- 7 Kasım 2014
- 6.964
- 10.801
- 448
Sabah test yaptım negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah test yaptım negatif
Benimde negatif canım. Artık test yapmayıp adet günümü bekleyeceğim.Sabah test yaptım negatif
Bende bidaha kan verin benimde sol kasıgım cok agridiğı icin gittim gebelik oyle cikmisti ama benim adetime 7 gun vardi ciktiginda degerim dusukdu bugun kan verdim baya yükselmiş değerim çok şükür inşallah sizde hamilesinizdirBeklenen adete 2 gün kaldı, bugün sol kasık ağrım arttı. Sızlama şeklinde.... Ya gebelik var yada kist oluştu o ağrı yapıyor. Yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçti.
Ne durumdasın şuan?Regl sancıları geldi
Canım son durumun ne?Canım ben de 2 gün önce yaptım benim de negatif cıktı. Bugün benim de yumurtlamanin 10. Gunu acaba erken olabilir mi. Çünkü benim düşükle sonuçlanan hamileliğimde yaptigim testte yumurtlamanın üstünden 14 gün geçmişti silik çıkmıştı aynı gün yaptırdığım beta testi de 24 çıkmıştı.
Adetime 1 gün kaldı, benim hep akşam üzeri olur yarın akşam olmayı bekliyorum. Adet olmazsam yarın akşam test yapacağım. Adet öncesi akıntı mı bilmiyorum dün sarı yoğun kıvamlı akıntım oldu.Bende bidaha kan verin benimde sol kasıgım cok agridiğı icin gittim gebelik oyle cikmisti ama benim adetime 7 gun vardi ciktiginda degerim dusukdu bugun kan verdim baya yükselmiş değerim çok şükür inşallah sizde hamilesinizdir
Hmm insallah hayirli haberler alirsiniz insallah hamişsıniz dirAdetime 1 gün kaldı, benim hep akşam üzeri olur yarın akşam olmayı bekliyorum. Adet olmazsam yarın akşam test yapacağım. Adet öncesi akıntı mı bilmiyorum dün sarı yoğun kıvamlı akıntım oldu.
Canım ben 2 gün erken oldum yani dün geldi. Sen nasılsınCanım son durumun ne?
Benim yarın, genellikle akşam üzeri oluyorum. Yarın akşama kadar bekleyeceğim, şuan bir belirti yok.Canım ben 2 gün erken oldum yani dün geldi. Sen nasılsın
Canım inşallah olmazsın olursanda üzülme bi sonra ki aya inşallah .. Bende seninle aynı durumdayım 18 bat ama geç döllenme olurmu diye şüpheleniyorum. Kısmet artık gönlüne göre versin Allah. Herşeyin zamanı var o zaman gelmeden kapı çalmazmış..Benim yarın, genellikle akşam üzeri oluyorum. Yarın akşama kadar bekleyeceğim, şuan bir belirti yok.
Çok teşekkür ederim canım, mesajın çok iyi geldi. Biz insanoğlu işte sabırsız davranıyoruz.2 gün önce test yaptım negatif, oyüzden adet günüm geçerse test yapacağım birdaha. HayırlısıCanım inşallah olmazsın olursanda üzülme bi sonra ki aya inşallah .. Bende seninle aynı durumdayım 18 bat ama geç döllenme olurmu diye şüpheleniyorum. Kısmet artık gönlüne göre versin Allah. Herşeyin zamanı var o zaman gelmeden kapı çalmazmış..
Yumurtlamam sanırım 11 marttı. İlk defa ovulasyon testi kullandım tecrübesizdim yarın adet tarihim benimde bakalım beklicez artık. Ama hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim. Hayırdan ötesi yok. İşimizi Allah a bırakalım ve olmuş bilelim, O en güzelini vericek bize Gelişme olursa yazarımÇok teşekkür ederim canım, mesajın çok iyi geldi. Biz insanoğlu işte sabırsız davranıyoruz.2 gün önce test yaptım negatif, oyüzden adet günüm geçerse test yapacağım birdaha. Hayırlısı
Senin yumurtlama ne zamandı
Senin geç döllenme olabilir ozaman.Yumurtlamam sanırım 11 marttı. İlk defa ovulasyon testi kullandım tecrübesizdim yarın adet tarihim benimde bakalım beklicez artık. Ama hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim. Hayırdan ötesi yok. İşimizi Allah a bırakalım ve olmuş bilelim, O en güzelini vericek bize Gelişme olursa yazarım
Ovulasyon testi gebelik varsa bazı kişilerde t çizgisini çok koyu gösteriyor, kimisinde ise silik. Oyüzden net birşey diyemiyoruz.Merhaba benim bat 15 Marttı. 2 gün geçti. Hiçte adet belirtim yok. Arada oynar böyle hamileliğe hiç yoramıyorum.
Dün ovulasyon seti satın almıştım bu sabah denemek istedim. İkinci çizgi aşırı koyu olmasa da belirgin. Bı umut sabah beridir durumuma uygun okumadığım gönderi kalmadı çıkamıyorum buradan...
Hoş pek umudum yok ama HCG testinde hiç bir zaman çıkmayan cift çizgiyi LH testinde görmek çok garip geldi. Test fotografina bakıp bakıp duruyorum.
Hepimiz için bir an önce gerçek çift çizgiyi görebileceğimiz günler gelsin inşallah
Olmuşsa geç döllenme olmuştur bakalım görücezSenin geç döllenme olabilir ozaman.
merhabaa Benimde adet tarihim yarın ovl. Testi denedim aynı seninki gibi çıktı. Ama öğrendim ki zaten lh hormonu hep var vücudumuzda. adet dönemi öncesi sonrası birazda olsa çıkması normaldir diye düşünüyorum. İnşallah o günleri yakın zamanda görürüzMerhaba benim bat 15 Marttı. 2 gün geçti. Hiçte adet belirtim yok. Arada oynar böyle hamileliğe hiç yoramıyorum.
Dün ovulasyon seti satın almıştım bu sabah denemek istedim. İkinci çizgi aşırı koyu olmasa da belirgin. Bı umut sabah beridir durumuma uygun okumadığım gönderi kalmadı çıkamıyorum buradan...
Hoş pek umudum yok ama HCG testinde hiç bir zaman çıkmayan cift çizgiyi LH testinde görmek çok garip geldi. Test fotografina bakıp bakıp duruyorum.
Hepimiz için bir an önce gerçek çift çizgiyi görebileceğimiz günler gelsin inşallah