Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim çok sevindim hamileymissinnn darısı bize olsun ama benimde hiç umudum yok bu ayy dua edin bizlerede hamilelerin duası kabul olur inşallah
Allah tez zamanda güzel haberler almanızı nasip etsin canımbenim oğluşum sürekli dua ederdi bi kardeşim olsun diye rabbim onun dualarını kabul etti şükür siİn dualarınız da kabul olsun hemen inşallah

Allah tez zamanda güzel haberler almanızı nasip etsin canımbenim oğluşum sürekli dua ederdi bi kardeşim olsun diye rabbim onun dualarını kabul etti şükür siİn dualarınız da kabul olsun hemen inşallah
Hayırlı olsun canım. Sağlık La ilerlesin İnşaAllah hamileliğin.

Kızlar geçen hafta erken test yapıp negatifi görmüştüm bugün adet günüm test yaptım yine negatif. Ne yapmalıyım

Olabilir tabi ki cok erken ogrenende var dollenmeden 1 hafta sonra gibi cok gec ogrenende var adeti 2 3 hafta gecikince mesela hatta hamile oldugu halde adet kanamasi yasayan bile var Aksi gibi hamilelik olmadigi halde adeti uzun sure gecikenlerde var en az 3 5 gun en fazla 1 hafta bekle bence eger adet olmazsan test yap yine cikmaz ve adetin gecikmeye devam ederse doktora gorun derim hem kan testiyle netlesir hem bi sorun varsa tedavi edilir ❤
Hala hamile olma ihtimalim var değil mi? Duyduğum kişilerde adet günü varsa çıkmış hep, o yüzden bilemedim.

En iyisi biraz dah beklemek dediğin gibi. Çocuğum olsun istedikçe de beklemek öylw zor geliyor ki

En iyisi biraz dah beklemek dediğin gibi. Çocuğum olsun istedikçe de beklemek öylw zor geliyor ki
Bilmez miyim burda herkes ayni duygulari yasiyoruz ❤ Aceleciyiz hemen olsun hemen ogrenelim istiyoruz cok dogal olarak. Ama yakin zamanda bisey fark ettim bebek sahibi olmaya karar vermeden onceki halimi ozlemisim tasasiz dertsiz takintisiz her adet donemi oh cekerdim simdi of cekiyorum Biraz o halime donme istegindeyim tabi ki bebise devam ama psikolojiyi saglam tutmak sart diye dusunuyorum daha simdi bu kadar stresliyken bebek olupta dogunca ne halt ederiz yoksa O yuzden sakin kal kendine vakit ayir( kastim bi hobi degil inan ki bi bardak kahve koyup arkada dizi film acip oje surmek mis gibi terapi ) iyi dusun iyi cagir iyi ol mantigiyla onumuzdeki gunleri bitir insallah guzel haberle

Okula gittiğimde vakit geçiyor aklıma gelmiyor ama ne zaman eve gelip sakince oturuyorum o zaman aklıma düşüyor tekrar temmuzda ilk bebeğimi 6 haftalıkken düşük yaparak kaybettim malesef şimdi güzel geçen bir gebeliğe çok hevesleniyorum güzel günlerde pozitifi görürüz inşallah hepimiz

Kızlar 4 ekim sanıyordum adet tarihimi 2 Ekim bugun adetim başladı. Darısı diğer aya olsun ben bu ay hem spor Hem clife ile destek vericem hacamatta yaptırmıştım zaten bakalım yola devam ediyoruz değil mi beraber

İnsallah canım hepimizin minikleri olsun inşallah bende oğlumun kardeşi olmasını çok ama çok istiyorum inşallah biran önce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…