- 25 Kasım 2014
- 353
- 163
- 103
- 34
Şansımızı zorlamayalım diyosun yarın büyük gün bekleyelim bakalımGecikmeyi beklemekten başka seçeceğimiz kalmadı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şansımızı zorlamayalım diyosun yarın büyük gün bekleyelim bakalımGecikmeyi beklemekten başka seçeceğimiz kalmadı :)
Ayy ayy valla nerelere gidelim bilemedim neyse canım moralini bozma önümüzdeki aya inşallah
Bende Fransa dayım cnm one step muhtemelen online satılıyor sadece Clear blueda baya pahalı yaw:) action nasıl varmı sizin ordaÇok teşekkür ederim Ovulasyon testi hiç kullanmadım canım yok bende, bu yurt dışındaki testler çok hassasmış dün arkadaşım dedi hemen çıkıyor diye benim de bat 8 ekim ama sen de geç döllenme olabilir 6 gün kala erken gebelik testi yap bence
Yapsan çıkar yarınmış adetin beklicek misin merak ediyorum ben de seniMasalimtamamlan gebe olman beni çok heyecanlandırdı o kadar konuştuk ki… benim yarın bat ama bugün göğüslerim hafif hassas uyandım başka bir şey yok ağrı mağrı sıfır
Bugün belki test alırım bilmiyorum beklesem mi diyorum amaYapsan çıkar yarınmış adetin beklicek misin merak ediyorum ben de seni
Ya senin elinde ovu testin varmı acabaYapsan çıkar yarınmış adetin beklicek misin merak ediyorum ben de seni
Bugun de çıkar bana sorarsanBugün belki test alırım bilmiyorum beklesem mi diyorum ama
Yok canım ben ovulasyon kullanmadımYa senin elinde ovu testin varmı acaba
Yarinmis Bat nasıl sabrediyorsun ben çoktan yapmıştım yumurtlamaya göre daha 4 günüm var benim de ben yaptım bileBugün belki test alırım bilmiyorum beklesem mi diyorum ama
Ben nedense hamile olduğumu düşünüyorum adet olmayacağıma çok eminim. Neden diye sorarsan hiçbir fikrim yok tamamen öyle bir his bugün erken test alıp bir bakayım yarın sabahaBugun de çıkar bana sorarsan
Ben de 4 gün varken yaptım ki negatif çıktıYarinmis Bat nasıl sabrediyorsun ben çoktan yapmıştım yumurtlamaya göre daha 4 günüm var benim de ben yaptım bile
Benim hayalet çizgi çıktı gibi ama kesin göz yanilmasidir. Ama o kadar erken çıkmamış olabilir bence yapBen de 4 gün varken yaptım ki negatif çıktı
Ben de öyle düşünüyordum son iki gün özellikle bu kadarı da psikolojik değildir diyodum. Hadi inşallah vardır yap sen bencede. Güzel haberler ver bizeBen nedense hamile olduğumu düşünüyorum adet olmayacağıma çok eminim. Neden diye sorarsan hiçbir fikrim yok tamamen öyle bir his bugün erken test alıp bir bakayım yarın sabaha
Testi açınca ikinci çizginin yeri yayılmış bir şekilde pembeleşti muhtemelen bozuktu test… pozitif olsaydı da o testi ciddiye alamazdım yapıcamm yarın sabahBenim hayalet çizgi çıktı gibi ama kesin göz yanilmasidir. Ama o kadar erken çıkmamış olabilir bence yap
İnşallah canım benimBen de öyle düşünüyordum son iki gün özellikle bu kadarı da psikolojik değildir diyodum. Hadi inşallah vardır yap sen bencede. Güzel haberler ver bize
Hadi bakalım haber ver bize deTesti açınca ikinci çizginin yeri yayılmış bir şekilde pembeleşti muhtemelen bozuktu test… pozitif olsaydı da o testi ciddiye alamazdım yapıcamm yarın sabah
peki tam belirteleriniz neydi bizlede paylaşır mısınız lütfenn kan testi verdiniz miBen de öyle düşünüyordum son iki gün özellikle bu kadarı da psikolojik değildir diyodum. Hadi inşallah vardır yap sen bencede. Güzel haberler ver bize
Hadi bakalım heyecanla seni bekliyorum hemen yaz bize deTesti açınca ikinci çizginin yeri yayılmış bir şekilde pembeleşti muhtemelen bozuktu test… pozitif olsaydı da o testi ciddiye alamazdım yapıcamm yarın sabah
Evet action var One step i Amazon’dan almıştım eve ama clearblue ya değer haftasını bile gösteriyorBende Fransa dayım cnm one step muhtemelen online satılıyor sadece Clear blueda baya pahalı yaw:) action nasıl varmı sizin orda