Amin inşallahHayırlı olsun, Rabbim sağlıkla afiyetle kavuştursun
Belirtilerin neler kuzum ?Çooook teşekkür ederimmmm. Allah isteyen herkese versin
Yavrum belirti sayılır mı bilmiyorum ama benim regli dönemim de zaten göğüslerim hep ağırırdı yine ağırım vardı. Yalnızca şu son 4 5 gündür akıntım çoğaldı. Göğüslerimin rengi değişmeye başladı. Kasıklarım ağrımaya başladı. Bugün de belim ağrımaya başladı. Aslında en belirgin olan şey akıntımdı. Göğüs renginin değişmesi hariç diğer her şeyi her regl döneminde yaşıyordum zatenBelirtilerin neler kuzum ?
Bir de sayılır mı bilmiyorum ama inanılmaz bir gazım varBelirtilerin neler kuzum ?
Ümidini kaybetme. Bende 29unda test yapmıştım negatif çıkmıştı normal testte. 30unda regli olmam gerekiyordu. Dün reglim gecikince tekar test yaptım pozitif çıktı.Olmadım canım test yaptım negatif ama 2 gün önce erken gebelik testinde hayalet çizgi cıkıyıdu normal testlerden yaptım bugün boş negatifsen oldun mu
Hayırlı uğurlu olsun canım darısı tüm isteyenlerin başına belirtilerin nelerdi
Evet canım akıntım beyaz renkti. Benim de şu an da öyle sol kasığım batıyor ve belim ağrıyor. Ben çok bir belirtim yoktu göğsüm her regl dönemin de ağrıyordu yine ağrımaya başladı. Sanırım tek belirtim beyaz akıntımdı. Ara ara da kasık batmamdı o kadar. Göğsümün de rengi koyulaşmaya başladı. Bir de dediğim gibi sayılır mı bilmiyorum ama gaz vardı fazlasıylaAkıntın beyaz kremsimi cnm benimde günüm geçiyor test yaptım sonradan hayali bir çizgi gördüm sol kasığım arada batıyor bacaklarım çok agriyor
Çok sevindim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımKızlarrrrrrrrrrrrr gözlerime inanamıyorum
Canim yumurtlamadan kaç gün sonra pozitif gördün.yada bat tan?Yavrum belirti sayılır mı bilmiyorum ama benim regli dönemim de zaten göğüslerim hep ağırırdı yine ağırım vardı. Yalnızca şu son 4 5 gündür akıntım çoğaldı. Göğüslerimin rengi değişmeye başladı. Kasıklarım ağrımaya başladı. Bugün de belim ağrımaya başladı. Aslında en belirgin olan şey akıntımdı. Göğüs renginin değişmesi hariç diğer her şeyi her regl döneminde yaşıyordum zaten
Agrı çekiyorum canım normal mi bilmiyorum ki regl olacağım zaman Ağrıdan hemen sonra olurdum bi kaç saat aralıklarla agrım oluyo korkmayada başladım bi rahatsızlığım var diye hiç gecikme yaşamazdımÜmidini kaybetme. Bende 29unda test yapmıştım negatif çıkmıştı normal testte. 30unda regli olmam gerekiyordu. Dün reglim gecikince tekar test yaptım pozitif çıktı.
Bebiştendir inşallah bu gecikmeAgrı çekiyorum canım normal mi bilmiyorum ki regl olacağım zaman Ağrıdan hemen sonra olurdum bi kaç saat aralıklarla agrım oluyo korkmayada başladım bi rahatsızlığım var diye hiç gecikme yaşamazdım
İnsallah canım da negatif çıkıyoBebiştendir inşallah bu gecikme
Cnm ovulasyon testine çok takılma o hep ikinci çizgi çıkarıyor vücutta herzaman lh bulunuyor benimde başıma üç dört kez geldi hemde pik haliyle ama her seferinde adet oldum.ve ilginçtir ki benim pik halinden daha hafif renkte olanda gebelik öğrendi diceğim oda kesin sonuç degilKızlar adetim sanırım 1 gün gecikti. Elimde gebelik testi olmadığı için ovulasyon denedim, ikinci çizgi çok belirgin olmasa da çıktı. Bu şekilde hamilelik öğrenen var mı?
Ama inslh seninki hamileliktendir allah çok aratmadan nasip eder inşlhKızlar adetim sanırım 1 gün gecikti. Elimde gebelik testi olmadığı için ovulasyon denedim, ikinci çizgi çok belirgin olmasa da çıktı. Bu şekilde hamilelik öğrenen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?