İnsallah canım. Ya bu merdiven çıkmak falan sıkıntı çıkarır mı acaba 7 kat merdiven çıktım da yürüyerek elektrikler kesiktiOkey ilk ovu testini onuncu gün yaptın o aman bende ona göre baz almaya çalışıyorum canm elimde gebelik yok bat 8 Ekim bı umut hergun öcü yapıyorum ama henüz yok bakalım inşallah sen Ian ver bakalim
Yok canım Allahin izniyle sorun olmaz ama çok inip çıkma yinede insanlar bilmeden neler neler yapiyo o dünyaya gelecekse hiç bişey olmazİnsallah canım. Ya bu merdiven çıkmak falan sıkıntı çıkarır mı acaba 7 kat merdiven çıktım da yürüyerek elektrikler kesikti
Öyle canım doğru söylüyorsun hayırlısı olacaksa olur elbetYok canım Allahin izniyle sorun olmaz ama çok inip çıkma yinede insanlar bilmeden neler neler yapiyo o dünyaya gelecekse hiç bişey olmaz
Aynen canım hakkımız da hayırlısı artıkOlsun canım benim hayırlısı olsun Allah zamanını bilir
Ya normalde regl tarihim 30 eylüldü ama son 2 aydır 5 gün gecikerek geliyor. Bu ay da öyle olucak sanırım dedim. Ama dayanamadım test yaptım. Umarım yanılmıyordur testBende goruyoruuum
Hacamatı Ankarada kadın doğumcu Mine Kermalli yaptı kendisi anternatip tıp ilede uğraşıyor. 28 ekim de yaptırdım. Şifa niyetine korkulacak hiç birşey yok işini güzel yapan birine yaptırmanı tavsiye ederim. Resmen psikolojik ve bedensel arınma yaşıyorsun. İnanarak yaptırırsan şifa olacağına eminim sünnet sonuçta bana 2 ay denemeye devam et olmasa tekrar gel dedi ona göre yol izliycemHacamati nerden yaptrdiniz acaba faydasını gordunuzmu ben çok düşündüm ama cesaret edemedim bı hemşire hanım yapicakti
Bende gördümBakar mısınız
Allahım ne yapmam lazım şimdi bir test daha mı yapsam acabaBende gördüm
Miratech yanilmazYa normalde regl tarihim 30 eylüldü ama son 2 aydır 5 gün gecikerek geliyor. Bu ay da öyle olucak sanırım dedim. Ama dayanamadım test yaptım. Umarım yanılmıyordur test
Allahım inşallah kimyasal falan değildirBende gördüm canım hayırlı olsun..
Canım bilmiyorum ki bende erken gebelik testinde gördüm hayalet çizgi testin çizgisidir dedim olmadım adette benim belki strestendir agrılarım var da senin erken testte değil bunda böyle çıktıysa insallah vardırAllahım ne yapmam lazım şimdi bir test daha mı yapsam acaba
30 adet ovülasyon 2 adet gebelik testi 90 tl cnm instagramda var birgebeningünlüğü diye bende ordan getirttim hemde masajları var yumurtlama için felan takip et benceİnstegramdanmi nerden sayfasi
Daha önce hiç test yaptinizmi. Benimde 30eylul . Bat gününde kaset test yaptım boş çıktı. Şimdi bekliyorum daha adet olmadimYa normalde regl tarihim 30 eylüldü ama son 2 aydır 5 gün gecikerek geliyor. Bu ay da öyle olucak sanırım dedim. Ama dayanamadım test yaptım. Umarım yanılmıyordur test
Testi yaptım beklerken duşa girip çıkayım dedim duşta max 10 dk kalmışımdır. Sonra bir baktım çizgi varCanım bilmiyorum ki bende erken gebelik testinde gördüm hayalet çizgi testin çizgisidir dedim olmadım adette benim belki strestendir agrılarım var da senin erken testte değil bunda böyle çıktıysa insallah vardırKan testi ver bence böyle çıktığına göre yenidir değerin artması lazım tam çıkması için bi de hemen çıktı mı çizgi beklettin mi testi
Ayyyy inşallah pazartesi günü kan vereceğimMiratech yanilmazdaha cok yeni gibi kan ver bence aklinda kalmasin
14.günden önce hiç test yapmışmıydın canım? Bende 11.günden itibaren yapıyorum bugun 13.günüm ikinci çizgi çıkıyo iğnenin etkisi geçtimi geçmedimi çok kararsız kaldımArkadaşlar malesef bnde hamile değilim. Bugün ignenin 14. Günü. Olsa şimdiye cikardi zaten. Bat 1 ekim idi. Olmadi. Erken gebelik testi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?