Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirtilerin neler kuzum ?
Yavrum belirti sayılır mı bilmiyorum ama benim regli dönemim de zaten göğüslerim hep ağırırdı yine ağırım vardı. Yalnızca şu son 4 5 gündür akıntım çoğaldı. Göğüslerimin rengi değişmeye başladı. Kasıklarım ağrımaya başladı. Bugün de belim ağrımaya başladı. Aslında en belirgin olan şey akıntımdı. Göğüs renginin değişmesi hariç diğer her şeyi her regl döneminde yaşıyordum zaten

Olmadım canım test yaptım negatif ama 2 gün önce erken gebelik testinde hayalet çizgi cıkıyıdu normal testlerden yaptım bugün boş negatif sen oldun mu
Ümidini kaybetme. Bende 29unda test yapmıştım negatif çıkmıştı normal testte. 30unda regli olmam gerekiyordu. Dün reglim gecikince tekar test yaptım pozitif çıktı.

Akıntın beyaz kremsimi cnm benimde günüm geçiyor test yaptım sonradan hayali bir çizgi gördüm sol kasığım arada batıyor bacaklarım çok agriyor

Reactions: kdv
1ekimdi günüm öğün yaptım testi markası bebetime idi bazı yorumlarda yanlış sonuç veriyor hatalı bir marka deniliyor.yarina kadar sabredebilirsem başka marka test ile denemeyi dusunuyorum

Hayırlı uğurlu olsun canım darısı tüm isteyenlerin başına belirtilerin nelerdi

Akıntın beyaz kremsimi cnm benimde günüm geçiyor test yaptım sonradan hayali bir çizgi gördüm sol kasığım arada batıyor bacaklarım çok agriyor
Evet canım akıntım beyaz renkti. Benim de şu an da öyle sol kasığım batıyor ve belim ağrıyor. Ben çok bir belirtim yoktu göğsüm her regl dönemin de ağrıyordu yine ağrımaya başladı. Sanırım tek belirtim beyaz akıntımdı. Ara ara da kasık batmamdı o kadar. Göğsümün de rengi koyulaşmaya başladı. Bir de dediğim gibi sayılır mı bilmiyorum ama gaz vardı fazlasıyla sürekli dayanılmaz bir şekilde gaz çıkartıyordum hahahahah

Nöbet eczane bakınıyorum şimdi netten çok uzak ya hepsi bu bebetime markası ile yapmıştım en son oda sonradan hayalet çizgi çıkarmıştı varsa neden sonradan çıkardı yoksa neden halen adet olmadım kafamda deli sorular

Canim yumurtlamadan kaç gün sonra pozitif gördün.yada bat tan?

Ümidini kaybetme. Bende 29unda test yapmıştım negatif çıkmıştı normal testte. 30unda regli olmam gerekiyordu. Dün reglim gecikince tekar test yaptım pozitif çıktı.
Agrı çekiyorum canım normal mi bilmiyorum ki regl olacağım zaman Ağrıdan hemen sonra olurdum bi kaç saat aralıklarla agrım oluyo korkmayada başladım bi rahatsızlığım var diye hiç gecikme yaşamazdım

Kızlar adetim sanırım 1 gün gecikti. Elimde gebelik testi olmadığı için ovulasyon denedim, ikinci çizgi çok belirgin olmasa da çıktı. Bu şekilde hamilelik öğrenen var mı?

Kızlar adetim sanırım 1 gün gecikti. Elimde gebelik testi olmadığı için ovulasyon denedim, ikinci çizgi çok belirgin olmasa da çıktı. Bu şekilde hamilelik öğrenen var mı?
Cnm ovulasyon testine çok takılma o hep ikinci çizgi çıkarıyor vücutta herzaman lh bulunuyor benimde başıma üç dört kez geldi hemde pik haliyle ama her seferinde adet oldum.ve ilginçtir ki benim pik halinden daha hafif renkte olanda gebelik öğrendi diceğim oda kesin sonuç degil

Ama inslh seninki hamileliktendir allah çok aratmadan nasip eder inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…