Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim iki çocuğum var bir kardeş daha istiyorlar 2019 ocak ayında düştüğüm oldu önünden buyana uğraşıyoruz olmuyor allah bidaha nasip eder inslh

Haklısın ama kocaman sehirde ailemden uzakta kimsesiz zor oluyor eşimin ailesi hiç yardımcı olmuyor çok da dikkat ettim varsa eğer Rabbimizin bir bildiği vardır

İğnenin etkisi 12 gün sürüyor diye duymuştum adetin dün ise seninki gebelik büyük ihtimalle

20 gün olması da mümkün değil zaten yumurtanın tutunmasi falan hepi topu 7 gün garanti olsun diye 14.gun test ediyoruz hayırlısı demek herkeste farklı

Haklısın ama kocaman sehirde ailemden uzakta kimsesiz zor oluyor eşimin ailesi hiç yardımcı olmuyor çok da dikkat ettim varsa eğer Rabbimizin bir bildiği vardır
Benimde öyle olmuştu başka şehirde tek başıma büyüttüm aralarında bir buçuk yaş var kızımla oğlumun ama iyikide öyle olmuş diyorum arkadaşlık ediyolar birbirlerine bak şimdide uğraşıyoruz olmuyor

Benim bat 30 eylüldeydi ama olmadım bugünle 3 gün oluyor geçiyor korkuyorum açıkçası çünkü daha oğlum 10 aylık
Eğer hamileyseniz şükredin çünkü tek çocuk on çocuk kadar zor oluyor iki kardeş arkadaş olurlar zaman geciyor bı şekilde yorulcaksiniz yiprancaksiniz ama iyiki diyeceksiniz <3

Haklısın ben bağırsak girişinden ameliyat oldum daha iki buçuk ay oldu bakamam yetişemem diye korkuyorum

Senin oldukca gecikmiş canım. Pazartesiye kadar bekle bakalım inşaAllah kırmızılar gelmez de pozitif sonucu görürsün canım

Eğer hamileyseniz şükredin çünkü tek çocuk on çocuk kadar zor oluyor iki kardeş arkadaş olurlar zaman geciyor bı şekilde yorulcaksiniz yiprancaksiniz ama iyiki diyeceksiniz <3
Haklısın hakkımizda hayırlısı neyse o olsun

Senin oldukca gecikmiş canım. Pazartesiye kadar bekle bakalım inşaAllah kırmızılar gelmez de pozitif sonucu görürsün canım
Aslında dün çok üzülmüştüm lekelenme olunca
Dedim olmadı yine galiba
Kahve pembe ara ara
Ama bugün yine peçeteye silince gelicek kadar devam ediyor
Artmadı yani
Umarım artmaz, bazılarının o ilk dönemlerde yasadığı yerleşme seysi gibi bişeydir benimkide belki =)
Ümitlenmedim değil

Kırmızıları görene kadar ümitlenmeye devam tatlım daha 1 gün gecikmişsin yerleşiyodur belkide inşaAllah pazartesi güzel haberler verirsin bize

Teşekkür ederim canım.ben 14 aydır evliyim. Nisan ayında sanırım bı kimyasal gebelik geçirmiştim.yine bu testten erken gebelik yapmıştım silik bir şekilde pozitif çıkmıştı. O zmn reglim 4 gün geçikmisti ama sanırım kimyasaldi olmadi. Benim hiç bir zaman reglim gecikmez hatta bir iki gün erken bile olabiliyor.hem evliyken hem bekar olduğumda hiç gecikmedi. Sadece Nisan ayında ve bu ay gecikme oldu. Daha regl olmadim hala umut vardir belki .bu eklediğim Nisan ayında yaptığım test

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-02-18-00-32-270_com.miui.gallery.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 75
Bugun regl olmam gerekıyordu dun yaptıgım test negatıf cıkmıstı.. sabah baktım kı regl olmamısım halen de olmadm aşırı goguslerim agrıyor yarın sabah test yapacagım regl olmazsam

Bende mayıs ayında aynı şekilde kimyasal gebelik yaşadım canım mutluluğum sadece 4 gün sürdü inşaAllah tez zaman da sağlıklı bi gebelik geçirmemiz nasip olur bizlerede

Kizlar benimde reglime 2 gun kaldi bugunden snra, hic regl olacakmis gibi degilim hicbir agrim sizim yok vallahi bu ay anlamadim bundan onceki butun aylarda yumurtlamadan sonra surekli agri felan olurdu acaba hamilemiyim bu belirtimidir der dururdum smdi fazla kafama takmadigimdan dolayımı acaba hic bir belirtim birseyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…