Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Karnımda batmalar, aşırı gaz var şuan… birkaç gündür hafifti bugün çok fazla. Belki adet belirtisidir bilmiyorum. Batmalar da muhtemelen aşırı gazdan

Yumurtlamanın kaçıncı günü negatifken sonra pozitif çıktı arkadaşlar?

Arkadaşlarım, biliyorsunuz 2,3 gün önce test yapmıştım negatifti ama subhanallah bu gün pozitif çıktı. Allah sağlıkla afiyetle kavuştursun.
İsteyen tüm kardeşlerime de Rabbim tez vakitte nasib etsin.
Yumurtlamadan kaç gün sonra negatifti, kaçıncı gün pozitif oldu?

Kızlar göbek deliğinin sağ altında batma zonklama tarzı bir şeyler hisseden var mı?
Asko benim ilk korinmayi biraktigim ay boyle oldu gobek deligimin sag mi solmu alt tarafi cok agridi bend egebelige yormustum topik bile actim ama enfeksiyon cikti yani insallah seninki hamilelelikdir

Kızlar testin çizgisi hiç belirginleşme yok cünki dün öğlen yapmıştım bunu şimdi yaptım

Eklentiler

• 2D46C8B5-5E66-470C-BD97-F3B7E3B9DE3D.jpeg
    63 KB · Görüntüleme: 64
  • 931BBBE3-3E4F-4E3C-BC1D-244F4ECEC45F.jpeg
    73,8 KB · Görüntüleme: 54
  • 5AB413C5-32D4-43E7-BDE9-73509B50EC88.jpeg
    111,7 KB · Görüntüleme: 55
Uygulamaya göre 2 yumurtlama ve çatlamaya göre 5 günüm var adet olacağım biliyorum. Bu ay tekrar kadın doğuma gideceğim eşim çalışmasini bahane ediiyor gidemem diye ama denk gelirse onu da teste göndereceğim yeter artık nereye kadar gitmeyecek

B berrak ozdemir
Hayalet çizgiyi bende gördüm en iyisi ya kan vericeksin ya da yarın belli olucak acaba geç döllenme olabilir mi? Sen ne hissediyorsun teste göre umut var.

Bende bel ağrısı kasık ağrısı başladı. Geliyor gelmekte olan kırmızılar heralde 3 gün var daha adet olmama bide kızlar 14 günü yumurtlama çatladkdan sonra sayıyoruz değil mi yoksa yumurtlama testinde pozitif gördüğümüz andan mı ben negatif oldukdan sonra saymaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…