- 26 Şubat 2021
- 1.246
- 1.222
- 83
- 34
Actionun testini alıyorum ben hep dün de denek için alacaktım ama Bitmis ya şansıma:/Evet action varOne step i Amazon’dan almıştım eve ama clearblue ya değer haftasını bile gösteriyor
Normal test yaptım canım. Bugün regl günüm bekliyorum ağrım var gelecek maalesefErken gebelik testi mi yaptın normal testlerden mi ben erken testten sipariş ettim yarın gelir diye umuyorum reglden 6 gün önceye kadar çıkarıyor diye yazıyo ama bakalım
Bende agrılarım var bu gece ya da yarın olurum testte ince çizgi çıktı ama testin kendi çizgisiydi heraldeNormal test yaptım canım. Bugün regl günüm bekliyorum ağrım var gelecek maalesef
İnsallah gerçektir canım böyle görüp hamile olanlar çokmusKızlar üstteki 29 Eylül ovulasyon testi alttaki bugün 10 dk önce yapıldı ovulasyon testi yaa olabilir mi gerçekten
Ayy inşallah canımİnsallah gerçektir canım böyle görüp hamile olanlar çokmus
Sağlıkla artsın insallahArkadaşlar bu gün beta baktırdım. 117 çıktı değerim. inşallah güzel haberlerimiz çoğalarak artar.
Kaçıncı günün acaba canım regl ne kadar. VarKızlar üstteki 29 Eylül ovulasyon testi alttaki bugün 10 dk önce yapıldı ovulasyon testi yaa olabilir mi gerçekten
erken gebelik testi mi?Predictor aldım bir şey varsa gece test yapsam çıkar mı sizce
Eveterken gebelik testi mi?
Batınız 2 Ekimse varsa çıkar inşallah. Erken gebelik testlerinde saat farketmiyor.
İşten gelince yapacaktım ama çok sıkışmışım o idrar boşa gittiBatınız 2 Ekimse varsa çıkar inşallah. Erken gebelik testlerinde saat farketmiyor.
İnşallahİşten gelince yapacaktım ama çok sıkışmışım o idrar boşa gittigece sıkışınca yapayım
İnşallah güzel sonuç alırım
Yaptın mı canım test merak ettimİşten gelince yapacaktım ama çok sıkışmışım o idrar boşa gittigece sıkışınca yapayım
İnşallah güzel sonuç alırım
Yok canım yapmadim bu ay olmayacak gibi geldiği için pek. Bı umutlanmadim ama gecikirse yapacam sen naptinmu yaptinmitest yaptın mı yaaa kendımı zor tutuyorum yapmamak için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?