Kaçınci gün cnm çok koyu cıkmamis bnce yok dahaKızlar yumurtlama var mı nasıl
Canım hasta oldun mu ben olmadım daha bekliycem yada test alıp yapsammı bilemedimKızlar bugun adet günüm. Kahve akıntı olurdu adet gelmeden önce o da gelmedi. Ama test yaptım negatif. Bugun regl günüm normalde ne oluyo anlalmıyorum hiç şaşmaz normalde
Benim gelio gibi sanki. Test yaptım negatif zatenCanım hasta oldun mu ben olmadım daha bekliycem yada test alıp yapsammı bilemedim
Olsun canım hayırlısı sıkma canını bende olmadım bugün daha bakalım 10 gün beklerim belki mevsim değişikliğidirBenim gelio gibi sanki. Test yaptım negatif zaten
olsun pes etmek yokBenim gelio gibi sanki. Test yaptım negatif zaten
Valla cnm 2 çizgi baya belli hamilesin diyeym gozunaydin.günün gectimi pekiGünaydın kızlar şimdi test yaptım işe gitmeden sonuç bu nedir elim ayağım titriyor
Dün olmam gerekiyordu olmadım bu sabah durum bu oda olurum diye bekliycektim dişçiye gidicem diye Ablam bir yap bende test var dedi sabah yaptım YÖK falan diye düşünüyorum kafamı bir çevirdim çift çizgi anında bayılıyordum banyoda şimdi işe gitmeden kan vericem sevinemiyorum çünkü korkuyorum yanlış çıkar diyeValla cnm 2 çizgi baya belli hamilesin diyeym gozunaydin.günün gectimi peki
Kan ver cnm disciye de gitme bekle inşallahbebis vardır Rabbim hayırlı sonuçlar almayi nasip.etsinDün olmam gerekiyordu olmadım bu sabah durum bu oda olurum diye bekliycektim dişçiye gidicem diye Ablam bir yap bende test var dedi sabah yaptım YÖK falan diye düşünüyorum kafamı bir çevirdim çift çizgi anında bayılıyordum banyoda şimdi işe gitmeden kan vericem sevinemiyorum çünkü korkuyorum yanlış çıkar diye
Kan ver cnm disciye de gitme bekle inşallahbebis vardır Rabbim hayırlı sonuçlar almayi nasip.etsinDün olmam gerekiyordu olmadım bu sabah durum bu oda olurum diye bekliycektim dişçiye gidicem diye Ablam bir yap bende test var dedi sabah yaptım YÖK falan diye düşünüyorum kafamı bir çevirdim çift çizgi anında bayılıyordum banyoda şimdi işe gitmeden kan vericem sevinemiyorum çünkü korkuyorum yanlış çıkar diye
Canım verdim 10 buçukta çıkıyormuş bakalım hiç böyle olmadı hep negatif çıkardı bunda anında ikinci çizgi belirdiKan ver cnm disciye de gitme bekle inşallahbebis vardır Rabbim hayırlı sonuçlar almayi nasip.etsin
İnş cnm yeni olabilir onun için kan düşük çıkarsa üzülme geç dollenme olmuş olabilirCanım verdim 10 buçukta çıkıyormuş bakalım hiç böyle olmadı hep negatif çıkardı bunda anında ikinci çizgi belirdi
Canım 376,4 çıktı sonucum normal miİnş cnm yeni olabilir onun için kan düşük çıkarsa üzülme geç dollenme olmuş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?