20 gün olması da mümkün değil zaten yumurtanın tutunmasi falan hepi topu 7 gün garanti olsun diye 14.gun test ediyoruz hayırlısı demek herkeste farklıOvitrelle canım
Genelin kullandığı çatlatma iğnesi
Hatta burda bi arkadasın 17 gün pozitif çıkmıstı testi sonra regl olmustu, bende ona çok sasırtmıstım görürse yazar belki
Erken öğrenende var tabi ama yinede kesin olması için 20. Günde yapın diyorlar testi
Benimde öyle olmuştu başka şehirde tek başıma büyüttüm aralarında bir buçuk yaş var kızımla oğlumun ama iyikide öyle olmuş diyorum arkadaşlık ediyolar birbirlerine bak şimdide uğraşıyoruz olmuyorHaklısın ama kocaman sehirde ailemden uzakta kimsesiz zor oluyor eşimin ailesi hiç yardımcı olmuyor çok da dikkat ettim varsa eğer Rabbimizin bir bildiği vardır
Eğer hamileyseniz şükredin çünkü tek çocuk on çocuk kadar zor oluyor iki kardeş arkadaş olurlar zaman geciyor bı şekilde yorulcaksiniz yiprancaksiniz ama iyiki diyeceksiniz <3Benim bat 30 eylüldeydi ama olmadım bugünle 3 gün oluyor geçiyor korkuyorum açıkçası çünkü daha oğlum 10 aylık
O hiç aklıma gelmedii aslında bazen ay da iki kez yumurtlama yaşadığım oluyodu ama bu ay hiç bakmadım iğne oldum diyeYa bende çok su tüketmiyormda acaba arkadan geleleye çalışan yumurtan falan mı vardi
Haklısın ben bağırsak girişinden ameliyat oldum daha iki buçuk ay oldu bakamam yetişemem diye korkuyorumBenimde öyle olmuştu başka şehirde tek başıma büyüttüm aralarında bir buçuk yaş var kızımla oğlumun ama iyikide öyle olmuş diyorum arkadaşlık ediyolar birbirlerine bak şimdide uğraşıyoruz olmuyor
Senin oldukca gecikmiş canım. Pazartesiye kadar bekle bakalım inşaAllah kırmızılar gelmez de pozitif sonucu görürsün canımÖylede kuzu bosuna ümitleniyoruz böylede dediğin gibi=)
Ama insan dayanamıyor
Benimde bugün iğneyle günüyle beraber 18. Günüm
Hafid lekelenmem var
Bat 1 ekimdi
Haftasonu gelmezse pazartesi test yapim diyodum ama bu gidişle gelicek gibi
Haklısın hakkımizda hayırlısı neyse o olsunEğer hamileyseniz şükredin çünkü tek çocuk on çocuk kadar zor oluyor iki kardeş arkadaş olurlar zaman geciyor bı şekilde yorulcaksiniz yiprancaksiniz ama iyiki diyeceksiniz <3
Aslında dün çok üzülmüştüm lekelenme oluncaSenin oldukca gecikmiş canım. Pazartesiye kadar bekle bakalım inşaAllah kırmızılar gelmez de pozitif sonucu görürsün canım
Kırmızıları görene kadar ümitlenmeye devam tatlım daha 1 gün gecikmişsin yerleşiyodur belkideAslında dün çok üzülmüştüm lekelenme olunca
Dedim olmadı yine galiba
Kahve pembe ara ara
Ama bugün yine peçeteye silince gelicek kadar devam ediyor
Artmadı yani
Umarım artmaz, bazılarının o ilk dönemlerde yasadığı yerleşme seysi gibi bişeydir benimkide belki =)
Ümitlenmedim değil
Teşekkür ederim canım.ben 14 aydır evliyim. Nisan ayında sanırım bı kimyasal gebelik geçirmiştim.yine bu testten erken gebelik yapmıştım silik bir şekilde pozitif çıkmıştı. O zmn reglim 4 gün geçikmisti ama sanırım kimyasaldi olmadi. Benim hiç bir zaman reglim gecikmez hatta bir iki gün erken bile olabiliyor.hem evliyken hem bekar olduğumda hiç gecikmedi. Sadece Nisan ayında ve bu ay gecikme oldu. Daha regl olmadim hala umut vardir belki .bu eklediğim Nisan ayında yaptığım testGerçekten bünyeden bünyeye farkediyo 12.13. Günde negatif olup 14.günde pozitife döneni bile okudum burda en iyisi adet gecikmesini beklemek. Adetime 2 gün var hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah seninde pozitife döner tekrardan
İnsallah kuzucum=) ilk işim buraya yazmak olucak zaten=)Kırmızıları görene kadar ümitlenmeye devam tatlım daha 1 gün gecikmişsin yerleşiyodur belkideinşaAllah pazartesi güzel haberler verirsin bize
İnşallah canım amin. Biraz önce gittim tekrar test aldım yarın sabah yapıcam bakalımParanız cebinizde kalmış onada bebeğe bişey alırsınız inşallah:) <3
Bende mayıs ayında aynı şekilde kimyasal gebelik yaşadım canım mutluluğum sadece 4 gün sürdüTeşekkür ederim canım.ben 14 aydır evliyim. Nisan ayında sanırım bı kimyasal gebelik geçirmiştim.yine bu testten erken gebelik yapmıştım silik bir şekilde pozitif çıkmıştı. O zmn reglim 4 gün geçikmisti ama sanırım kimyasaldi olmadi. Benim hiç bir zaman reglim gecikmez hatta bir iki gün erken bile olabiliyor.hem evliyken hem bekar olduğumda hiç gecikmedi. Sadece Nisan ayında ve bu ay gecikme oldu. Daha regl olmadim hala umut vardir belki .bu eklediğim Nisan ayında yaptığım test
İnsalalh canım hayırlı sağlık li gebelik olsunBende mayıs ayında aynı şekilde kimyasal gebelik yaşadım canım mutluluğum sadece 4 gün sürdüinşaAllah tez zaman da sağlıklı bi gebelik geçirmemiz nasip olur bizlerede
Ben yapmadım yapmama gerek kalmadı cünkü regli sancısı geldi yarına regli olurumYaptım canım erken gebelik testi negatif :) yarın öbür gün adet olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?