- 2 Kasım 2020
- 306
- 209
- 33
- 28
Tamm cnm çok sağol bakacağım hemen30 adet ovülasyon 2 adet gebelik testi 90 tl cnm instagramda var birgebeningünlüğü diye bende ordan getirttim hemde masajları var yumurtlama için felan takip et bence
Canim benimde 1 gün gecikti.bende senin gibi hissediyorum.bugun test yaptım negatif. Bakalım pozitif olur inşallah. Normalde çok ağrılı olurdu regl öncesiKizlar benimde reglime 2 gun kaldi bugunden snra, hic regl olacakmis gibi degilim hicbir agrim sizim yok vallahi bu ay anlamadim bundan onceki butun aylarda yumurtlamadan sonra surekli agri felan olurdu acaba hamilemiyim bu belirtimidir der dururdum smdi fazla kafama takmadigimdan dolayımı acaba hic bir belirtim birseyim yok
Ben test yapmicam artik ya bu 8 ay denemsi biraktim artik akisina yoksa smdiye kadar erken gebelik kaset test vs yapmistim bakalim ne olacakCanim benimde 1 gün gecikti.bende senin gibi hissediyorum.bugun test yaptım negatif. Bakalım pozitif olur inşallah. Normalde çok ağrılı olurdu regl öncesi
Amin cnm haklısın.hakkimizda hayirlsii olsunBen test yapmicam artik ya bu 8 ay denemsi biraktim artik akisina yoksa smdiye kadar erken gebelik kaset test vs yapmistim bakalim ne olacakhayırlısı olsun hakkımızda
Güzel haberlerini bekliyo ruz canmm11 Ekim benimde
İnşallah teşekkürlerGüzel haberlerini bekliyo ruz canmm
Devamlı test bende yapıyodum iki Aydır yapmıyorumBen test yapmicam artik ya bu 8 ay denemsi biraktim artik akisina yoksa smdiye kadar erken gebelik kaset test vs yapmistim bakalim ne olacakhayırlısı olsun
Ne kadar süredir deniyosunz?Ben test yapmicam artik ya bu 8 ay denemsi biraktim artik akisina yoksa smdiye kadar erken gebelik kaset test vs yapmistim bakalim ne olacakhayırlısı olsun hakkımızda
Adet öncesi dökülme hissi olmuş muydu kasık ağrısı değil?10. Gün negatifti, 13. Gün pozitif oldu ama ben normal kaset test yaptım ikisini de.
Sonucu yazarsın.Tahmini 12. Gün bugün…
Ben gece çok rahatsızdım ama şuan yine bir şey yok
O da olabilir kuzum
Gelecek aydan umudumuzu kesmiyoruz gelirse
Canım bence var… en iyisi kan mı versen
Ne yaptın canım regl oldun muBende agrılarım var bu gece ya da yarın olurum testte ince çizgi çıktı ama testin kendi çizgisiydi heralde
Olmadım canım test yaptım negatif ama 2 gün önce erken gebelik testinde hayalet çizgi cıkıyıdu normal testlerden yaptım bugün boş negatifNe yaptın canım regl oldun mu
Hayırlı olsun canımmmm çok sevindimKızlarrrrrrrrrrrrr gözlerime inanamıyorum
Hayırlı olsun canımmmm çok sevindimSağlıkla al kucağına
Hayırlı olsun canım
Çooook teşekkür ederimmmm. Allah isteyen herkese versinMaslaalahh hayırlı olsun cnmdarısı bize
'dökülme hissi' ne demek anlayamadım?Adet öncesi dökülme hissi olmuş muydu kasık ağrısı değil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?