Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 19-20-21-22 ekim olanlar gelin konuşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba aranıza yeni katıldım bat 23 ekim birkaç aydır bebiş istiyoruz bu ay ümitliyim bakalım kan tahlili verdim 3 gibi çıkacak burda yazılanları takip ediyorum inş Allah herkesin gönlüne göre versin ❤❤❤

Hosgeldin o zaman aramıza canım inşallah bize güzel haber verirsin sende heyecanlı bekleyiş vardır şimdi sende. Az kalmış saatine de

Kızlar ovülasyon testlerim dün atmıştım bugünkü ile birlikte tekrar atayım hala yok galiba yumurtlama ama sanki düne göre bugün daha da koyulaştı gibi geldi bana ? Bugün 8.günüm adetten sonra

Eklentiler

• 75D839AA-D531-428B-A1CF-D3C48F2F6845.jpeg
    29,7 KB · Görüntüleme: 57
  • 7E098A05-1441-4169-A257-EF523BDAC83A.jpeg
    24,8 KB · Görüntüleme: 39
Hosgeldin o zaman aramıza canım inşallah bize güzel haber verirsin sende heyecanlı bekleyiş vardır şimdi sende. Az kalmış saatine de
Çok teşekkürlerr canım inş güzel haberler alurız çok belirgin belirtilerim var kesinleşirse hepsini paylaşıcam mutlu sonsa tabi hayırlısı

Kızlar ovülasyon testlerim dün atmıştım bugünkü ile birlikte tekrar atayım hala yok galiba yumurtlama ama sanki düne göre bugün daha da koyulaştı gibi geldi bana ? Bugün 8.günüm adetten sonra
Yumurtlama için erken bence 8.gün 11 ile 14. Gün arası diyorlar ama tabi adet düzenide önemli bence birkaç güne daha koyulaşır

Çok teşekkürlerr canım inş güzel haberler alurız çok belirgin belirtilerim var kesinleşirse hepsini paylaşıcam mutlu sonsa tabi hayırlısı
Ay inşallah bakalım senden alırız tecrübeleri camımmm

Yumurtlama için erken bence 8.gün 11 ile 14. Gün arası diyorlar ama tabi adet düzenide önemli bence birkaç güne daha koyulaşır
Kürtajdan sonra adetim erken olmaya başladı o yüzden yumurtlama takibi yapıyorum bu ay iki aydır kaçırıyorum yumurtlamayı denk gelmiyor tarihler bu ay da takip yapmasaydım geç kalırdım şimdiden koyulaşmaya başladı testim

Meryem
Ben hsg çekilmiştim canım bu ikinci ayımdı toplasan 5 kere ilişkiye girdik ve ben hepsinde ayağa kalktım oturdum yani. Kafama takmadım normal beslendim . Birde annem 40 Meryem süresi birde Dilek tesbihi yaptı bNa
süresi cok faydalı cok gerçekten bende hamile olduğum ay sabah akşam okumuştum ve onay hamile kalmıştım

Vallahi delireceğim hala sonuç çıkmamış 16.00 te tekrar arayın dedi son ana kadar aksiyon yemin ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…