• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa nasıl sevindim anlatamam🥰🥰 Çok şükür Allaha, sağlıkla ilerlesin inşallah kucağımıza almayı da nasip etsin🙏🥰 Allahım gönülden isteyen herkese sağlıkla nasip etsin🙏
😍😍Çoook sağolasın. Âmin. Bende hem sizler için hem kendim için çok mutluyum elhamdülillah. İnşallah hepimiz için dua ediyorum. 😍 Rabbim tez vakitte isteyen herkese müjdesini nasib etsin.

Kız yok hemen uğurlama ben sizle yola devam testin çizgisi gibi geldi o bana bi test daha var sabah deniyim onu da millet bi atıyo kıpkırmızı regle kalmış bi gün erken gebelikte bu kdr silik çıkmazdı bence bilmiyorum
Yarın kan tahlili yaptıralım bari kuzucum. Sen de gelen giden bişey var mı

Yarın kan tahlili yaptıralım bari kuzucum. Sen de gelen giden bişey var mı
Ben cesaret edemiyorum ki 😂 şuan bişey yok ara ara kasık batması ve bi dolu hamilelik belirtisi yaşadım ama şuan sadece kasıkta ara ara batma var üşütmüşte olabilirim çok ümitli değilim açıkçası benim bat 2 si bekliyim diyorum kan için senin kaç

Ben cesaret edemiyorum ki 😂 şuan bişey yok ara ara kasık batması ve bi dolu hamilelik belirtisi yaşadım ama şuan sadece kasıkta ara ara batma var üşütmüşte olabilirim çok ümitli değilim açıkçası benim bat 2 si bekliyim diyorum kan için senin kaç
Benim de bat 2si
2 gün önce negatif gördüm

orası öyle hayırlısı olsun ama hiç olmaması daha kötü iyi kötü bir tane varsa Allah ona uzun ömürler versin insan en azından avunuyor teselli buluyor hiç olmayınca insan tamamen kötü hissediyor....
Aynen kuzum tabi ki o psikolojiyle öyle düşünüyor insan ama isterken de hayırlısını istemek lazım o yönden öyle dedim yani

Benim de bat 2si
2 gün önce negatif gördüm
İşte bende bugün erken gebelik testi yaptım beyaz gibi sanki testin kendi çizgisi gibi bi çizgi vardı arkadaşlar pozitif olabilir diyince pek bilgim yok ya acaba mı dedim içini de çıkardım ama cıkarınca hiç çizgi göremedim sabah tekrarlamayı düşünüyorum ama umudum yok anca testler boşa gidiyo 😂

İşte bende bugün erken gebelik testi yaptım beyaz gibi sanki testin kendi çizgisi gibi bi çizgi vardı arkadaşlar pozitif olabilir diyince pek bilgim yok ya acaba mı dedim içini de çıkardım ama cıkarınca hiç çizgi göremedim sabah tekrarlamayı düşünüyorum ama umudum yok anca testler boşa gidiyo 😂
Ya ben test almaya utandığım için alamıyorum şuan😂 sipariş versem battan önce gelmeyecek gelince de üzüleceğim
Bilmiyorum napsam😂
Belirtilerin neler tam olarak? Ya da belirti olarak düşündüğün şeyler?

Ya ben test almaya utandığım için alamıyorum şuan😂 sipariş versem battan önce gelmeyecek gelince de üzüleceğim
Bilmiyorum napsam😂
Belirtilerin neler tam olarak? Ya da belirti olarak düşündüğün şeyler?
Aynen bende utanıyorum sipariş vermiştim o yüzden tahmini yumurtlama döneminden beri bel agrım var yatamıyodum o kadar kötüydü bacağıma vuruyordu kasık agrısı da oluyodu ara ara sonra göğüslerimde damarlasma fln başladı acıyo da aynı zaman da ilk defa böyle belirgin şiddetli agrılar yaşayınca baya ümitlenmiştim işte bi 5 gün önce fln bi adet sancısı olmustu sabaha kadar süren erken adet olucam sandım olmadım sonra da batmalar başladı ama test negatif bu agrıların sebebi için doktora gitmek zorunda kalıcam 😂 adetlerim de düzenlidir bakalım

Aynen bende utanıyorum sipariş vermiştim o yüzden tahmini yumurtlama döneminden beri bel agrım var yatamıyodum o kadar kötüydü bacağıma vuruyordu kasık agrısı da oluyodu ara ara sonra göğüslerimde damarlasma fln başladı acıyo da aynı zaman da ilk defa böyle belirgin şiddetli agrılar yaşayınca baya ümitlenmiştim işte bi 5 gün önce fln bi adet sancısı olmustu sabaha kadar süren erken adet olucam sandım olmadım sonra da batmalar başladı ama test negatif bu agrıların sebebi için doktora gitmek zorunda kalıcam 😂 adetlerim de düzenlidir bakalım
Hamile olursunda inşallah kese görmeye kalp ❤️ atışını dinlemeye gidersin canım 🤗

Aynen canım hepimiz için en hayirlisi olsun en güzel zamanda gelsin inşallah 😍 vala ben pek takmiyirdum ama bu ay taktım niyeyse 🤦
Takınca olacağı varsa da stresten olmuyo takmamak lazım sürekli belirti bakmaktan herşeyi salmıştım bütün işlerim de aksadı 😂ben adet sancısı yaşadıktan sonra değilim diye saldım zaten umarım bi daha ki ay takmam sende takmamaya çalış nasipte varsa olur elbet

benim de geçen gün iş yerinde yarım saat kadar sancım oldu. Erken olucam sandım hatta akıntı da geldi ped aramaya başladım ama olmamışım. Hala da olmadım. Bat 2 ekim ama adet belirtim de yok hamilelik belirtim de… çok ilginç gerçekten. Sperm mi denge bozuyor acaba?

çok yoruldum çok hıroalıyorum kendimi sürekli ağlamaktan psikolojimi çok etkiledim olmayacağını kabullenmeye başladım...Hatta dün eşimle evlat edinme sürecini bile konuştum olmayacağını anladım evlat edinmeye karar verdim...

Tek başıma degılmişim bende sürekli olumsuzluga iteledim durdum kendımı bu ayda bır sey olacagından umudum yok.. eşime birlikte gidelim doktora tekrardan dedıkce bosver grek yok dio bu benı daha cok yıpratıyor

Arkadaşlarım, biliyorsunuz 2,3 gün önce test yapmıştım negatifti ama subhanallah bu gün pozitif çıktı. Allah sağlıkla afiyetle kavuştursun.
İsteyen tüm kardeşlerime de Rabbim tez vakitte nasib etsin.
AA çok şaşırdım regl bekliyordunuz 😁çok sevindim Allah bebişimizi nur yüzünü de göstersin inşallah💕

Back