- 7 Kasım 2014
- 6.966
- 10.819
- 448
Anladım canım, çok geçmiş olsun. Üzülme, çok dua et.Temmuzda dis gebelik ameliyati oldum sag tupum alindi tek tupluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım, çok geçmiş olsun. Üzülme, çok dua et.Temmuzda dis gebelik ameliyati oldum sag tupum alindi tek tupluyum
Az kaldı canım bekleyelim bakalım inşAllah güzel haber verirsin belkide geç döllenme vardır belirtiye çok takılma boşverAma degisik hissediyorum canim gogus agrim degisik bu ay of bilmiyorum
Sagol canimAnladım canım, çok geçmiş olsun. Üzülme, çok dua et.
Bende yazmak istediim . Günüm bugün suan gelen giden yok ama dun test yapmıştım negatifti agrimda var kac gundur pek umutlu degilim ama coookkk istiyorum
Benim daha 5 gün var ama umudum yok
Kaç gün kaldı bilemiyorumm
Adetten ziyade yumurtlama önemli canım, yumurtlamadan 16 gün sonra test yap.Kaç gün kaldı bilemiyorumm
Hala adet olmadım, 2gün önce öylesine test yaptım negatifti
Bekliyoruuuzzz
Sanırım ben daha yeni yumurtladım bilmiyorum aşıırı akıntım var. Testle de takip etmiyorum genelde adet olduktan snra 14-16gün geriye gidiyorum hıııı şu gün yumurtlamışım diyorum bu ay sadece birkaç gün hayıt tohumu içtim acaba o mu etkiledi bilmiyorum sat 6 şubat bakalım ne zmaan adet olcam hamile olduğumu düşünmüyorum çünküAdeyye
Adetten ziyade yumurtlama önemli canım, yumurtlamadan 16 gün sonra test yap.
Sen ne yaptın canım kaç gün kaldı bat?
Adet döngün belirli değilse mutlaka ovulasyon testi kullanmalısın. Mesela benim adet döngüm 30 yada 31 gündür.Sanırım ben daha yeni yumurtladım bilmiyorum aşıırı akıntım var. Testle de takip etmiyorum genelde adet olduktan snra 14-16gün geriye gidiyorum hıııı şu gün yumurtlamışım diyorum bu ay sadece birkaç gün hayıt tohumu içtim acaba o mu etkiledi bilmiyorum sat 6 şubat bakalım ne zmaan adet olcam hamile olduğumu düşünmüyorum çünkü
Benim yumurtlamamın üzerinden 9 gün geçti, adete ise 4 gün var. Bekliyorum.Sen ne yaptın canım kaç gün kaldı bat?
Telefondan değilde vücudumun gönderdiği sinyale göre anlıyodum ama demek ki yanlış anlıyormuşum. Bu ay testlerden alıcam inşallah.. Adetr 4 günün varmış testte çıkmaz mı?Adet döngün belirli değilse mutlaka ovulasyon testi kullanmalısın. Mesela benim adet döngüm 30 yada 31 gündür.
Geçen ay yumurtlamayı 15 ve 16.gün gördüm.
Bu ay ise 18.gün gördüm. Oyüzden en iyisi ovulasyon testi ile takip etmek. Telefondaki programlar yanlış gösteriyor çoğunlukla
Benimde kasıklarım ve akıntı oluyodu ve bel de agriyodu kan verdim Bence kan testi yapin benim adetime 7 gun vardi kan testi yaptirdim pozitif çiktiBenimde beklenen adete 5 gün kaldı, az önce dayanamadım test yaptım 6 dakika geçti ama negatif. Beyaz akıntım ve sol kasığımda sızlama şeklinde ağrı var. Sanırım bu ay da olmadı
MaşAllah canım saglıcakla kucagınıza alın inşAllah kanda çıkar diyorlar evet bende adetime 5 gün kala kan verdim nefatifti şimdi adetim yarın bekliyorum adetimiBenimde kasıklarım ve akıntı oluyodu ve bel de agriyodu kan verdim Bence kan testi yapin benim adetime 7 gun vardi kan testi yaptirdim pozitif çikti
Kaset test falan yapmadan mı kan verdin? 2-3 kez beyaz akıntı geldi ve sol kasığım ağrıyor3. Afedersin tuvalete sıkışınca da koşarak gidiyorum. Yumurtlamamın üzerinden daha yeni bugün 10 gün geçmiş oldu. Adete 4 gün kaldı. Sabah belki yeniden test yaparımBenimde kasıklarım ve akıntı oluyodu ve bel de agriyodu kan verdim Bence kan testi yapin benim adetime 7 gun vardi kan testi yaptirdim pozitif çikti
Canım ben de uzun süre hamile kalamadım. 3 yildan fazladır istiyorduk. Eşimde de ben de problem yoktu yani tespit edilen bir problem yoktu. 2 negatif aşılamam var. Ve ben yumurtlama günümde ağrı yaşadığım için hiçbir yumurtlamayı da kaçırmamıştık. Baktık olmuyor ocakta tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik merkez araştırıyorduk ve ben aralıkta hamile olduğumu öğrendim. Öyle ki adetim 1 hafta geçmesine rağmen test yapmak istemiyordum kesin kanser felan oldum adet olamıyorum diyordum ama test yaptim ki bir anda mutlu son meğer kafaya takınca olmuyormuş. Nasıl olsa tüp bebek yapacağız diye kendimi saldigim anda geldi. Bence sen de salmalısın, özellikle burayı takibi bırakmalısın aklından çıkartmalısın biliyorum bu da pek kolay değil. Allah gönlüne göre versin inşallahNeler denemedim ki,
Soğan kürü birkaç defa
Yumurta takibi doktor kontrolünde defalarca
Klomen 5-6 kez, rahim filmi, macunlar kürler, vitaminler, süt buharı, daha bir sürü bissuru şey...
Artık olmayacağına eminim.
Ben umutsuz vakayim, benim gücüm tükendi artık