- 10 Nisan 2016
- 8.520
- 12.611
- 36
Bugünü mutlaka değerlendir belli olmaz bu işler çatlama olmuş sonuçtaAyın 22’sinde denemiştik bir boş bir dolu şeklinde olursa daha iyi olur heralde z
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugünü mutlaka değerlendir belli olmaz bu işler çatlama olmuş sonuçtaAyın 22’sinde denemiştik bir boş bir dolu şeklinde olursa daha iyi olur heralde z
TamammBugünü mutlaka değerlendir belli olmaz bu işler çatlama olmuş sonuçta
Bugünü mutlaka değerlendir belli olmaz bu işler çatlama olmuş sonuçta
Dünde dediğim gibi çatlama olmuş. Artık test yapmana gerek yok işlem tamam ama sen değerlendirmeye devam et arada ilişki açısından. Artık adet tarihini beklicezEki Görüntüle 3470778
Bugün dw böyle çıktı yorumlar mısınnnn
Geç yumurtlama oldu adet gecikir mi 6 gün kaldı Bir de bugün neden koyulaştı acabaDünde dediğim gibi çatlama olmuş. Artık test yapmana gerek yok işlem tamam ama sen değerlendirmeye devam et arada ilişki açısından. Artık adet tarihini beklicez
Bakma sen o koyulaşma hormonell dalgalardan olabilir birtip bir azaldığı için, artık bir yumurtlama yakaladığın için gerek devam etmene testlere.Geç yumurtlama oldu adet gecikir mi 6 gün kaldı Bir de bugün neden koyulaştı acaba
Aslında ben geç mi oldu bilmiyorum ilk defa yumurtla dönemimi testle öğreniyorum hep uygulamaya bakıyordum belki de ben hep böyle yumurtluyorum yumurtlama ile adet arasında 12 gün var zaten ha 14 ha 12 :) döngüm 27 çünküüüBakma sen o koyulaşma hormonell dalgalardan olabilir birtip bir azaldığı için, artık bir yumurtlama yakaladığın için gerek devam etmene testlere.
Adet gecikir mi bilmem hiç belli olmuyor bu tarz şeyler ama 6 gün sonra belki bir test yapabilirsin. Tabi yumurtlamanin geç olmasıda geç gelmesinin bir nedeni olabilir.
Merhaba sonuç nedirAslında ben geç mi oldu bilmiyorum ilk defa yumurtla dönemimi testle öğreniyorum hep uygulamaya bakıyordum belki de ben hep böyle yumurtluyorum yumurtlama ile adet arasında 12 gün var zaten ha 14 ha 12 :) döngüm 27 çünküüü
Bugün adet günüm henüz olmadımMerhaba sonuç nedir
adet gecikmemin 3.günü bugün ilk gün test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım geç döllenme olabilir diye bekliyorumMerhaba durum nedir acaba merak ettim :)
adet gecikmemin 3.günü bugün ilk gün test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım geç döllenme olabilir diye bekliyorummgMerhaba durum nedir acaba merak ettim :)
Aynı şekilde ağrım var benim de bugün basladı aşırı gaz ve sık tuvalete çıkma ihtiyacım varBen de aynı durumdayım 3. Günüm hala olmadım kan testi verdim negatif çıktı acaba geç döllenme olmuş olabilir mi kasıklarımda ağrı ve diğer belirtiler de var ama test negatif maalesef
Adet olmadıkça umut hep vardır canım. O testlere de hiç güven olmuyor, kimisinin gebeliği boyunca idrar testinde çıkmıyoradet gecikmemin 3.günü bugün ilk gün test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım geç döllenme olabilir diye bekliyorum
O kesin bana rastlar işte bu şansla:) Bildiğin su akıyor sanki benden. Akıntı suya dönüştü resmenAdet olmadıkça umut hep vardır canım. O testlere de hiç güven olmuyor, kimisinin gebeliği boyunca idrar testinde çıkmıyor
Bence iyi haber kötü koku filan yoksa enfeksiyon da olamaz zaten o su gibi olmaz. Belki başka marka test denemelisin canımO kesin bana rastlar işte bu şansla:) Bildiğin su akıyor sanki benden. Akıntı suya dönüştü resmen
Ya ağzından bal damlıyor:) Cidden prodoctor var bende cıkmıyor bir türlü bugün 13.gün yumurtlamadan. Çatlamadan itibaren mi saymamız lazımmmBence iyi haber kötü koku filan yoksa enfeksiyon da olamaz zaten o su gibi olmaz. Belki başka marka test denemelisin canım
Kız bazıları daha geç öğreniyor 15. 17. gunu gibi bekle bakalım canımYa ağzından bal damlıyor:) Cidden prodoctor var bende cıkmıyor bir türlü bugün 13.gün yumurtlamadan. Çatlamadan itibaren mi saymamız lazımmm
ayy tamam içime doğuyor gibi yaKız bazıları daha geç öğreniyor 15. 17. gunu gibi bekle bakalım canım
Hadi inşallah bende de öyle his geliyo gidiyor ama insan konduramiyo sanki ne bilim ayayy tamam içime doğuyor gibi ya