• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim ☺️ Ovulasyon testi hiç kullanmadım canım yok bende, bu yurt dışındaki testler çok hassasmış dün arkadaşım dedi hemen çıkıyor diye benim de bat 8 ekim ama sen de geç döllenme olabilir 6 gün kala erken gebelik testi yap bence ☺️
Bende Fransa dayım cnm one step muhtemelen online satılıyor sadece Clear blueda baya pahalı yaw:) action nasıl varmı sizin orda

Ben nedense hamile olduğumu düşünüyorum adet olmayacağıma çok eminim. Neden diye sorarsan hiçbir fikrim yok tamamen öyle bir his😂 bugün erken test alıp bir bakayım yarın sabaha
Ben de öyle düşünüyordum son iki gün özellikle bu kadarı da psikolojik değildir diyodum. Hadi inşallah vardır yap sen bencede. Güzel haberler ver bize💕

Benim hayalet çizgi çıktı gibi ama kesin göz yanilmasidir. Ama o kadar erken çıkmamış olabilir bence yap 😁
Testi açınca ikinci çizginin yeri yayılmış bir şekilde pembeleşti muhtemelen bozuktu test… pozitif olsaydı da o testi ciddiye alamazdım 😂 yapıcamm yarın sabah

benim de beklenen adet tarihim 5 ekim. İki gün önce gün boyu hafif pembe-kahve bir lekelenme geldi. Normalde böyle lekelnme vs tarzı durumlarım hiç olmazdı. Şimdi merak etmeden duramıyorum tabi. Acaba implantasyon kanaması mıydı diye ? Yine de günüm geçmeden test yapmayacağım. Salıyı beklemeye devam

Back