• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 15-20 Mart arası olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bat 20 Mart her ay olduğu gibi yine umutla bekliyorum. Sebepsiz infertiliteyim 2 sene oldu nasip olmadı. Sizlerden dua istiyorum 🤲🏻😢 bi de bu ay ayıptır söylemesi su gibi akıntım oldu tahmini yumurtlama günlerinde. yumurta akı gibi değil de su gibiydi miktarı da yoğundu neden olur bu sizce ?
Canım su gibi akıntı yumurtlama döneminde olabiliyor.

Adete 6 gün kala ovulasyon testim böyle çıktı. Gebelikle ilgisi olabilir mi acaba

Eklentiler

• 20210312_183734.jpg
    20210312_183734.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 58
4 gun kala erken gebelik testi yapmistim negatif :KK43: 2 gun kaldi gogus hassasiyetim fazla kasiklarim agriyor bacaklarim bile agriyor :KK43:
Canım seni üzmek istemem ama ben 5 gün önce önce idrar testi yaptım negatifti kandanda baktırdım negatifti hatta adet belirtilerimde hiç yok hala ama hamile degilim ben. İnşAllah sen hamilesindirrr🤲

Canım seni üzmek istemem ama ben 5 gün önce önce idrar testi yaptım negatifti kandanda baktırdım negatifti hatta adet belirtilerimde hiç yok hala ama hamile degilim ben. İnşAllah sen hamilesindirrr🤲
Benimde beklenen adete 5 gün kaldı, az önce dayanamadım test yaptım 6 dakika geçti ama negatif. Beyaz akıntım ve sol kasığımda sızlama şeklinde ağrı var. Sanırım bu ay da olmadı 😌

Bende test yaptım yumurtlamadan sonra 11. Günde. Negatif. Bu ay regl geldikten sonra rahim filmi çekilicem 🤲🏼
Regliye kaç gün var, az önce yaptım regliye 5 gün kala negatifff, çok üzülüyorum hep içime atıyorum.😭 Gerçi yumurtlamanın üzerinden şuan 9 gün geçti sadece, Allah'tan ümit kesilmez elbette ki ama sabırsızlık çok yoruyor insanı. Test yaptığımı bile eşime söylemiyorum.

Regliye kaç gün var, az önce yaptım regliye 5 gün kala negatifff, çok üzülüyorum hep içime atıyorum.😭 Gerçi yumurtlamanın üzerinden şuan 9 gün geçti sadece, Allah'tan ümit kesilmez elbette ki ama sabırsızlık çok yoruyor insanı. Test yaptığımı bile eşime söylemiyorum.
Benimde 5 gün vardı dün :) ama ben geç regl oluyorum yani aslında 3 gün vardı diyebiliriz

Mart 21 bende pco esimde 3. Derece varikosel vardi ameliyat olduk degerleri duzeldi . femarayla yumurtalari buyuttuk 16. Sında progesteron testi yapilcak bekliyorumm 🤦🏼‍♀️🤲

Günaydın. Bende dün test yaptım negatif. İşin kötüsü bat ı bilmiyorum yani takvim uygulaması 13mart diyor ama bende belli olmuyor 28günde bir adet olan biri değilim bazen 36. Bazen 46.günde oluyorum dün ve ondan önceki gün altıma yapmış kadar şeffaf akıntı geldi belki de dhaa yeni yumurtluyorum olabilir mi?

Günaydın. Bende dün test yaptım negatif. İşin kötüsü bat ı bilmiyorum yani takvim uygulaması 13mart diyor ama bende belli olmuyor 28günde bir adet olan biri değilim bazen 36. Bazen 46.günde oluyorum dün ve ondan önceki gün altıma yapmış kadar şeffaf akıntı geldi belki de dhaa yeni yumurtluyorum olabilir mi?
Bunu ancak ovulasyon testi ile anlayabilirsin canım.

Back