl günüm normalde ne oluyo anl almıyorum hiç şaşmaz normalde

Kızlar bugun adet günüm. Kahve akıntı olurdu adet gelmeden önce o da gelmedi. Ama test yaptım negatif. Bugun regl günüm normalde ne oluyo anlalmıyorum hiç şaşmaz normalde

Kızlar yumurtlama var mı nasıl

Eklentiler

• 18C11430-1637-41A8-82B8-78C3E1B6435E.jpeg
    24,8 KB · Görüntüleme: 43
Kürtajdan sonra ki 2 adetim 28 günümde adet olmustum bugün adetten sonraki 7 günüm

Bu şekilde çok koyu değil galiba ama yaklaşıyor heralde günüm demk dimi bu yoksa hiç çıkmaz dı

Eklentiler

• image.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar bugun adet günüm. Kahve akıntı olurdu adet gelmeden önce o da gelmedi. Ama test yaptım negatif. Bugun regl günüm normalde ne oluyo anlalmıyorum hiç şaşmaz normalde
Canım hasta oldun mu ben olmadım daha bekliycem yada test alıp yapsammı bilemedim

Kızlar ovülasyon testlerinizi falan atın burda herkes bilgi sahibi olsun.

Günaydın kızlar şimdi test yaptım işe gitmeden sonuç bu nedir elim ayağım titriyor

Eklentiler

• 1639A2A0-AAFD-402B-984F-97C8D00919B2.jpeg
    22,8 KB · Görüntüleme: 47
Valla cnm 2 çizgi baya belli hamilesin diyeym gozunaydin.günün gectimi peki
Dün olmam gerekiyordu olmadım bu sabah durum bu oda olurum diye bekliycektim dişçiye gidicem diye Ablam bir yap bende test var dedi sabah yaptım YÖK falan diye düşünüyorum kafamı bir çevirdim çift çizgi anında bayılıyordum banyoda şimdi işe gitmeden kan vericem sevinemiyorum çünkü korkuyorum yanlış çıkar diye

Kan ver cnm disciye de gitme bekle inşallahbebis vardır Rabbim hayırlı sonuçlar almayi nasip.etsin

Kan ver cnm disciye de gitme bekle inşallahbebis vardır Rabbim hayırlı sonuçlar almayi nasip.etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…