Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Takip etmemiştim ben ovulasyonu bilmiyorum o yüzden ama adetlerim düzenli olduğu için 14 gün geriye sayarsak 18 i olması lazım
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah
İlk idrarla olmasada bu kaset testler 20-30ml den sonra gösteriyor silik çizgi Ben de görüyorum çok hafif 1-2 güne tekrarlayın isterseniz
Gözle daha net gördüm inşallah nasip olur bu ay hayırlısıyla teşekkür ederim canım
Çıkar ama bence 2 gün daha bekle, pazartesi ver kanı.
Değil mi daha mantıklı şimdi 1 erken gebelik 1 tane de kaset test aldım haftasonu onları yapayım eğer hala çizgi varsa pazartesi olmaz ama salı günü kan veririm inşallah

Kızlar sürekli test atıyormuş gibi oluyor kusura bakmayın bu hafta gösteren testi merak edenler vardı buldum bu gün atayım dedim
Öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler <3 acaba ovulasyon varmı elinizde merak ettim nasıl çıkacak benim elimde sadece öcü testi var ve bat 8 Ekim o yüzden görmek istedim sizin baya erken cikmis

Kizlar ben hasta oldum hiç şaşırtmadı .

Şırınga yöntemiyle gebelik denemediğim bı bu yöntem kaldı

Öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler <3 acaba ovulasyon varmı elinizde merak ettim nasıl çıkacak benim elimde sadece öcü testi var ve bat 8 Ekim o yüzden görmek istedim sizin baya erken cikmis
Çok teşekkür ederim Ovulasyon testi hiç kullanmadım canım yok bende, bu yurt dışındaki testler çok hassasmış dün arkadaşım dedi hemen çıkıyor diye benim de bat 8 ekim ama sen de geç döllenme olabilir 6 gün kala erken gebelik testi yap bence

Denemeyi düşünüyorum
Sen dene duruma göre bizde bakarız
Bikes daha böyle bi başlık açmıslardı, bende öyle sey olmaz demiştim, mantıklı bulmadığını söylemiştim=)
Siz hastanede yapılan aşılamayı bilmiyorsunuz heralde aynı sey onunla ne farkı var diye kızmıstı bana kız

Musluk hortumu kullanan kişi mi acaba huni falan

Kızlar ben bu ay elendim. Yumurtlamam geç olduğu icin adet gecikmesi bana acaba dedirttti ama, yumurtlamadan tam 14 gün sonra dün adet oldum. Geç yumurtlama adeti geciktiriyormuş bunu öğrenmiş oldum. Artık bu ay kısmet değilmiş napalim

Selem benim bat:3 ekimdi daha öncesinde az da olsa gelirdi ama henüz gelmedi . bu ay ara ara başım ağrıdı geçen gün de 3 gün oluyor kasık ağrıma uyandım . arada belim ağrıyor adetten öncede öyle oluyordu. bilmiyorum test yapsam mı hanımlar

Masalimtamamlan gebe olman beni çok heyecanlandırdı o kadar konuştuk ki… benim yarın bat ama bugün göğüslerim hafif hassas uyandım başka bir şey yok ağrı mağrı sıfır
Off bende de ağrı sıfır hiç adet belirtisi yok sağ kasık da batma var göğüs uçlarım çok hasssas dün negatifti ama acaba mı demeden de geçemiyorum ya

Ben de aynılarını yaşıyorum test yaptım 4 gün vardı negatif

İş yerindeyim dayanamadım ıkı erken test aldım şimdi yaptım birini yarın bat tarıhım tekrardan klomen ve negatıf cizgi

Eklentiler

• 413EABC9-0FCE-4600-B017-17435D98FA8E.jpeg
    45 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…