• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 15-20 Mart arası olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A R Y A A R Y A senden haber bekliyorum☺️
Canım bugün adet günüm, ağrı flan hiçbir şey yok. Test yaptım yani böyle feneşer falan bakınca sanki hayali bi çizgi var yada ben öyle görüyorum 😂 deli olduk ya...
Bugün adet olmazsam yarın tekrarlayacağım testi

Canım bugün adet günüm, ağrı flan hiçbir şey yok. Test yaptım yani böyle feneşer falan bakınca sanki hayali bi çizgi var yada ben öyle görüyorum 😂 deli olduk ya...
Bugün adet olmazsam yarın tekrarlayacağım testi
Allah allah insan cidden merak ediyor. Direkt kan mı versen yarın acabaa?
Bende hala olmadım 40.günümdeyim

Allah allah insan cidden merak ediyor. Direkt kan mı versen yarın acabaa?
Bende hala olmadım 40.günümdeyim
Üzülmek istemiyorum oyüzden 2-3 gün gecikme olursa kan veririm ancak. Adet olursam da 2.günü doktora gidip hormanlarıma falan baktıracağım.

Süt beyazı olunca gebelik oluyormuş. Testin varsa yapsana.
Bendende geldi bugün ama beklicem bugün battı bugün ki ilişkiden önce geldi geçen ay kimyasal gebelik geçirdim o zamanda olmuştu bu beyaz akıntı kafam karıştı 🙄

Mutlaka haber ver bize de
Canım adetim dün yani 18 Mart'tı, olmadım. Testte negatif çıktı. Normalde çok şiddetli belirtiler yaşarım bel, karın, kasık ağrısı ama hiçbiri yok. Sadece başım çok ağrıdı. Bakalım 19 Mart oldu, bugün olacak mıyım? Olmazsam yine testle bi kontrol ederim. Yoksa da napalım, nasip değilmiş diyip yola devam edicez.

Canım adetim dün yani 18 Mart'tı, olmadım. Testte negatif çıktı. Normalde çok şiddetli belirtiler yaşarım bel, karın, kasık ağrısı ama hiçbiri yok. Sadece başım çok ağrıdı. Bakalım 19 Mart oldu, bugün olacak mıyım? Olmazsam yine testle bi kontrol ederim. Yoksa da napalım, nasip değilmiş diyip yola devam edicez.
Benimde bugün ağrım başladı akıntım arttı. Hafif kanlı akıntı geldi adet olcak mıyım bakalım 42.günüm bugün

Merhaba benim bat 15 Marttı. 2 gün geçti. Hiçte adet belirtim yok. Arada oynar böyle hamileliğe hiç yoramıyorum.

Dün ovulasyon seti satın almıştım bu sabah denemek istedim. İkinci çizgi aşırı koyu olmasa da belirgin. Bı umut sabah beridir durumuma uygun okumadığım gönderi kalmadı çıkamıyorum buradan...

Hoş pek umudum yok ama HCG testinde hiç bir zaman çıkmayan cift çizgiyi LH testinde görmek çok garip geldi. Test fotografina bakıp bakıp duruyorum.

Hepimiz için bir an önce gerçek çift çizgiyi görebileceğimiz günler gelsin inşallah
Merhaba aynı durum bende de var ilaç kullandım ona rağmen fazla koyu değil yumurtlama değil belli ama biraz koyu bazılarının hiç belli olmayacak kadar silik oluyor anormal bi durum mu var acaba 😞

Tebrikler belirtilerini nelerdi
Her regli öncesi göğüslerim acır, şişkinlik olur, kasık ağrısı olur, hepsi geldi, dedim yine olmadı, adet sancım bile oldu son hafta. Normal dışı tek durum bat günü ve sonraki gün birkaç saniye başım döndü, tansiyonumu ölçtük düşüktü...

Merhaba aynı durum bende de var ilaç kullandım ona rağmen fazla koyu değil yumurtlama değil belli ama biraz koyu bazılarının hiç belli olmayacak kadar silik oluyor anormal bi durum mu var acaba 😞
Cnm ben battan 3 gün sonra hamilelik testi yaptım negatif çıktı. Ertesi gün kahverengi leke geldi 2 gün sürdü kesildi. Beyaz şeffaf akıntı gelmeye başladı. O gün ovulasyon testi yaptım T baya koyuydu. Ertesinde yani batın 6. Günü hamilelik testi yaptım çift cizgiyi gördüm bin şükür. Kan testimde olumlu. Takipteyim bakalım bugün doktor randevum var... Sen ilaç derken ne ilacı kullandın? bir iki gün sonra gene test yap olmadi

Son düzenleme:
Cnm ben battan 3 gün sonra hamilelik testi yaptım negatif çıktı. Ertesi gün kahverengi leke geldi 2 gün sürdü kesildi. Beyaz şeffaf akıntı gelmeye başladı. O gün ovulasyon testi yaptım T baya koyuydu. Ertesinde yani batın 6. Günü hamilelik testi yaptım çift cizgiyi gördüm bin şükür. Kan testimde olumlu. Takipteyim bakalım bugün doktor randevum var... Sen ilaç derken ne ilacı kullandın? bir iki gün sonra gene test yap olmadi
Klomen kullandım, yani öncesinde normal testlerimi yaptırıp kullanmam gereken ilaçları da kullandım hala biraz koyu çıkması şaşırtıcı geldi. Yok bende gebelik yoktur zaten ona eminim de

Klomen kullandım, yani öncesinde normal testlerimi yaptırıp kullanmam gereken ilaçları da kullandım hala biraz koyu çıkması şaşırtıcı geldi. Yok bende gebelik yoktur zaten ona eminim de
Ben de yoktur diyodum ama oldu çok şükür... 0.10 amh 39 yaş. Tüp bebek tedavisine başlamak üzereydim gerek kalmaz inşallah yolunda gider her şey... 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back
X