- 26 Şubat 2021
- 1.246
- 1.222
- 83
- 34
Ayni saattemi yaptın acaba sabah ilk idrarla aslında gittikçe koyulaşma olmasıgerekir neden böyle oldu ki ama iğne etkisi kalmıyor bildiğim hatta onuncu gün değilde iğneden üç gün sonra siliniyorAma testim hafif silikleşerek devam ediyo sanki o yüzden çok kafam karıştıgeçen ay da 11.gün de çok çok hafif hayalet çizgi çıkmıştı bu kadar net değildi yarın 14.günde kesin belli olur herhalde
Benim 13. Güne kadar iğne etkisi devam etti geçen ayAyni saattemi yaptın acaba sabah ilk idrarla aslında gittikçe koyulaşma olmasıgerekir neden böyle oldu ki ama iğne etkisi kalmıyor bildiğim hatta onuncu gün değilde iğneden üç gün sonra siliniyor
Sonucun çok güzel çıkmış canım maşaAllahBugun Bat günüm kan verdim
Paranız cebinizde kalmış onada bebeğe bişey alırsınız inşallah:) <3Canım hiç ovülasyon testi alıp yapmadım. Hep takvim yöntemine göre gittim. Bu denemede ki 2. Ayımız. Bu ay da olmasaydı ( ki ben hala inanamıyorum olduğuna) ovülasyon testi alıp yapacaktım
Ya ilk defa duydum nasıl o kadar kalıyor ki iğne etkisi hangi iğne sizinkiBenim 13. Güne kadar iğne etkisi devam etti geçen ay
Sonrasında regl oldum
O yüzden belli olmuyor
Amin arkadaşım saolasınSonucun çok güzel çıkmış canım maşaAllahRabbim sağlıcakla ilerlemesini nasip etsin inşaAllahh
Hayirli olsun tekrar sağlıkla ilerledi. InsallahBugun Bat günüm kan verdim
Sabah ilk idrarla yapmıştım. Benim vucut dakga geçiyo benimle kafasına göre davranıyo demek kiAyni saattemi yaptın acaba sabah ilk idrarla aslında gittikçe koyulaşma olmasıgerekir neden böyle oldu ki ama iğne etkisi kalmıyor bildiğim hatta onuncu gün değilde iğneden üç gün sonra siliniyor
O zaman benim de yarın tamamen silinmesi lazım. Zaten kendimide adet olcakmış gibi hissediyorum bugun. Bakalım yarın ola hayrola hayırlısı olsunBenim 13. Güne kadar iğne etkisi devam etti geçen ay
Sonrasında regl oldum
O yüzden belli olmuyor
Amin inşallahHayirli olsun tekrar sağlıkla ilerledi. Insallah
Canim tabi bünyeden bünyeye değişir. Benim bugün iğneden sonraki 13. Gün oluyor iğnenin bir gram etkisi kalmamış.fotoda eklemiştim görmüşsundur. Zaten doktor um da iğneden sonra 10 gün geçmesi lazim. Senin ikinci çizgi varsa hamile olma ihtimalin yüksek bnce cnm. Çünkü ben geçen ayda iğne yapmıştım yine 11 gün sonra etkisi hiç kalmadı. 13. Gün adet olmuştum. İnsalalh hamilesindir cnm. Bundan sonra koyulasarak devam ederse bnce pozitif olur14.günden önce hiç test yapmışmıydın canım? Bende 11.günden itibaren yapıyorum bugun 13.günüm ikinci çizgi çıkıyo iğnenin etkisi geçtimi geçmedimi çok kararsız kaldım
Ovitrelle oldum ben çok su tüketemiyorum günde 1-2 bardak anca belkide ondan dolayı vucudumdan atamamışımdır anlamadımYa ilk defa duydum nasıl o kadar kalıyor ki iğne etkisi hangi iğne sizinki
Ovitrelle canımYa ilk defa duydum nasıl o kadar kalıyor ki iğne etkisi hangi iğne sizinki
Gerçekten bünyeden bünyeye farkediyo 12.13. Günde negatif olup 14.günde pozitife döneni bile okudum burda en iyisi adet gecikmesini beklemek. Adetime 2 gün var hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah seninde pozitife döner tekrardanCanim tabi bünyeden bünyeye değişir. Benim bugün iğneden sonraki 13. Gün oluyor iğnenin bir gram etkisi kalmamış.fotoda eklemiştim görmüşsundur. Zaten doktor um da iğneden sonra 10 gün geçmesi lazim. Senin ikinci çizgi varsa hamile olma ihtimalin yüksek bnce cnm. Çünkü ben geçen ayda iğne yapmıştım yine 11 gün sonra etkisi hiç kalmadı. 13. Gün adet olmuştum. İnsalalh hamilesindir cnm. Bundan sonra koyulasarak devam ederse bnce pozitif olur
20 gün kim sabredebilir ya ben hayatta o kadar bekleyip sabredememOvitrelle canım
Genelin kullandığı çatlatma iğnesi
Hatta burda bi arkadasın 17 gün pozitif çıkmıstı testi sonra regl olmustu, bende ona çok sasırtmıstım görürse yazar belki
Erken öğrenende var tabi ama yinede kesin olması için 20. Günde yapın diyorlar testi
Allah nasip etmişse bin şükür de vardır Rabbım in bir hikmeti ne güzel ikiz gibi büyürlerBenim bat 30 eylüldeydi ama olmadım bugünle 3 gün oluyor geçiyor korkuyorum açıkçası çünkü daha oğlum 10 aylık
Ya bende çok su tüketmiyormda acaba arkadan geleleye çalışan yumurtan falan mı vardiOvitrelle oldum ben çok su tüketemiyorum günde 1-2 bardak anca belkide ondan dolayı vucudumdan atamamışımdır anlamadım
Öylede kuzu bosuna ümitleniyoruz böylede dediğin gibi=)20 gün kim sabredebilir ya ben hayatta o kadar bekleyip sabredememo yüzden böyle erkenden yapıp kendimizi hırpalıyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?