Üzülme bir an önce adet olmak için dua et canım ki bir an önce sende yeniden çalışmalara başlakoca bi negatif gordum
Ne biliyim cnm kanallar açiliyomus bunu yapınca bebeğin tutunması kolay oluyomus bnde bi yapayım dedim bakalım inşallah bana da vesile olur bebisim gelir.snde dene istersn zararı yok yani doğal bisy sonuçta süt ve maydanoz
Hayrolsun kuzum. Şafak 1.benim öğlen gibi gelir normaldr[/QUOTE
Benimde Şafak 1 yarın bakalım olucaz mı olmazsam beklemeyi düşünüyorum. Bana mı sordun canım pıhtılaşmayı ben daha önce hiç gebelik yaşamadım kimyasal vs
Canım sen ne zaman test yapacaksınTamam canım dua edin bakalım hayırlısı uykum geliyor ara ara sıcak basıyor beni daralıyorum şuan
Canim bem varim 18 20 ekim arasi umudum yok nisanda kimyasal yasadim tedavimiz bitmedi
Ben geçmesini bekliycem canım sonra çok üzülüyorum. Bide yeter testlere verdiğim çarşafa sürpriz olsun ama hiç öyle yerleşme kanaması akıntım falan yokCanım sen ne zaman test yapacaksın
Yok cnm icmıyoz 1 lt sut 1 ad maydanoz kaynat hafif ilinin ca kovaya koyup üstüne oturcaksin üstüne kalın giy battaniye al uzan dinlen yaptığın zman ağır felan kaldırmak yok o gün işte yapma demişti arkadasmCanım içiyor muyuz onu ne kadar içiyoruz içeceksekte
Yok cnm icmıyoz 1 lt sut 1 ad maydanoz kaynat hafif ilinin ca kovaya koyup üstüne oturcaksin üstüne kalın giy battaniye al uzan dinlen yaptığın zman ağır felan kaldırmak yok o gün işte yapma demişti arkadasmCanım içiyor muyuz onu ne kadar içiyoruz içeceksekte
Vücut kendisi atiyor geneldeKimasaldan snra nasil tedavi uygulaniyor bnde yasadim ama hstaneye gtmedim hic
Uzulme elifcim bende aldim bugun test yaptim bende koca bir negatif malesefkoca bi negatif gordum
ım test yaptıysan çıkardı şimdiye kadar çıkması lazımKızlar reglime tahminim 2 gün falan var. Bugün test yaptım ama negatif. Şimdi tuvalete gittim bi fındık büyüklüğünde açık kahve rengi ve sarı/beyaz süt kesiği renginde karışık leke gibi bişey var. Yerleşme kanaması öyle mi oluyor rengi nasıl olur. 1 haftadır sol göğsüm çok ağrıyor ve kasık ağrılarım var
ANladım canım Yok ben yapmam onu sıcak suya oturma yapıyordum ben işe yaramıyor pek öyle seyler bendeYok cnm icmıyoz 1 lt sut 1 ad maydanoz kaynat hafif ilinin ca kovaya koyup üstüne oturcaksin üstüne kalın giy battaniye al uzan dinlen yaptığın zman ağır felan kaldırmak yok o gün işte yapma demişti arkadasm
Kaç aydır koştura koştura gidiyorum kan testi yaptırıyorum 1 günlük gecikmede bile. Hep negatif. Artık utanıyorum gitmeye testte görmeden gitmicem kesin kararlıyım. Umudumda kalmadı artık takmıyorum ama bu ağrılar ve o ufak lekelenme acaba dedirttiCan
ım test yaptıysan çıkardı şimdiye kadar çıkması lazım
Tmm cnm Rabbim inş en kisa zmanda bebis nasip ederANladım canım Yok ben yapmam onu sıcak suya oturma yapıyordum ben işe yaramıyor pek öyle seyler bende
bir daha 1 hafta gecmeden yapmayacagim testUzulme elifcim bende aldim bugun test yaptim bende koca bir negatif malesef
evet yapma hemen test sabret canım sonra daha çok stres oluyor insanKaç aydır koştura koştura gidiyorum kan testi yaptırıyorum 1 günlük gecikmede bile. Hep negatif. Artık utanıyorum gitmeye testte görmeden gitmicem kesin kararlıyım. Umudumda kalmadı artık takmıyorum ama bu ağrılar ve o ufak lekelenme acaba dedirtti
amin canım başla hemen çalışmalara takma kafana .allah verir bizede bir gün .yoktan var eden o rabbim büyük.o bilr zamanınıTmm cnm Rabbim inş en kisa zmanda bebis nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?