- 1 Mart 2021
- 402
- 490
- 23
- 35
Canım benim de 2si Bat. Kaset test aldım bugun. yarın sabah yapacağımCanımm çok sevindim Allah sağlıklı gebelik nasip etsinilk yaptığın testi hangi gün yaptın ve bata kaç gün vardı? Ben 4 gün kala yaptım bir şey çıkmadı şimdi 2 gün var gecikmeyi mi beklesem diyorum
Masalimtamamlan canım sen ne yaptın sesin çıkmıyor?
AynenAA çok şaşırdım regl bekliyordunuzçok sevindim Allah bebişimizi nur yüzünü de göstersin inşallah
Bilmiyorum ama gerçekten çok ilginç bu zamana kadar bende böyle şeyler yaşamadım spermden demekki benimde şuan göğüs sızlamam ara ada hafif sol kasıkta böyle pıt pıt batma gibi oluyo onun dışında bişey yok normalde sancılı adet olurum göğüs agrım hep olur adet öncesi başlardı ama sen de test yapmıştın dimi yanlış mı hatırlıyorumbenim de geçen gün iş yerinde yarım saat kadar sancım oldu. Erken olucam sandım hatta akıntı da geldi ped aramaya başladım ama olmamışım. Hala da olmadım. Bat 2 ekim ama adet belirtim de yok hamilelik belirtim de… çok ilginç gerçekten. Sperm mi denge bozuyor acaba?
Aynen canım ama takamyinacda olmuyorTakınca olacağı varsa da stresten olmuyo takmamak lazım sürekli belirti bakmaktan herşeyi salmıştım bütün işlerim de aksadıben adet sancısı yaşadıktan sonra değilim diye saldım zaten umarım bi daha ki ay takmam sende takmamaya çalış nasipte varsa olur elbet
Hayırlı haberlerle gel yarınCanım benim de 2si Bat. Kaset test aldım bugun. yarın sabah yapacağımiyi bekledim bence Hayırlısı bu ay baya umut var içimde inşallah yanılmam
Evet yaptım negatifti şimdi de gecikmeyi bekliyorum yapmak içinBilmiyorum ama gerçekten çok ilginç bu zamana kadar bende böyle şeyler yaşamadım spermden demekki benimde şuan göğüs sızlamam ara ada hafif sol kasıkta böyle pıt pıt batma gibi oluyo onun dışında bişey yok normalde sancılı adet olurum göğüs agrım hep olur adet öncesi başlardı ama sen de test yapmıştın dimi yanlış mı hatırlıyorum
Canım hayırlı olsun inşallahArkadaşlarım, biliyorsunuz 2,3 gün önce test yapmıştım negatifti ama subhanallah bu gün pozitif çıktı. Allah sağlıkla afiyetle kavuştursun.
İsteyen tüm kardeşlerime de Rabbim tez vakitte nasib etsin.
İnsalalh sabah hayırlı haberleri duyarızCanım benim de 2si Bat. Kaset test aldım bugun. yarın sabah yapacağımiyi bekledim bence Hayırlısı bu ay baya umut var içimde inşallah yanılmam
Teşekkür ederim, âminCanım hayırlı olsun inşallahkucağınada alırsın sağlıkla canım
Beennn ama karnımın sol altında batma zonklama varKızlar göbek deliğinin sağ altında batma zonklama tarzı bir şeyler hisseden var mı?
Ben varım canım ya pazar ya da pazartesi bekliyorumbat 3-4 ekim olan var mı :)
Hayırlı olsun inşallah Allah tamamına erdirsin. Çok sevindimArkadaşlarım, biliyorsunuz 2,3 gün önce test yapmıştım negatifti ama subhanallah bu gün pozitif çıktı. Allah sağlıkla afiyetle kavuştursun.
İsteyen tüm kardeşlerime de Rabbim tez vakitte nasib etsin.
Benim 3 ü kuzum. Ya benim memelerimin ucu varya sivri yeri orası yanıyo kararmış. Bide o kahverengi yeri bu kadar büyük değildi. Bunlar psikolojik olabilir mi kiBen cesaret edemiyorum kişuan bişey yok ara ara kasık batması ve bi dolu hamilelik belirtisi yaşadım ama şuan sadece kasıkta ara ara batma var üşütmüşte olabilirim çok ümitli değilim açıkçası benim bat 2 si bekliyim diyorum kan için senin kaç
Amin inşallahKızlar hayırlı cumalar olsun. İnşaAllah Rabbim hamiş olanlara hayırlı çok güzel bir 9 ay ve güzel doğumlar yaşatsın hayırla sağlıkla bol bol bereketi ile gelsin melekleriniz Amin amin amin. Hamilelik isteyen ben ve benim gibi tüm herkese tez zamanda hayırlısı ile çift çizgi göstersin Rabbim İnşaAllah...
Yarın kan testi vermeyi düşünüyorum. Adet tarihim 4ekim kanda çıkar die düşüyorum belirttimde yok sadece göğüs hassasiyeti var oda her adetime yakın oluor zaten fikir almak istedim. Birde eğer olmazsa yolumuza hep birlikde devam edelim.
Ben hiç adet olacakmış gibi değilim Bat 2 ekim normalde adet öncesi akıntım şimdiden başlaması lazımdı hiç akıntı yok. Kasıklarım şişkin gibi. Benim hiç adet öncesi göğüslerim şişmez ağrımaz okadar dolgun oldularki bu durumlar beni ümitlendiriyor. Sabah test yapacağım varsa çıkar zaten adete 1 gün kalaKızlar hayırlı cumalar olsun. İnşaAllah Rabbim hamiş olanlara hayırlı çok güzel bir 9 ay ve güzel doğumlar yaşarsın hayırla sağlıkla bol bol bereket ile gelsin melekleriniz Amin amin amin. Hamilelik isteyen ben ve benim gibi tüm herkese tez zamanda hayırlısı ile çift çizgi göstersin Rabbim İnşaAllah...
Yarın kan testi vermeyi düşünüyorum. Adet tarihim 4ekim kanda çıkar die düşüyorum belirttimde yok sadece göğüs hassasiyeti var ona her adetime yakın oluor zaten fikir almak istedim. Birde eğer olmazsa yolumuza hep birlikde devam edelim.
Ay saçma sapan şeyler oluyor vucuduma yaBeennn ama karnımın sol altında batma zonklama varayak üşümesinden sonra bu da var kendimizi dinleyip duruyoruz galiba anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?