Benimde 23 unde oluyor ama daha gelmedi bakalim bel agrisi var
Kızlarrr.. İnşallah testleriniz pozitif çıkarGünaydın canım sabah uyandım yine böyle bel ağrısı olucam belkide ama garip bir his var içimde hayrolsun bakalım
gelmedi canim aksama esim test alacak ♡Hu huuu durumlar ne? Geldi mi kırmızılar ? Test yaptın mı?
Maşallah sabrına:)) Hadi bakalım hayırlı haberler inşallahgelmedi canim aksama esim test alacak ♡
sabir degil canim mecburiyetten bekliyorum suanMaşallah sabrına:)) Hadi bakalım hayırlı haberler inşallah
Hadi bakalım inşallah olmazsınBenimde 23 unde oluyor ama daha gelmedi bakalim bel agrisi var
Hala adet olmadıysan ihtimalin fazla canım hadi bakalımgelmedi canim aksama esim test alacak ♡
insallah canimHala adet olmadıysan ihtimalin fazla canım hadi bakalım
Benim bat 14.15 kasim yarından itibaren basliycam inşallah bakalım yarın maydanoz ve süt kaynatıp yapcam oglen aksama da ilişki dusunuyorm bakalimBatları 14 15 16 17 kasım olanlar başladınız mı çalışmalara kızlar bu ayı güzel değerlendirelim daha çok haber müjdeleyelim birbirimize
Maydonoz süt işe yarıyor mu ne için ki o canımBenim bat 14.15 kasim yarından itibaren basliycam inşallah bakalım yarın maydanoz ve süt kaynatıp yapcam oglen aksama da ilişki dusunuyorm bakalim
Yaptın mı canımkizlar test geldi biraz bekleyip yapicam insallah yine negatifi gormem
yok canimyapinca haber vercegimYaptın mı canım
koca bi negatif gordumyok canimyapinca haber vercegim
Tamam canım dua edin bakalım hayırlısı uykum geliyor ara ara sıcak basıyor beni daralıyorum şuanKızlarrr.. İnşallah testleriniz pozitif çıkarbizi de haberdar edin..
sevgiler
Üzülme lütfen bir dahaki aya inşallah. İnsan ister istemez üzülüyor ama çabuk toparlan kendine iyi bak:)koca bi negatif gordum
Ne biliyim cnm kanallar açiliyomus bunu yapınca bebeğin tutunması kolay oluyomus bnde bi yapayım dedim bakalım inşallah bana da vesile olur bebisim gelir.snde dene istersn zararı yok yani doğal bisy sonuçta süt ve maydanozMaydonoz süt işe yarıyor mu ne için ki o canım
Hayrolsun kuzum. Şafak 1.benim öğlen gibi gelir normaldrGünaydın canım sabah uyandım yine böyle bel ağrısı olucam belkide ama garip bir his var içimde hayrolsun bakalım
SEN pıhtılaşma testi felan yaptırdın mı. Daha önce kimyasal yaşamıştn demiHayrolsun kuzum. Şafak 1.benim öğlen gibi gelir normaldr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?