Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapmadım canım daha onu birazdan yaparım saat 1 gibi falan bende merak ediyorum atarım buraya
Ah tamam cnm çok tesekkurler bide catlamada sonra takip ettinmi sürekli obu testiyle mesela ben hep bakiyodum çatladı şimdiye kadar iki ci çizgi çıkmıyor varsa cikarmiydk acaba

Hala hamile olma ihtimalim var değil mi? Duyduğum kişilerde adet günü varsa çıkmış hep, o yüzden bilemedim.
Canım takvimden önceki adetlerime baktım dün olmam gerekiyormuş ben 2 ekim sanıyordum 1 miş olmadım testte yaptım dün ve önceki gün hayalet çizgi vardı testin kendi çizgisi gibiydi hamile olsam çoktan belli olur diye düşündüm dün normal adet sancımı da yaşadım en geç bu gün olurum diye düşünüyodm ama şuan tık yok büyük ihtimalle stresten gecikiyoruz ama insan düşünmeden edemiyo geç döllenme olan da varmış arkadaşların dediği gibi normal adet olup sonra hamile olduğunu öğrenen de çok kendimizi kaptırmadan beklemek en doğrusu

Ah tamam cnm çok tesekkurler bide catlamada sonra takip ettinmi sürekli obu testiyle mesela ben hep bakiyodum çatladı şimdiye kadar iki ci çizgi çıkmıyor varsa cikarmiydk acaba
Canım takip etmedim arada bir 10 günlük boşluk var son 3 gündür takip ediyorum bugün de yaptım bak şöyle atayım

Eklentiler

• IMG_20211002_134404.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 74
Benim düşükten sonra ilk adetim 30 ikincisi 14 günde oldu. Düzenim yok ama tahminen 2si 3ü gibi olurum diye düşündüm ben de 30 günde bir olsam diyerek. Dediğin gibi bekleyelim inşallah ikimizde güzel haberler veririz

Arkadaşlar malesef bnde hamile değilim. Bugün ignenin 14. Günü. Olsa şimdiye cikardi zaten. Bat 1 ekim idi. Olmadi. Erken gebelik testi bu

Eklentiler

• IMG_20211002_134506.jpg
    113,8 KB · Görüntüleme: 74
Arkadaşlar malesef bnde hamile değilim. Bugün ignenin 14. Günü. Olsa şimdiye cikardi zaten. Bat 1 ekim idi. Olmadi. Erken gebelik testi bu
Bende erken test yaptım bundan azıcık daha ince çıktı bu testlerde sorun var belki de bilemiyorum

Düşün benim düzenlidir en fazla bir gün oynar oda ben yeni takip etmeye başladığım için kaç günde bir olduğumu yeni yeni anladım stresten herşey mümkün tabi insallah beklemedigimiz halde alırız güzel haberleri

Kızlar 4 ekim sanıyordum adet tarihimi 2 Ekim bugun adetim başladı. Darısı diğer aya olsun ben bu ay hem spor Hem clife ile destek vericem hacamatta yaptırmıştım zaten bakalım yola devam ediyoruz değil mi beraber

Benim de önceden 24.günde gelirdi adetim düşükten sonra düzenim şaştı inşallah güzel haberlerimizi veririz en beklemediğimiz anda

Hacamati nerden yaptrdiniz acaba faydasını gordunuzmu ben çok düşündüm ama cesaret edemedim bı hemşire hanım yapicakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…