• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama testim hafif silikleşerek devam ediyo sanki o yüzden çok kafam karıştı😕 geçen ay da 11.gün de çok çok hafif hayalet çizgi çıkmıştı bu kadar net değildi yarın 14.günde kesin belli olur herhalde🤷🏻‍♀️
Ayni saattemi yaptın acaba sabah ilk idrarla aslında gittikçe koyulaşma olmasıgerekir neden böyle oldu ki ama iğne etkisi kalmıyor bildiğim hatta onuncu gün değilde iğneden üç gün sonra siliniyor

Ayni saattemi yaptın acaba sabah ilk idrarla aslında gittikçe koyulaşma olmasıgerekir neden böyle oldu ki ama iğne etkisi kalmıyor bildiğim hatta onuncu gün değilde iğneden üç gün sonra siliniyor
Benim 13. Güne kadar iğne etkisi devam etti geçen ay
Sonrasında regl oldum 🙋‍♀️
O yüzden belli olmuyor

Canım hiç ovülasyon testi alıp yapmadım. Hep takvim yöntemine göre gittim. Bu denemede ki 2. Ayımız. Bu ay da olmasaydı ( ki ben hala inanamıyorum olduğuna) ovülasyon testi alıp yapacaktım
Paranız cebinizde kalmış onada bebeğe bişey alırsınız inşallah:) <3

• Beğen
Reactions: kdv
Mrb.benim bat 1 Ekim dün bebetime test yaptım sonradan belli belirsiz çizgi çıktı yada ben uydurdum bilmiyorum beklemedeyim şuan

Sabah ilk idrarla yapmıştım. Benim vucut dakga geçiyo benimle kafasına göre davranıyo demek ki😂
Benim 13. Güne kadar iğne etkisi devam etti geçen ay
Sonrasında regl oldum 🙋‍♀️
O yüzden belli olmuyor
O zaman benim de yarın tamamen silinmesi lazım. Zaten kendimide adet olcakmış gibi hissediyorum bugun. Bakalım yarın ola hayrola hayırlısı olsun😇

14.günden önce hiç test yapmışmıydın canım? Bende 11.günden itibaren yapıyorum bugun 13.günüm ikinci çizgi çıkıyo iğnenin etkisi geçtimi geçmedimi çok kararsız kaldım😕
Canim tabi bünyeden bünyeye değişir. Benim bugün iğneden sonraki 13. Gün oluyor iğnenin bir gram etkisi kalmamış.fotoda eklemiştim görmüşsundur. Zaten doktor um da iğneden sonra 10 gün geçmesi lazim. Senin ikinci çizgi varsa hamile olma ihtimalin yüksek bnce cnm. Çünkü ben geçen ayda iğne yapmıştım yine 11 gün sonra etkisi hiç kalmadı. 13. Gün adet olmuştum. İnsalalh hamilesindir cnm. Bundan sonra koyulasarak devam ederse bnce pozitif olur 🥰

Benim bat 30 eylüldeydi ama olmadım bugünle 3 gün oluyor geçiyor korkuyorum açıkçası çünkü daha oğlum 10 aylık

Ya ilk defa duydum nasıl o kadar kalıyor ki iğne etkisi hangi iğne sizinki
Ovitrelle canım
Genelin kullandığı çatlatma iğnesi
Hatta burda bi arkadasın 17 gün pozitif çıkmıstı testi sonra regl olmustu, bende ona çok sasırtmıstım görürse yazar belki
Erken öğrenende var tabi ama yinede kesin olması için 20. Günde yapın diyorlar testi

Canim tabi bünyeden bünyeye değişir. Benim bugün iğneden sonraki 13. Gün oluyor iğnenin bir gram etkisi kalmamış.fotoda eklemiştim görmüşsundur. Zaten doktor um da iğneden sonra 10 gün geçmesi lazim. Senin ikinci çizgi varsa hamile olma ihtimalin yüksek bnce cnm. Çünkü ben geçen ayda iğne yapmıştım yine 11 gün sonra etkisi hiç kalmadı. 13. Gün adet olmuştum. İnsalalh hamilesindir cnm. Bundan sonra koyulasarak devam ederse bnce pozitif olur 🥰
Gerçekten bünyeden bünyeye farkediyo 12.13. Günde negatif olup 14.günde pozitife döneni bile okudum burda en iyisi adet gecikmesini beklemek. Adetime 2 gün var hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah seninde pozitife döner tekrardan🥰

Ovitrelle canım
Genelin kullandığı çatlatma iğnesi
Hatta burda bi arkadasın 17 gün pozitif çıkmıstı testi sonra regl olmustu, bende ona çok sasırtmıstım görürse yazar belki
Erken öğrenende var tabi ama yinede kesin olması için 20. Günde yapın diyorlar testi
20 gün kim sabredebilir ya ben hayatta o kadar bekleyip sabredemem🤣 o yüzden böyle erkenden yapıp kendimizi hırpalıyoruz işte😄

20 gün kim sabredebilir ya ben hayatta o kadar bekleyip sabredemem🤣 o yüzden böyle erkenden yapıp kendimizi hırpalıyoruz işte😄
Öylede kuzu bosuna ümitleniyoruz böylede dediğin gibi=)
Ama insan dayanamıyor
Benimde bugün iğneyle günüyle beraber 18. Günüm
Hafid lekelenmem var
Bat 1 ekimdi
Haftasonu gelmezse pazartesi test yapim diyodum ama bu gidişle gelicek gibi😑

Back