- 1 Mart 2021
- 227
- 305
- 23
- 36
Ayy hayırlı olsunArkadaşlarım, biliyorsunuz 2,3 gün önce test yapmıştım negatifti ama subhanallah bu gün pozitif çıktı. Allah sağlıkla afiyetle kavuştursun.
İsteyen tüm kardeşlerime de Rabbim tez vakitte nasib etsin.
Yaaaa nasıl sevindim anlatamamÇok şükür Allaha, sağlıkla ilerlesin inşallah kucağımıza almayı da nasip etsin Allahım gönülden isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
Âmîn kardeşim âmîn. Aynı sevinci isteyen herkes için yaşamak nasib olsun.Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah çok sevindim
AmiiinnÂmîn kardeşim âmîn. Aynı sevinci isteyen herkes için yaşamak nasib olsun.
Yarın kan tahlili yaptıralım bari kuzucum. Sen de gelen giden bişey var mıKız yok hemen uğurlama ben sizle yola devam testin çizgisi gibi geldi o bana bi test daha var sabah deniyim onu da millet bi atıyo kıpkırmızı regle kalmış bi gün erken gebelikte bu kdr silik çıkmazdı bence bilmiyorum
Ben cesaret edemiyorum kiYarın kan tahlili yaptıralım bari kuzucum. Sen de gelen giden bişey var mı
Benim de bat 2siBen cesaret edemiyorum kişuan bişey yok ara ara kasık batması ve bi dolu hamilelik belirtisi yaşadım ama şuan sadece kasıkta ara ara batma var üşütmüşte olabilirim çok ümitli değilim açıkçası benim bat 2 si bekliyim diyorum kan için senin kaç
Aynen kuzum tabi ki o psikolojiyle öyle düşünüyor insan ama isterken de hayırlısını istemek lazım o yönden öyle dedim yaniorası öyle hayırlısı olsun ama hiç olmaması daha kötü iyi kötü bir tane varsa Allah ona uzun ömürler versin insan en azından avunuyor teselli buluyor hiç olmayınca insan tamamen kötü hissediyor....
İşte bende bugün erken gebelik testi yaptım beyaz gibi sanki testin kendi çizgisi gibi bi çizgi vardı arkadaşlar pozitif olabilir diyince pek bilgim yok ya acaba mı dedim içini de çıkardım ama cıkarınca hiç çizgi göremedim sabah tekrarlamayı düşünüyorum ama umudum yok anca testler boşa gidiyoBenim de bat 2si
2 gün önce negatif gördüm
Ya ben test almaya utandığım için alamıyorum şuanİşte bende bugün erken gebelik testi yaptım beyaz gibi sanki testin kendi çizgisi gibi bi çizgi vardı arkadaşlar pozitif olabilir diyince pek bilgim yok ya acaba mı dedim içini de çıkardım ama cıkarınca hiç çizgi göremedim sabah tekrarlamayı düşünüyorum ama umudum yok anca testler boşa gidiyo
Aynen bende utanıyorum sipariş vermiştim o yüzden tahmini yumurtlama döneminden beri bel agrım var yatamıyodum o kadar kötüydü bacağıma vuruyordu kasık agrısı da oluyodu ara ara sonra göğüslerimde damarlasma fln başladı acıyo da aynı zaman da ilk defa böyle belirgin şiddetli agrılar yaşayınca baya ümitlenmiştim işte bi 5 gün önce fln bi adet sancısı olmustu sabaha kadar süren erken adet olucam sandım olmadım sonra da batmalar başladı ama test negatif bu agrıların sebebi için doktora gitmek zorunda kalıcamYa ben test almaya utandığım için alamıyorum şuansipariş versem battan önce gelmeyecek gelince de üzüleceğim
Bilmiyorum napsam
Belirtilerin neler tam olarak? Ya da belirti olarak düşündüğün şeyler?
Hamile olursunda inşallah kese görmeye kalpAynen bende utanıyorum sipariş vermiştim o yüzden tahmini yumurtlama döneminden beri bel agrım var yatamıyodum o kadar kötüydü bacağıma vuruyordu kasık agrısı da oluyodu ara ara sonra göğüslerimde damarlasma fln başladı acıyo da aynı zaman da ilk defa böyle belirgin şiddetli agrılar yaşayınca baya ümitlenmiştim işte bi 5 gün önce fln bi adet sancısı olmustu sabaha kadar süren erken adet olucam sandım olmadım sonra da batmalar başladı ama test negatif bu agrıların sebebi için doktora gitmek zorunda kalıcamadetlerim de düzenlidir bakalım
Ya ne güzel bi dilek çok teşekkür ederimHamile olursunda inşallah kese görmeye kalpatışını dinlemeye gidersin canım
Aynen canım hepimiz için en hayirlisi olsun en güzel zamanda gelsin inşallahYa ne güzel bi dilek çok teşekkür ederimhayırlısı Allahtan artık hepimiz için Hamile kalalım derken deli çıkmayalım da bu işten
Takınca olacağı varsa da stresten olmuyo takmamak lazım sürekli belirti bakmaktan herşeyi salmıştım bütün işlerim de aksadıAynen canım hepimiz için en hayirlisi olsun en güzel zamanda gelsin inşallahvala ben pek takmiyirdum ama bu ay taktım niyeyse
benim de geçen gün iş yerinde yarım saat kadar sancım oldu. Erken olucam sandım hatta akıntı da geldi ped aramaya başladım ama olmamışım. Hala da olmadım. Bat 2 ekim ama adet belirtim de yok hamilelik belirtim de… çok ilginç gerçekten. Sperm mi denge bozuyor acaba?Aynen bende utanıyorum sipariş vermiştim o yüzden tahmini yumurtlama döneminden beri bel agrım var yatamıyodum o kadar kötüydü bacağıma vuruyordu kasık agrısı da oluyodu ara ara sonra göğüslerimde damarlasma fln başladı acıyo da aynı zaman da ilk defa böyle belirgin şiddetli agrılar yaşayınca baya ümitlenmiştim işte bi 5 gün önce fln bi adet sancısı olmustu sabaha kadar süren erken adet olucam sandım olmadım sonra da batmalar başladı ama test negatif bu agrıların sebebi için doktora gitmek zorunda kalıcamadetlerim de düzenlidir bakalım
çok yoruldum çok hıroalıyorum kendimi sürekli ağlamaktan psikolojimi çok etkiledim olmayacağını kabullenmeye başladım...Hatta dün eşimle evlat edinme sürecini bile konuştum olmayacağını anladım evlat edinmeye karar verdim...
AA çok şaşırdım regl bekliyordunuzArkadaşlarım, biliyorsunuz 2,3 gün önce test yapmıştım negatifti ama subhanallah bu gün pozitif çıktı. Allah sağlıkla afiyetle kavuştursun.
İsteyen tüm kardeşlerime de Rabbim tez vakitte nasib etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?