- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
- 158
Catlamadan sonraki 10 ya da 11. günüm canım. Regle yumurtlamaya göre 3-4 gün varKaçıncı günün acaba canım regl ne kadar. Var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Catlamadan sonraki 10 ya da 11. günüm canım. Regle yumurtlamaya göre 3-4 gün varKaçıncı günün acaba canım regl ne kadar. Var
Canim çok sevindim hamileymissinnn darısı bize olsun ama benimde hiç umudum yok bu ayy dua edin bizlerede hamilelerin duası kabul olur inşallahYaptın mı canım test merak ettim
Allah tez zamanda güzel haberler almanızı nasip etsin canımbenim oğluşum sürekli dua ederdi bi kardeşim olsun diye rabbim onun dualarını kabul etti şükür siİn dualarınız da kabul olsun hemen inşallahCanim çok sevindim hamileymissinnn darısı bize olsun ama benimde hiç umudum yok bu ayy dua edin bizlerede hamilelerin duası kabul olur inşallah
Yaptım canım erken gebelik testi negatif :) yarın öbür gün adet olurumYaptın mı canım test merak ettim
Hayırlı olsun canım. Sağlık La ilerlesin İnşaAllah hamileliğin.Allah tez zamanda güzel haberler almanızı nasip etsin canımbenim oğluşum sürekli dua ederdi bi kardeşim olsun diye rabbim onun dualarını kabul etti şükür siİn dualarınız da kabul olsun hemen inşallah
Bi tek çizgi de benden yine negatifYaptım canım erken gebelik testi negatif :) yarın öbür gün adet olurum
Olsun canım benim hayırlısı olsun Allah zamanını bilirBi tek çizgi de benden yine negatif
Adeti bekliceksin canim artik olmazsan 4 5 gun icinde tekrarla testini.Kızlar geçen hafta erken test yapıp negatifi görmüştüm bugün adet günüm test yaptım yine negatif. Ne yapmalıyım
Hala hamile olma ihtimalim var değil mi? Duyduğum kişilerde adet günü varsa çıkmış hep, o yüzden bilemedim.Adeti bekliceksin canim artik olmazsan 4 5 gun icinde tekrarla testini.
Hala hamile olma ihtimalim var değil mi? Duyduğum kişilerde adet günü varsa çıkmış hep, o yüzden bilemedim.
En iyisi biraz dah beklemek dediğin gibi. Çocuğum olsun istedikçe de beklemek öylw zor geliyor kiOlabilir tabi ki cok erken ogrenende var dollenmeden 1 hafta sonra gibi cok gec ogrenende var adeti 2 3 hafta gecikince mesela hatta hamile oldugu halde adet kanamasi yasayan bile var Aksi gibi hamilelik olmadigi halde adeti uzun sure gecikenlerde var en az 3 5 gun en fazla 1 hafta bekle bence eger adet olmazsan test yap yine cikmaz ve adetin gecikmeye devam ederse doktora gorun derim hem kan testiyle netlesir hem bi sorun varsa tedavi edilir ❤
Bilmez miyim burda herkes ayni duygulari yasiyoruz ❤ Aceleciyiz hemen olsun hemen ogrenelim istiyoruz cok dogal olarak. Ama yakin zamanda bisey fark ettim bebek sahibi olmaya karar vermeden onceki halimi ozlemisim tasasiz dertsiz takintisiz her adet donemi oh cekerdim simdi of cekiyorum Biraz o halime donme istegindeyim tabi ki bebise devam ama psikolojiyi saglam tutmak sart diye dusunuyorum daha simdi bu kadar stresliyken bebek olupta dogunca ne halt ederiz yoksa O yuzden sakin kal kendine vakit ayir( kastim bi hobi degil inan ki bi bardak kahve koyup arkada dizi film acip oje surmek mis gibi terapi ) iyi dusun iyi cagir iyi ol mantigiyla onumuzdeki gunleri bitir insallah guzel haberleEn iyisi biraz dah beklemek dediğin gibi. Çocuğum olsun istedikçe de beklemek öylw zor geliyor ki
Okula gittiğimde vakit geçiyor aklıma gelmiyor ama ne zaman eve gelip sakince oturuyorum o zaman aklıma düşüyor tekrar temmuzda ilk bebeğimi 6 haftalıkken düşük yaparak kaybettim malesef şimdi güzel geçen bir gebeliğe çok hevesleniyorum güzel günlerde pozitifi görürüz inşallah hepimizBilmez miyim burda herkes ayni duygulari yasiyoruz ❤ Aceleciyiz hemen olsun hemen ogrenelim istiyoruz cok dogal olarak. Ama yakin zamanda bisey fark ettim bebek sahibi olmaya karar vermeden onceki halimi ozlemisim tasasiz dertsiz takintisiz her adet donemi oh cekerdim simdi of cekiyorum Biraz o halime donme istegindeyim tabi ki bebise devam ama psikolojiyi saglam tutmak sart diye dusunuyorum daha simdi bu kadar stresliyken bebek olupta dogunca ne halt ederiz yoksa O yuzden sakin kal kendine vakit ayir( kastim bi hobi degil inan ki bi bardak kahve koyup arkada dizi film acip oje surmek mis gibi terapi ) iyi dusun iyi cagir iyi ol mantigiyla onumuzdeki gunleri bitir insallah guzel haberle
Hadi hayırlısı inşallah cnm bugünde yaptın mı Ovulasyon baksak nasıl bende merak ediyorumCatlamadan sonraki 10 ya da 11. günüm canım. Regle yumurtlamaya göre 3-4 gün var
Yapmadım canım daha onu birazdan yaparım saat 1 gibi falan bende merak ediyorum atarım burayaHadi hayırlısı inşallah cnm bugünde yaptın mı Ovulasyon baksak nasıl bende merak ediyorum
İnsallah canım hepimizin minikleri olsun inşallah bende oğlumun kardeşi olmasını çok ama çok istiyorum inşallah biran önce olurAllah tez zamanda güzel haberler almanızı nasip etsin canımbenim oğluşum sürekli dua ederdi bi kardeşim olsun diye rabbim onun dualarını kabul etti şükür siİn dualarınız da kabul olsun hemen inşallah
Bende seni çok merak ediyorum at kesinlikle bizde bakalım canım inşallah vardırYapmadım canım daha onu birazdan yaparım saat 1 gibi falan bende merak ediyorum atarım buraya