- 24 Ocak 2018
- 83
- 33
- 38
Yaptın mıBeklenen adete 3 gün Sabah test yaparım belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptın mıBeklenen adete 3 gün Sabah test yaparım belki
Yaptım canım.Yaptın mı
Canım ben de 2 gün önce yaptım benim de negatif cıktı. Bugün benim de yumurtlamanin 10. Gunu acaba erken olabilir mi. Çünkü benim düşükle sonuçlanan hamileliğimde yaptigim testte yumurtlamanın üstünden 14 gün geçmişti silik çıkmıştı aynı gün yaptırdığım beta testi de 24 çıkmıştı.Yaptım canım.
Yumurtlamanın 10. Günüydü bugün. Negatif çıktı.
Zaten tek umudumuz 10.gün olması ve erken olduğu tesellisi.Canım ben de 2 gün önce yaptım benim de negatif cıktı. Bugün benim de yumurtlamanin 10. Gunu acaba erken olabilir mi. Çünkü benim düşükle sonuçlanan hamileliğimde yaptigim testte yumurtlamanın üstünden 14 gün geçmişti silik çıkmıştı aynı gün yaptırdığım beta testi de 24 çıkmıştı.
Kaç kilosuun canımGünaydın kızlar 38.günüm hala adet olmadım umudum da yok o yüzden diyete başladım. Kilo beni etkiliyor sanırım
74 idim en son yani 1 ay öncesi falan. Bakmadım daha sonra.. Doktorlar hep kilomu öne sürüyolar başka bir sorunum yokmuş. Kilodan ziyade göbek bölgem çok yağlı yani dışarıdan beni herkes hamile sanıyor.. 7 8 aylık kadar boyum da 162Kaç kilosuun canım
Ozaman biraz dikkat et ve hemen kilo ver canım. Benim ablam da öyleydi, göbek bölgesindeydi kilosu ve pcosu vardı. Şimdi çok güzel kilo vermeye başladı, inşallah onunda ikinci çocuğu olur. Doktorlar hep kilon çok diyorlardı74 idim en son yani 1 ay öncesi falan. Bakmadım daha sonra.. Doktorlar hep kilomu öne sürüyolar başka bir sorunum yokmuş. Kilodan ziyade göbek bölgem çok yağlı yani dışarıdan beni herkes hamile sanıyor.. 7 8 aylık kadar
Bende de aynı sorun işte hafif pcos var ama önemsemiyor onu dr lar. Kilo vermemi söylüyorlar. Bende nasılsa hamile kalınca kilo alıcam doğumdan sonra veririm diyordum iki kere uğraşmayayım diye ama öyle değilmiş işler hayırlısı olsun artık akışına bırakıyorum üstüne düşmeyeceğim bu kadar.Ozaman biraz dikkat et ve hemen kilo ver canım. Benim ablam da öyleydi, göbek bölgesindeydi kilosu ve pcosu vardı. Şimdi çok güzel kilo vermeye başladı, inşallah onunda ikinci çocuğu olur. Doktorlar hep kilon çok diyorlardı
Canım benim bugün adet günüm henüz olmadım ama bi iki gündür hafif bel ağrım vardı bu sabah kalktığımdan beri çok fazla sırt ve bel ağrım var ama sanki tutulmuş gibi böyle eğilip kalkarken çok ağrı oluyo normalde belirti olarak bahsedilen ağrı nasıl oluyo hiç bilmiyorum senin bi fikrin var mıfartug @Sosyalsosyalci @seseka30 ZeyElif
@Kivircik Hatun
Son durum nedir kızlaaaar kaç gün kaldı adetinize
Adet ağrılarıyla aynı olduğunu söylüyorlar.Canım benim bugün adet günüm henüz olmadım ama bi iki gündür hafif bel ağrım vardı bu sabah kalktığımdan beri çok fazla sırt ve bel ağrım var ama sanki tutulmuş gibi böyle eğilip kalkarken çok ağrı oluyo normalde belirti olarak bahsedilen ağrı nasıl oluyo hiç bilmiyorum senin bi fikrin var mı
Adet olduğumda belim ya da sırtım hiçbiyerim ağrımaz genelde kafam karıştı benim de yalnız 4 gün önce test yapmıştım ben de negatif çıktı bugün yarın olmazsam tekrarlıcam testi bakalımAdet ağrılarıyla aynı olduğunu söylüyorlar.
MaşAllah canım saglıcakla kucagınıza alın inşAllah kanda çıkar diyorlar evet bende adetime 5 gün kala kan verdim nefatifti şimdi adetim yarın bekliyorum adetimi allah guzel
Yok kaset test yapmadim sol kasigim ozellikle cok agriyodu gittim kan verdim pozitif cikti ama degerim dusukdu bugun bidaha kan verdim bakalim ne kadar olmus hakkimoz da hayirlisi insallah sizde guzel haber alirsinizKaset test falan yapmadan mı kan verdin? 2-3 kez beyaz akıntı geldi ve sol kasığım ağrıyor3. Afedersin tuvalete sıkışınca da koşarak gidiyorum. Yumurtlamamın üzerinden daha yeni bugün 10 gün geçmiş oldu. Adete 4 gün kaldı. Sabah belki yeniden test yaparım
Benimde sol kasığım ağrıyor, bugün testim negatif. Adete 3 gün varYok kaset test yapmadim sol kasigim ozellikle cok agriyodu gittim kan verdim pozitif cikti ama degerim dusukdu bugun bidaha kan verdim bakalim ne kadar olmus hakkimoz da hayirlisi insallah sizde guzel haber alirsiniz
Acaba kan mi versek resmen belirtilerimiz aynı benim de sol kasığımda batma var hafif hafif girip çıkıyorBenimde sol kasığım ağrıyor, bugün testim negatif. Adete 3 gün var
Ya olsaydı bence testte çıkardı. Yaptığım test laboquick 5-20 arası hcg yi algılar yazıyor. Çıkmadığına göre şuan 5 den düşük. Perşembe günü adet günüm, çarşamba ve perşembe test yapacağım. Allahım sabırla beklemem için yardım eder inşallah. Çok üzülüyorum artık.Acaba kan mi versek resmen belirtilerimiz aynı benim de sol kasığımda batma var hafif hafif girip çıkıyor
Hayirlisi olsun insallah guzel haber alirsiznizBenimde sol kasığım ağrıyor, bugün testim negatif. Adete 3 gün var