İnşaAllah vardır güzel haberler verirsin.
Allah razı olsun. Âmin ecmain kardeşim, Rabbim isteyen tüm kardeşlerime tez vakitte sağlıkla afiyetle nasib etsin.Hayırlı olsun inşallah Allah tamamına erdirsin. Çok sevindim
Yalnız değilsin canım vucudumuz bizimle kafa buluyoAy saçma sapan şeyler oluyor vucuduma ya
Aman kırmızılar gelse de boşuna tribe girmesek di mi artıkYalnız değilsin canım vucudumuz bizimle kafa buluyo
Yumurtlamanın kaçıncı günündesin? Orda değil ama kasığımın altlarında bir kaç kez zonklama hissettim sadece.Kızlar göbek deliğinin sağ altında batma zonklama tarzı bir şeyler hisseden var mı?
Yumurtlamadan kaç gün sonra negatifti, kaçıncı gün pozitif oldu?Arkadaşlarım, biliyorsunuz 2,3 gün önce test yapmıştım negatifti ama subhanallah bu gün pozitif çıktı. Allah sağlıkla afiyetle kavuştursun.
İsteyen tüm kardeşlerime de Rabbim tez vakitte nasib etsin.
Off aynen ya yarın olmam lazım ama hiç belirti yok hala sağ kasığımda batmalar devam ediyo dün negatifti amaAman kırmızılar gelse de boşuna tribe girmesek di mi artık
Asko benim ilk korinmayi biraktigim ay boyle oldu gobek deligimin sag mi solmu alt tarafi cok agridi bend egebelige yormustum topik bile actim ama enfeksiyon cikti yani insallah seninki hamilelelikdirKızlar göbek deliğinin sağ altında batma zonklama tarzı bir şeyler hisseden var mı?
Yok yokkk gelmesinlerAman kırmızılar gelse de boşuna tribe girmesek di mi artık
Canım kaç günün var ki regline çizgi var amaKızlar testin çizgisihiç belirginleşme yok cünki dün öğlen yapmıştım bunu şimdi yaptım
Yarın olmam lazım o yüzden diyorum canım hem erken test hem de gün geldi bu kdr hayalet çizgi olmaz heraldeCanım kaç günün var ki regline çizgi var ama
Bilmiyorum ki yarın belli olur artıkHayalet çizgiyi bende gördüm en iyisi ya kan vericeksin ya da yarın belli olucak acaba geç döllenme olabilir mi? Sen ne hissediyorsun teste göre umut var.
Bu daha belirgin ama canim bence daha yuksek ihtimalle varKızlar testin çizgisihiç belirginleşme yok cünki dün öğlen yapmıştım bunu şimdi yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?