Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlarım, biliyorsunuz 2,3 gün önce test yapmıştım negatifti ama subhanallah bu gün pozitif çıktı. Allah sağlıkla afiyetle kavuştursun.
İsteyen tüm kardeşlerime de Rabbim tez vakitte nasib etsin.
Sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebeğinize

Arkadaşlarım, biliyorsunuz 2,3 gün önce test yapmıştım negatifti ama subhanallah bu gün pozitif çıktı. Allah sağlıkla afiyetle kavuştursun.
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin canım

Ayy masallah ne güzel dua et bizlere bat ne zamandi?

Gözün aydın canım hayırlı olsun
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah bize de bol bol dua et olur mu

Gözün aydın canım hayırlı olsun
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah bize de bol bol dua et olur mu
Âmîn âmîn âmîn. Elbette edeceğim. Allah göz aydınlığı evlatlar nasib etsin hepimize. Sizler de hepimiz için edin inşallah. Birbirimize her zaman ihtiyacımız var.

Canımm çok sevindim Allah sağlıklı gebelik nasip etsin ilk yaptığın testi hangi gün yaptın ve bata kaç gün vardı? Ben 4 gün kala yaptım bir şey çıkmadı şimdi 2 gün var gecikmeyi mi beklesem diyorum

Masalimtamamlan canım sen ne yaptın sesin çıkmıyor?

Âmîn âmîn âmîn. Ben kaset test yaptım ikisini de, ilki bata 4 gün kalaydı, bu da 1 gün kala yaptım. Testler laboquick bu arada.

Âmîn âmîn âmîn. Ben kaset test yaptım ikisini de, ilki bata 4 gün kalaydı, bu da 1 gün kala yaptım. Testler laboquick bu arada.
Ben laboquick değil de one step mi ne vardı onu yaptım 4 gün kala. Hiçbir şey göremedim açıp bakayım dedim açınca pembe boyası yayıldı ikinci tarafın… bozuktu yani test. Başka test de yok, almak istemiyorum şuan.
Bir mesajında belirti olarak batmalardan bahsetmişsin, iki tarafta da oluyor mu?

Öncelikle şunu söyleyim, ben çeşitli zamanlarda erken gebelik ve normal gebelik testleri yaptım, bir defa bile o kuruma çizgisi denilen şeyde dahil eğer gebe değilsem hiç çıkmadı. Eğer o minik ekranda varsa vardır, yoksa yktur. Çünkü görünmesi gereken yer orası. Bunu söylüyorum testin için açınca göreceğiniz şey sizi yanlış yönlendirebilir.
Aslında şöyle ben 2019 ekiminde bir gebelik yaşadım, 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı onu baz alarak belirti bekledim hep. O zaman batma sürekli oluyordu ama bu sefer arada bir, bir kaç günde bir gibi oldu. Sadece bu gün ard arda sürekli oldu. Bunlar dışında benim yaklaşık 8, 9 gün önce gece uykudan uyandıran sağlam bir regl ağrısı gibi ağrım oldu. Bu ilk gebeliğimde de akşam otururken olmuştu. İkinci defa olunca bu beni şüphelendirdi ama test malum negatifti.
Bir diğer belirtim de yine ilk gebeliğimdeki gibi idrar yolu enfeksiyonu oldum. Yani yanma falan yok ama kaşıntı var. Bu da şüphelendirdi beni, velhasıl bu günde çıktı elhamdülillah.
Bir kaç gündür mide bulantım var, ama o regl öncesi de olduğu için ciddiye almadım. Şimdide regl olacak gibi ağrım var. İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğim.

İnşallah sağlıkla ilerlesin dua edeceğim
Saydığın belirtilerin çoğu var bende, geçen gün iş yerinde adet sancısı girdi, ah dedim erken adet oluyorum yanıma ped de almadım… ama hiçbir şey yoktu. Bir daha da ağrı girmedi. Kasık harici karnımda da batmalar var benim. Göğüslerim hafif hassas ama hamile gibi de regl olacak gibi de hissetmiyorum. Hafif yanma-kaşıntı arası hissim de oldu dün. Bugün yok… test negatif çıktığı için hiçbirini gebeliğe yoramadım :)

Ben de sizin gibi 2ay önce bir düşük yaşadım adetim önce 30 sonra 14 günde oldu. Bir düzenim yok henüz, son adetimin üzerinden 28gün geçti akıntım ve kasıklarımda ağrı var pazartesi test yaptım bir şey yoktu. 2, 3 gün daha bekleyip tekrar yapacağım. İnşallah çift çizgi görebilirim bu kez.

Mesela benim ilkinde batmalar göbek çevresindeydi, şimdiki sağ tarafta ve kasığa yakın yerde. Bir de şöyle düşündüm ben gebe olsam da olmasa da orada bir mücadele oluyor, bu ay olmasa bile bir gün Allahın dilediği zamanda o sperm ve yumurta buluşacak dedim kendi kendime.
Böyle düşündükçe rahatladım elhamdülillah.

İnşallah vardır sağlıkla afiyetle.

Yaaaa nasıl sevindim anlatamam Çok şükür Allaha, sağlıkla ilerlesin inşallah kucağımıza almayı da nasip etsin Allahım gönülden isteyen herkese sağlıkla nasip etsin

Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…