- 10 Ocak 2017
- 1.223
- 1.059
- 53
- 36
Maşallah cnm çok iyi bnce 3 haftalik felan dr gösterdinmiCanım 376,4 çıktı sonucum normal mi
Neler yaptn cnm bu ay nelere dikkat ettin anlatirmisinCanım 376,4 çıktı sonucum normal mi
Canım hamilesiiiinnGünaydın kızlar şimdi test yaptım işe gitmeden sonuç bu nedir elim ayağım titriyor
İyi bence Benim ilk sonucun 80 şerde bişey çıkmıştı. CanımCanım 376,4 çıktı sonucum normal mi
Hosgeldin o zaman aramıza canım inşallah bize güzel haber verirsin sende heyecanlı bekleyiş vardır şimdi sende. Az kalmış saatine deHerkese merhaba aranıza yeni katıldım bat 23 ekim birkaç aydır bebiş istiyoruz bu ay ümitliyim bakalım kan tahlili verdim 3 gibi çıkacak burda yazılanları takip ediyorum inş Allah herkesin gönlüne göre versin ❤❤❤
Çok teşekkürlerr canım inş güzel haberler alurız çok belirgin belirtilerim var kesinleşirse hepsini paylaşıcam mutlu sonsa tabi hayırlısıHosgeldin o zaman aramıza canım inşallah bize güzel haber verirsin sende heyecanlı bekleyiş vardır şimdi sende. Az kalmış saatine de
Yumurtlama için erken bence 8.gün 11 ile 14. Gün arası diyorlar ama tabi adet düzenide önemli bence birkaç güne daha koyulaşırKızlar ovülasyon testlerim dün atmıştım bugünkü ile birlikte tekrar atayım hala yok galiba yumurtlama ama sanki düne göre bugün daha da koyulaştı gibi geldi bana ? Bugün 8.günüm adetten sonra
Ay inşallah bakalım senden alırız tecrübeleri camımmmÇok teşekkürlerr canım inş güzel haberler alurız çok belirgin belirtilerim var kesinleşirse hepsini paylaşıcam mutlu sonsa tabi hayırlısı
Kürtajdan sonra adetim erken olmaya başladı o yüzden yumurtlama takibi yapıyorum bu ay iki aydır kaçırıyorum yumurtlamayı denk gelmiyor tarihler bu ay da takip yapmasaydım geç kalırdım şimdiden koyulaşmaya başladı testimYumurtlama için erken bence 8.gün 11 ile 14. Gün arası diyorlar ama tabi adet düzenide önemli bence birkaç güne daha koyulaşır
Ben hsg çekilmiştim canım bu ikinci ayımdı toplasan 5 kere ilişkiye girdik ve ben hepsinde ayağa kalktım oturdum yani. Kafama takmadım normal beslendim . Birde annem 40 Meryem süresi birde Dilek tesbihi yaptı bNaNeler yaptn cnm bu ay nelere dikkat ettin anlatirmisin
Canım şimdi doktora gidiyorum göstericem hemde muayene olucamMaşallah cnm çok iyi bnce 3 haftalik felan dr gösterdinmi
süresi cok faydalı cok gerçekten bende hamile olduğum ay sabah akşam okumuştum ve onay hamile kalmıştımBen hsg çekilmiştim canım bu ikinci ayımdı toplasan 5 kere ilişkiye girdik ve ben hepsinde ayağa kalktım oturdum yani. Kafama takmadım normal beslendim . Birde annem 40 Meryem süresi birde Dilek tesbihi yaptı bNa
Muhtemel 4 haftalık bakalım hayırlısı inşallah darısı tüm isteyenlereİyi bence Benim ilk sonucun 80 şerde bişey çıkmıştı. Canım
Ben dilek tesbihi bitmeden bugün öğrendim oda hiç umudum yoktuMeryem
süresi cok faydalı cok gerçekten bende hamile olduğum ay sabah akşam okumuştum ve onay hamile kalmıştım
Evet canım allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahMuhtemel 4 haftalık bakalım hayırlısı inşallah darısı tüm isteyenlere
Amin ecmesin allah sizede nasip etsin Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarEvet canım allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Amin ecmesin allah sizede nasip etsin Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?