Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 1,2,3,4,5 Ekim 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dayanamayıp test yaptım ama ilk idrarla degil bir şey yiyip icmemistim ama. Bugün catlamanin 10. günü. Gözle bariz görebildiğim bir hayalet çizgi var ama sanirim gözlerim beni yanıltıyor görmek istediğimi görüyorum

Eklentiler

• IMG_20211001_074708.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 97
Yumurtlamanın kaçıncı günündesin? Orda değil ama kasığımın altlarında bir kaç kez zonklama hissettim sadece.
Tahmini 12. Gün bugün…
Off aynen ya yarın olmam lazım ama hiç belirti yok hala sağ kasığımda batmalar devam ediyo dün negatifti ama
Ben gece çok rahatsızdım ama şuan yine bir şey yok
Asko benim ilk korinmayi biraktigim ay boyle oldu gobek deligimin sag mi solmu alt tarafi cok agridi bend egebelige yormustum topik bile actim ama enfeksiyon cikti yani insallah seninki hamilelelikdir
O da olabilir kuzum
Yok yokkk gelmesinler
Gelecek aydan umudumuzu kesmiyoruz gelirse
Kızlar testin çizgisi hiç belirginleşme yok cünki dün öğlen yapmıştım bunu şimdi yaptım
Canım bence var… en iyisi kan mı versen

Ben pek göremedim canım ama belkide resimde gözükmüyodur. Erken gebelik testiylede bi dene istersen daha 10.gündesin çünkü çok çok silik olması normal

Ben pek göremedim canım ama belkide resimde gözükmüyodur. Erken gebelik testiylede bi dene istersen daha 10.gündesin çünkü çok çok silik olması normal
Bunun öncesinde o kadar çok test yaptım ki hiçbirinde kuruma çizgisi bile görmemiştim 2-3 dk da bunu görünce çok heyecanlandım evet fotoğraflarda gözükmüyor bende fark ettim ama hayırlısı olsun diyeceğim artık regl günümü bekleyeyim

Çatlamanın 10.günü dediğine göre muhtemelen 4-5 günün var adetine, umut etmen gereken daha çok günün var o zaman inşaAllah hayırlısıyla bi kaç güne müjdeli haberi alırsın canım

Evet yeni yaptım işe gelmedenzaten hiç adet olacak gibi hissetmiyordum. Teşekkür ederim
Ayak üşümesinde bi keramet olduğu belliydi
Hemen bi kan testi yaptır canım inşaAllah güzel bi sonuç çıkarda sağlıcakla ilerler gebeliğin

Ben de çatlatma iğnesi olmuştum, dün ve bugun test yaptım pozitif görüyorum inşaAllah negatife dönmezde bende böyle güzel bi haber alırım senin gibi 12.günüm bugun

Eklentiler

• 57F125C3-0C95-467F-BFEE-7B8DF90982D0.jpeg
    97,4 KB · Görüntüleme: 101
Inşallah güzel haberler gelsinnbenim oğlumda da böyleydi. Adetim in üstünde 4 gün geçtiğinde yapmıştım test aynı böyle çıkmıştı. Şimdi 1 gün var adete böyle çıkmasına şaşırmadım

Benim minikim bi el salladı sanki
Yaa çok güzel yumurtlaman kaç gün önce olmuştu canım tebrik ederim
Çatlamanın 10.günü dediğine göre muhtemelen 4-5 günün var adetine, umut etmen gereken daha çok günün var o zaman inşaAllah hayırlısıyla bi kaç güne müjdeli haberi alırsın canım
İnşallah alırım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Yaa çok güzel yumurtlaman kaç gün önce olmuştu canım tebrik ederim

İnşallah alırım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Takip ettiğim programda 18i gösteriyor. Ben ovulasyon kullanmadım. Kendim anlayabiliyorum akıntı belirtiler çok netti. Bence 15i 16sıydı. Ki o günleri değerlendirdim zaten. Ne olur ne olmaz takvimin gösterdiği 18i 19unu da değerlendirmiştim. Hangisi oldu bilemicem

Anladim peki regl günün ne zamandi canım kusura bakma çok sordum ama bende test yaptim bugün catlamamin 10. Günü ve hayalet cizgim var da o yüzden soruyorum

Koyulasmis sanki ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…