29 eylülde aynı markanın testini yapmıştım. O zaman hiç bir şey çıkmamıştı. Geç döllenme mi oldu acaba ondan mı çıkmadı 29unda yaptığım testte bilmiyorumDaha önce hiç test yaptinizmi. Benimde 30eylul . Bat gününde kaset test yaptım boş çıktı. Şimdi bekliyorum daha adet olmadim
Rahatlıkla görünüyo çizgi sabah tekrardan yap bence inşaAllah vardır canımBakar mısınız
Rahatlıkla görünüyo çizgi sabah tekrardan yap bence inşaAllah vardır canım
Bat 30eylul benimde. Bende 30eylulde yaptım boş çıktı. Hala adet olmadım. Umut olabilir ozamn.29 eylülde aynı markanın testini yapmıştım. O zaman hiç bir şey çıkmamıştı. Geç döllenme mi oldu acaba ondan mı çıkmadı 29unda yaptığım testte bilmiyorum
Bence sen de testi yenileBat 30eylul benimde. Bende 30eylulde yaptım boş çıktı. Hala adet olmadım. Umut olabilir ozamn.
Erken gebelik testi aldim yarın yapcam eğer adet olmazsam . Gebelik varsada iyice çıksın diye bekliyorumBence sen de testi yenile
Canım belirti sayılır mı bilmiyorum ama benim her regliden önce göğsüslerim hep ağırırdı yine her zaman ki gibi ağrıdı. Kasıklarımda ara ara sancı girdi. Şu son 4 5 gündür de akıntım olmaya başladı. Regl zamanım akıntım olur muydu hiç bilmiyorum hatırlamıyorum yani. Aslında çok bir belirtim yok gibiydi. Hala inanamıyorum o yüzden çizginin çıkmasınaErken gebelik testi aldim yarın yapcam eğer adet olmazsam . Gebelik varsada iyice çıksın diye bekliyorumbelirtin varmiydi canım.benim on gündür aşırı derecede belim agriyo son dört gündür de sol tarafım agriyo
Teşekkür ederim canm cvp için bende çok inanıyorum yaptırsam eminim sanki iyi gelecek ama imkan yok şu an için bakalım ileriye dgoru inşallah birde kesik atiyormu rahim içi minyaptirdinizHacamatı Ankarada kadın doğumcu Mine Kermalli yaptı kendisi anternatip tıp ilede uğraşıyor. 28 ekim de yaptırdım. Şifa niyetine korkulacak hiç birşey yok işini güzel yapan birine yaptırmanı tavsiye ederim. Resmen psikolojik ve bedensel arınma yaşıyorsun. İnanarak yaptırırsan şifa olacağına eminim sünnet sonuçta bana 2 ay denemeye devam et olmasa tekrar gel dedi ona göre yol izliycem
Bak akıntı bendede var. Üç Dört gündür sarı akimtim oluyo.Canım belirti sayılır mı bilmiyorum ama benim her regliden önce göğsüslerim hep ağırırdı yine her zaman ki gibi ağrıdı. Kasıklarımda ara ara sancı girdi. Şu son 4 5 gündür de akıntım olmaya başladı. Regl zamanım akıntım olur muydu hiç bilmiyorum hatırlamıyorum yani. Aslında çok bir belirtim yok gibiydi. Hala inanamıyorum o yüzden çizginin çıkmasına
Bende görüyorum tabiki varil diyor:) kaçıncı gününüz ovulasyon olaylarına nasıl biraz anlatirmisinizBakar mısınız
Iğne etkisi kalmaz onuncu günden itibaren çizgi cikamay başladıysa gebelik hayırlı olsun14.günden önce hiç test yapmışmıydın canım? Bende 11.günden itibaren yapıyorum bugun 13.günüm ikinci çizgi çıkıyo iğnenin etkisi geçtimi geçmedimi çok kararsız kaldım
Benim rengi beyaz gibi akıntımın. He bir de uyku problemi şu son 3 gündür üzerime nasıl bir uyku yapıştı anlatamam. Ama hepsi psikolojik olabilir. Ben hala gebe olduğumu düşünmüyorum nedenseBak akıntı bendede var. Üç Dört gündür sarı akimtim oluyo.
Canım hiç ovülasyon testi alıp yapmadım. Hep takvim yöntemine göre gittim. Bu denemede ki 2. Ayımız. Bu ay da olmasaydı ( ki ben hala inanamıyorum olduğuna) ovülasyon testi alıp yapacaktımBende görüyorum tabiki varil diyor:) kaçıncı gününüz ovulasyon olaylarına nasıl biraz anlatirmisiniz
Zaten bu psikoloji bizi bitiriyo. Baksan hepimiz gebeyizBenim rengi beyaz gibi akıntımın. He bir de uyku problemi şu son 3 gündür üzerime nasıl bir uyku yapıştı anlatamam. Ama hepsi psikolojik olabilir. Ben hala gebe olduğumu düşünmüyorum nedense
Bence de sabah tekrarla bakalım hepimiz görüyoruz net yaniAmiiiinnn inşallah kuzum
İnşallah canım sende öylesindirZaten bu psikoloji bizi bitiriyo. Baksan hepimiz gebeyizhayırlısı olsun canım ins hamilesindir
Elimde testim yok ancak pazartesi sabahı tekrarlayabilirim. O zaman da kadar da sabredeceğim. Eşime test al gel demek istemiyorum. Süpriz yapmak istiyorumBence de sabah tekrarla bakalım hepimiz görüyoruz net yani
Ama testim hafif silikleşerek devam ediyo sanki o yüzden çok kafam karıştıIğne etkisi kalmaz onuncu günden itibaren çizgi cikamay başladıysa gebelik hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?